You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
fastanfurius
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ναι , η ιδια
Απο τι γραμμα αρχιζει το ονομα της (κουιζ)
patriarcha
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Απο οτι είδα στο εξώφυλλο της εφημερίδας λέει 26/10.Μήπως είχε κυκλοφορήσει απο τότε;Το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις;
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Ψάχνω να βρω τις ταινίες: Στο Υπόγειο της Λόλας (1976)
και το: Ρετιρέ της Τζούλυ (1977) Οι ταινίες είναι ασπρόμαυρες και τις είχα δει πριν πολλά χρόνια στο σινε: ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ όταν λειτουργούσε ως τσοντάδικο-καράτε 2 έργα.
και το: Ρετιρέ της Τζούλυ (1977) Οι ταινίες είναι ασπρόμαυρες και τις είχα δει πριν πολλά χρόνια στο σινε: ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ όταν λειτουργούσε ως τσοντάδικο-καράτε 2 έργα.
Ζητήστε ΣΗΜΕΡΑ το 50ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό: "19χρονη ελληνίδα κοκκινομάλλα", με την εφημερίδα Sirina News που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μονο βαρδαρης φιλμς
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Καλησπέρα και από μένα..Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρώ τα προηγούμενα ερασιτεχνικά??Είμαι στην επαρχεία και όποτε το θυμηθούν τα στέλνουν..Υπάρχει κάποιος τρόπος ταχυδρόμισεις??
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Pleasure or Pain
Παιζει ο Χρήστος Βασιλόπουλος υπαρχει περιπτωση να την βρουμε?
να τη βρεις με το Χρήστο Βασιλόπουλο θες; Δεν ξέρω αν θέλει κι ο ίδιος. Για ρώτησέ τον.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να τη βρεις με το Χρήστο Βασιλόπουλο θες; Δεν ξέρω αν θέλει κι ο ίδιος. Για ρώτησέ τον.
χαχαχαχα γελασαμε..επι της ουσια τιποτα,απο μαλακιες πρωτος..χαχαχαχαχανα τη βρεις με το Χρήστο Βασιλόπουλο θες; Δεν ξέρω αν θέλει κι ο ίδιος. Για ρώτησέ τον.
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
υπαρχει σε τορεντ το 49ο Ερασητεχνικο???
Παντρεμένοι και διεφθαρμένοι" μαζί με την εφημερίδα Sirina ΤΩΡΑ στα περίπτερα
Ζητήστε ΣΗΜΕΡΑ το 51ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό: "Παντρεμένοι και διεφθαρμένοι", με την εφημερίδα Sirina News που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!
Ζητήστε ΣΗΜΕΡΑ το 51ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό: "Παντρεμένοι και διεφθαρμένοι", με την εφημερίδα Sirina News που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!
Συνημμένα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Παντρεμένοι και διεφθαρμένοι" μαζί με την εφημερίδα Sirina ΤΩΡΑ στα περίπτερα
αυτό, φίλε, όποιος το δει πρέπει οπωσδήποτε να το συνοδεύει με το κάτωθι μυθικό άσμα
patriarcha
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Υπάρχουν πουθενά το 43ο και το 49ο ερασιτεχνικο της sirina?
52ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό: "Ο Απολλώνιος και η άγνωστη ελληνίδα φοιτήτρια"
Συνημμένα
Ζητήστε ΣΗΜΕΡΑ το 53ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό: "Άννα Παπαδοπούλου Αφιερωμένο στην πεθερά μου", με την εφημερίδα Sirina News που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!
Συνημμένα
Ζητήστε ΣΗΜΕΡΑ το 54ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό: "Οι προσωπικές στιγμές μου με το γείτονα", με την εφημερίδα Sirina News που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!