asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
αν καποιος δινει εστω και ενα ευρω για να δει σειρηνακη ειναι μεγαλος φελος
Για αλλη μια φορα ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ νομιζει οτι εχει βρει μαλακες και πουλαει τις
σκηνες απο τις ταινιες σαν Ελληνικα ερασιτεχνικα το συγκεκριμένο
ειναι η δευτερη σκηνή απο τις 19 χρονες μαθητριες !!!!
Που θα παει ομως σε εχει καταλαβει ο κοσμος οτι εισαι μονο για αρπαχτες και
αυτοι που σε πηγαν στη κορυφη θα σε πανε και στην αφανεια !!!
Που ειναι οι 5000 αιτησεις που λες οτι εχεις ? Γιατι βαζεις σκηνες απο τις
ταινιες για να πουλησεις την εφημεριδα και οχι μια απο τις ...5000..
νομιζεις οτι αν πουλησεις ευκαιριακα θα κερδισεις κατι ?? ΟΥΣΤ !!!!!
Και ξαφνικά βρίσκω αυτό : Έχει βγάλει ήδη 2 ταινίες Hotrod Bikini Carwash και First Gay Greek Wedding.
συμφωνω οτι θα ακολουθησουν πολλεςΘα μιμηθούν πολλές το παράδειγμα της Ελίνας Μπεκάκου. Και θα πρωταγωνιστήσουν σε τσόντες. Είναι πολλά τα λεφτά για να αρνηθούν.
συμφωνω οτι θα ακολουθησουν πολλες
ως προς τα λεφτα εχω μια απορια για το ποσα μπορει να ειναι ?
τωρα οχι :SΜας δουλευουνε; Αφου δε γαμιετε η Ελινα!
ΜεγαλομανίαΤι την ήθελε την εφημερίδα δεν ξέρω... Καλύτερα μία στο τόσο να έφτιαχνε μια ποιοτική ταινία παρά αυτό. Δεν υπάρχει υλικό, μπορεί στο τέλος να δίνει ξένες τσόντες με το περιοδικό για να το γεμίσει...
Αυτοι που κανανε τα ντουμπλαρισματα στις ελληνικες τσοντες των 80ς με τις ατάκες τους ήταν ολα τα λεφτά!Μπορει να ήταν και κανονικοί ηθοποιοί κ το έκαναν για χαρτζηλίκι,ποιος ξέρει.Ιδίως Οι βραχνές αντρικές φωνές των γαμιάδων δεν παίζονται. Προκαλούν πιο πολύ γέλιο απο mainstream κωμωδία + 1
την εποχή λιγο πριν την Τζούλια,ήτανε μια της private που δούλευε στα στούντιο της τριγγετοαλυσιδας,την ειχα ρωτησει γιατί παει Γερμανία αφου εχει και δω εταιρείες παραγωγης κ μου απανταει οτι εμενα η private μου δινει 5000 για μια σκηνη,σιγα μην μου δωσει τοσα λεφτα ο Σειρινάκης και μετά απο κανα μήνα σκαει η τσόντα της Τζούλιας με τον ΙΑΝ με cache 1 μυριο.Απο κει και περα ο Σειρήνας απογειώθηκε..συμφωνω οτι θα ακολουθησουν πολλες
ως προς τα λεφτα εχω μια απορια για το ποσα μπορει να ειναι ?
[URL unfurl="true"]http://uploaded.net/file/ljoso9m4/znnf13tr.drz.avi[/URL]
Free Download:
[URL unfurl="true"]http://rapidgator.net/file/885fa7d267153d8a9c1c382b87727633/znnf13tr.drz.avi.html[/code[/URL]]