redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μαλλον τυπε,λες?Η "Ελισάβετ από κολωνό" δεν είναι η barbie στο νήμα του Αγκύρας 1
ή με γελούν τα μάτια μου?
μαλλον τυπε,λες?Η "Ελισάβετ από κολωνό" δεν είναι η barbie στο νήμα του Αγκύρας 1
Η "Ελισάβετ από κολωνό" δεν είναι η barbie στο νήμα του Αγκύρας 1
Ταράζει τα λιμνάζοντα ούρα της ελληνικής πορνοβιοτεχνίας ο γυφτοσειρήνας με αυτην την κίνηση...έτσι μου'ρχεται να πάω να την πάρωμαλλον τυπε,λες?
οποια πουτανα θα θελει δημοσιοτητα και αναγνωρισιμοτητα θα κανει και μια τσοντα απο δω και μπροςΤαράζει τα λιμνάζοντα ούρα της ελληνικής πορνοβιοτεχνίας ο γυφτοσειρήνας με αυτην την κίνηση...έτσι μου'ρχεται να πάω να την πάρω
τυπε πιο φτηνα θα σου ερθει απο το να αγορασεις την τσοντα παντως και θα γαμησεις κιολαςΤαράζει τα λιμνάζοντα ούρα της ελληνικής πορνοβιοτεχνίας ο γυφτοσειρήνας με αυτην την κίνηση...έτσι μου'ρχεται να πάω να την πάρω
αυριο θα κυκλοφορησειΑρκετά αξιόλογη φαίνεται η Ελισάβετ...
Το θέμα ειναι θα κυκλοφορήσει σήμερα ή θα ξεφτιλιστούμε για άλλη μια φορά στον περιπτερά; Για το προηγούμενο τρεις φορές είχα πάει..
Μαζί με την εφημερίδα Sirina News το 48ο ελληνικό ερασιτεχνικό "Η μητρομανής Έλενα από την Κηφισιά"
το 47 ερασιτεχνικο ξερει κανεις που μπορουμε να το δουμε?τυπε πιο φτηνα θα σου ερθει απο το να αγορασεις την τσοντα παντως και θα γαμησεις κιολας
Καλησπερα συναγωνιστες γνωριζει καποιος σε ποιο ερασιτεχνικο εχει παιξει το πουτανακι,με εφτιαξε πολυ τα βρωμολογα που ελεγε.
προφανως οι τυποι περασαν καλα , της ειπαν οτι ειναι παραγωγη για απω ανατολη, εκει θα κυκλοφορησει σε σιντι, τωρα με το ιντερνετ οπως ειπες δεν υπαρχει εξωτερικο , εφοσον καποιος το ανεβασει , αλλα δεν θα πουληθει το σιντι σε ελλαδα
ξερω μια ρωσιδα που βρηκε μια αγγελια για παραγωγη πορνο που θα παιχτει στο εξωτερικο, πηγε στο γραφειο ,περασε καστινκ που περιλαμβανει παρτουζα με δυο αντρες, ο ενας ηταν ο φωτογραφος, τωρα περιμενει να την ειδοποιησουν , εχει περασει πανω απο μηνας , ποιος ξερει ηταν μουφα? δεν τους εκανε ? παντως ειναι θεα η κοπελα , μιλφ ομως