Λοιπόν ο κλώνος μου και εγώ, εγώ και ο κλώνος μου έχουμε της κόντρες μας με διαφορα μέλη, όμως ο λόγος που γίνεται το μπάχαλο είναι ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πασάρουν
ο κμαν είναι μυθοπλαστης από την χρόνια αφραγκια και άγαμια με αποτέλεσμα να αρχήσε να λέει ότι βγάζει 5000 ευρώ, αυτόν περίμεναν οι Γερμανοί να δώσουν 5 χιλιάδες, εντάξει αυτόν λίγο μυαλό καταλαβαίνεις ότι λέει ψέματα, δυστυχώς έχει ξεφύγει και ο φύλακας και λέει ότι ο μισθός είναι 2 με 2.5 χιλιάδες
ναι είναι αλλά με 14ωρα
με 8ωρο κάνεις δεν βγάζει ως μετανάστης περισσότερα από 1500 ως εργάτης
η κάυλαντα του κλώνου μου είναι επειδή οι μετανάστες κάνουν αυτό θυσίες και θα μπορούσαν να ζουν καλύτερα, πχ και οι δύο διάσημοι μετανάστες πλέον εδώ μέσα ο κμαν και ο ουρμπ δεν ζουν σε διαμέρισμα αλλά σε χώρο εργασίας
μου θυμίζει έναν φίλο στην Ελλάδα που πήγαινε Ρόδο τα καλοκαίρια για σεζόν και έμενε με 4 αλβανούς και 2 Βούλγαρους
ο ένας μου έλεγε έκλανε, ο άλλος ροχαληζε, του άλλου μυριζαν τα πόδια, δηλαδή θυσία να μαζέψεις 3000-4000?Εγω θα νοίκιαζα ένα στην πόλη της Ρόδου και ας μάζευα μόνο 2 χιλιάδες
άλλο όμως να είσαι Ρόδο και άλλο στην μαύρη ξενιτιά, όσοι θέλετε να πάτε πρέπει να έχετε καταστρέφει στην Ελλάδα όπως ο ουρμπ, αν έχετε λίπος ακόμα, καθηστε εκεί, αν όχι φύγετε, αλλά θα ζείτε σαν αυτούς, και μην περιμένετε ότι έχετε δει στα έργα
τα έργα δείχνουν ντόπιους, και όχι μετανάστες, οι πλούσιοι Έλληνες της Αμερικής πλουτισαν την δεκαετία του 60 και 70 επειδή τα οικόπεδα είχαν 5 χιλιάδες δολάρια και όχι 200000 τώρα
όσοι λοιπόν έχετε διαλυθεί εδώ φύγετε, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, έτσι και αλλιώς με την πανδημία που φέρανε κάθε τρεις και λίγο lock down θα έχουμε
τι να μείνετε πεινασμένοι εδώ, εκεί θα έχετε εργασία και ασφάλιση, και σύνταξη, έστω ένα κρεβάτι, όσοι έχετε εισόδημα καθίστε εδώ, όσοι έχετε λεφτά και έχετε βαρεθεί την Ελλάδα πάτε να αγοράσετε διαμερίσματα στης χώρες που ανέφερε ο κλώνος μου. Αυτό ήταν ένα σοβαρό ποστ γιατί από εδώ και πέρα ακολουθεί κράξιμο, οι λόγοι είναι ότι έχουν πει δεκάδες ψέματα
και ότι είναι μια απόφαση ζωής, δεν πας εκδρομή Θεσσαλονίκη
αν θέλετε όλοι όμως να γίνετε γκαστερμπαιτερ, στείλτε πμ στον φύλακα, γιατί ο κμαν είναι ψεύτης