κουμαντα στην παρτη σας παρακαλω.Στον κωλο σου μωρη σαβουρα.
Δε σε καλεσε κανεις εδω να πεις την γνωμη σου.
Αμα δε σ'αρεσει μην ασχολεισαι μωρη αργοσχολη.
και δεν ειπα καν γνωμη.
λες οτι να ναι δλδ.
τεσπα επειδη βαριεμαι..αστο.
κουμαντα στην παρτη σας παρακαλω.Στον κωλο σου μωρη σαβουρα.
Στον κωλο σου μωρη σαβουρα.
Εγω προτεινω να κανουμε ενα συλλογο σκληροπυρηνικων ανδρων οναματι " Billy Bo".Εγώ πρότεινα να μη γίνονται δεκτές γυναίκες στο φόρουμ ...
Το αν μας αρεσει ή οχι, ασε να απασχολει εμας.
Εσυ κοιτα τα μουτρα σου, χολη με μαλλια .
Εγώ πρότεινα να μη γίνονται δεκτές γυναίκες στο φόρουμ ...
οχι που θα ηταν φυσικη η βυζαρα.
οι πρωτες φωτο με τις τελευταιες ρε πυροτουβλο κ συ....αυτο το βυζί σου φαίνεται να μην είναι φυσικό???
αυτο το βυζί σου φαίνεται να μην είναι φυσικό???
οι πρωτες φωτο με τις τελευταιες ρε πυροτουβλο κ συ....
πάντα αναρωτιώμουν πόσο πατσαβουρίδι και τελευταία πρέπει να είσαι για να είσαι μέλος στο μπουρδέλα όντας γυναίκα.
Και όχι μόνο αυτό , βγάζουν και χολή για μουνάρες.
Δηλαδή είσαι καλύτερη από τέτοια γκομενα ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΟΡΟΥΜ?
στη περίπτωση που η ερώτηση σου είναι σοβαρή υπάρχει διαφορά όγκου στο στήθος της 2ης φωτό με τις άλλες αρκετά προγενέστερες,3η,4η,5η και 6η φωτό.
αν δεν είναι σοβαρή η ερώτηση σου, καλά έκανε και το βελτίωσε, βυζί που χωράει στη χούφτα έφηβου ΔΕΝ είναι βυζί.
οι πρωτες φωτο με τις τελευταιες ρε πυροτουβλο κ συ....
to στηθος της δευτερης φωτο δεν γινεται απο το σπυρακι των υπολοιπων(παλιων) φωτο.μια χαρά σοβαρή είμαι
στις πρώτες είναι ντυμένη και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός όγκος μπορεί να χει βάλει 10 μαξιλαράκια
Χάλια τα νεύρα σου έΚαλά άστο, δεν το σώνεις βρε ηλίθια
to στηθος της δευτερης φωτο δεν γινεται απο το σπυρακι των υπολοιπων(παλιων) φωτο.
μην δουλευομαστε και μεταξυ μας.
Καλά άστο, δεν το σώνεις βρε ηλίθια
έγραψα παρά πάνω και επ' αυτού
"στη δεύτερη βέβαια φαίνεται να μη φοράει σουτιέν αλλά είναι και μεγαλύτερης ηλικίας, ορμόνες, παιδί κλπ ρο φουσκώνουν το στήθος...μπορεί απλά να χει κάνει ανόρθωση η να φοράει τα γνωστά αυτοκόλλητα που να το κρατάνε σηκωμένο για τέτοια φορέματα"
το στηθος μετα την εγκυμοσυνη δεν μενει πρησμενο για παντα. αυτη εχει 25χρονια+ που γεννησε.
και αλλο ειναι τα αυτοκολλητα που λες, με ενα τοοοοοσο φουσκωμενο στηθος που φαινεται....