Thelw_souvlaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
όχι, δεν έχω ιδέα τι σκατά κουβαλάνε οι γυναίκες στο κεφάλι τους
νευρική ανορεξία εμφανίζεται και σε άντρες, σε μικρότερο ποσοστό βέβαια αλλά εμφανίζεται
όχι, δεν έχω ιδέα τι σκατά κουβαλάνε οι γυναίκες στο κεφάλι τους
μαριαννα κανα γκομενο βρηκες;νευρική ανορεξία εμφανίζεται και σε άντρες, σε μικρότερο ποσοστό βέβαια αλλά εμφανίζεται
μαριαννα κανα γκομενο βρηκες;
πολυ επιλεκτικη εισαι ρε πουλακι μου...βιάζεσαι να με αποκαταστατήσεις?
πολυ επιλεκτικη εισαι ρε πουλακι μου...
χανεις τα καλυτερα...
δηλαδη για να τα μπλεξει κανεις μαζι σου πρεπει να ναι ο κανακης το μπασταρδιείμαι όσο πρέπει να μαι..
δηλαδη για να τα μπλεξει κανεις μαζι σου πρεπει να ναι ο κανακης το μπασταρδι
θα ωριμασεις σιγα σιγα και θα δεις την πραγματικη αξια
ποιος είπε ότι οι άντρες δεν είναι καθυστερημένοι.νευρική ανορεξία εμφανίζεται και σε άντρες, σε μικρότερο ποσοστό βέβαια αλλά εμφανίζεται
ε οχι ο κανάκης δεν είναι για σχέση του ρίχνω δυο κεφάλια πως θα τον κυκλοφορούσα?
ποτε καλε θα με καλεσεις στο εξοχικο σου με τα ποντικια;ε οχι ο κανάκης δεν είναι για σχέση του ρίχνω δυο κεφάλια πως θα τον κυκλοφορούσα?
ποτε καλε θα με καλεσεις στο εξοχικο σου με τα ποντικια;
δε πειραζει σου ριχνει σε κωλο ομως. ο δικος σου ειναι πιο πεσμενος και σταφιδα. αρα ισοπαλια.
πως;δεν έχει ποντίκια πλέον τα εξοντώσαμε!
πως;
δεν παιζει να ξαναεμφανιστουν;
άρα ούτε καν διδακτορικόΤο μεταπτυχιακο της, στην κοινωνιολογια !!!
μια χαρά σοβαρή είμαι
στις πρώτες είναι ντυμένη και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός όγκος μπορεί να χει βάλει 10 μαξιλαράκια
στη δεύτερη βέβαια φαίνεται να μη φοράει σουτιέν αλλά είναι και μεγαλύτερης ηλικίας, ορμόνες, παιδί κλπ ρο φουσκώνουν το στήθος...μπορεί απλά να χει κάνει ανόρθωση η να φοράει τα γνωστά αυτοκόλλητα που να το κρατάνε σηκωμένο για τέτοια φορέματα
ε οχι ο κανάκης δεν είναι για σχέση του ρίχνω δυο κεφάλια πως θα τον κυκλοφορούσα?