Νέα

Έλληνες του εξωτερικού

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Χωρις acca αγγλια δεν πας πουθενα. Πολλοι μαλιστα δεν σπουδαζουν καν οικονομικα και κανουν μια τετοια πιστοποιηση.

Παντως για τους σκληρους ισως το ACA να ειναι καλυτερο. Εχω ακουσει οτι ειναι πιο δυσκολο και πληρωνει καλυτερα μετα, αλλα εχει περισσοτερη αναγνωριση στην αγγλια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν πας με το αυτοκινητο?      αρα δεν εχεις αυτοκινητο
Πας με το αεροπλανο?           αρα εχεις αεροπλανο.

Δημητρακεια λογικη. Απλη μεθοδος των τριων.

Παλι το βρηκες ομορφαντρα μου
Αυτοκίνητο δεν έχεις σίγουρα γιατί οι τιμές γιά τα λάστιχα που έγραψες απλός δεν υπάρχουν  :2funny:όπως και όλα τα άλλα  :2funny:εκτός αν έχεις αυτό εδώ  :2funny:
  Δε βγαίνουν τα νούμερα αυτά που βγάζεις και αυτά που στέλνεις Ελλάδα γιά να συντηρείς αυτοκίνητο  :2funny:εσύ μένεις σε ένα μικρό δωμάτιο και θα έχεις και αυτοκίνητο  :2funny:.Άσε που αν είχες θα μας το είχες βάλει εκατοντάδες φωτογραφίες.Εγώ διαμερίσματα εχω σας τα βάζω,εχω αμάξια σας τα βάζω φωτογραφίες,γκόμενες πραγματικές σας βάζω.Εσύ ένα δωμάτιο 7-8 τετραγωνικά που νοικιάζεις μας έβαλες από ένα διαμέρισμα που μένεις με άλλους 2-4 και γιά γκόμενα διαλόγους με τον εαυτό σου και μιά μούφα φωτογραφία από το ιντερνέτ  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bajaj.jpg
    bajaj.jpg
    107,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • bajaj2.jpeg
    bajaj2.jpeg
    334,9 KB · Εμφανίσεις: 34

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αυτοκίνητο δεν έχεις σίγουρα γιατί οι τιμές γιά τα λάστιχα που έγραψες απλός δεν υπάρχουν  :2funny:όπως και όλα τα άλλα  :2funny:εκτός αν έχεις αυτό εδώ  :2funny:
  Δε βγαίνουν τα νούμερα αυτά που βγάζεις και αυτά που στέλνεις Ελλάδα γιά να συντηρείς αυτοκίνητο  :2funny:εσύ μένεις σε ένα μικρό δωμάτιο και θα έχεις και αυτοκίνητο  :2funny:.Άσε που αν είχες θα μας το είχες βάλει εκατοντάδες φωτογραφίες.Εγώ διαμερίσματα εχω σας τα βάζω,εχω αμάξια σας τα βάζω φωτογραφίες,γκόμενες πραγματικές σας βάζω.Εσύ ένα δωμάτιο 7-8 τετραγωνικά που νοικιάζεις μας έβαλες από ένα διαμέρισμα που μένεις με άλλους 2-4 και γιά γκόμενα διαλόγους με τον εαυτό σου και μιά μούφα φωτογραφία από το ιντερνέτ  :2funny: :2funny:

Δημητρακη τι θα γινει ρε φιλε.

Φωτος το μπανιο εσυ για να βαλω εγω ενοικιαστηριο συμβολαιο δεν δεχεσαι
Φωτος της κουζινας για να βαλω εγω μισθοδοσια δεν δεχεσαι
Κοντρα λεφτα μετρητα ,εγω εριξα μια φορα 5 χιλιαρικα , εσυ τιποτα ,παλι δεν δεχεσαι
Κοντρα τα διαβατηρια ,σφραγιδες απο τάξιδια δεν δεχεσαι
Τι δεχεσαι ρε φιλε....
Αντε να μου την πεις μια φορα με αποδειξεις να τελειωνουμε .....

Το βρηκα !!!!

Για να σε διευκολυνω....εσυ τσαρος λεφτας εχεις περιουσια, μαγκας χωρις να χρειαστει να δουλεψεις.
Εγω φτωχος μεροκαματιαρης μεταναστης ολο χρεη ,κουπι σε γαλερα, δουλευω 14ωρα, τωρα γραφω με την γλωσσα γιατι στα χερια εχω τα κουπια....

Μια κοντρα στο πιστωτικο οριο της πιστωτικης καρτας ρε φιλε.
Αντε ,ελπιζω να με κατατροπωσεις .

Παει??   Χαχχαχαχχχχα

Γιατι πιστευω πως παλι θα κανεις την κοτα?? Χαχχαχαχαχαχχα

Φοβασαι τον φουκαρα ,τον κακομοιρη? Χαχχαχαχχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη τι θα γινει ρε φιλε.

Φωτος το μπανιο εσυ για να βαλω εγω ενοικιαστηριο συμβολαιο δεν δεχεσαι
Φωτος της κουζινας για να βαλω εγω μισθοδοσια δεν δεχεσαι
Κοντρα λεφτα μετρητα ,εγω εριξα μια φορα 5 χιλιαρικα , εσυ τιποτα ,παλι δεν δεχεσαι
Κοντρα τα διαβατηρια ,σφραγιδες απο τάξιδια δεν δεχεσαι
Τι δεχεσαι ρε φιλε....
Αντε να μου την πεις μια φορα με αποδειξεις να τελειωνουμε .....

Το βρηκα !!!!

Για να σε διευκολυνω....εσυ τσαρος λεφτας εχεις περιουσια, μαγκας χωρις να χρειαστει να δουλεψεις.
Εγω φτωχος μεροκαματιαρης μεταναστης ολο χρεη ,κουπι σε γαλερα, δουλευω 14ωρα, τωρα γραφω με την γλωσσα γιατι στα χερια εχω τα κουπια....

Μια κοντρα στο πιστωτικο οριο της πιστωτικης καρτας ρε φιλε.
Αντε ,ελπιζω να με κατατροπωσεις .

Παει??  Χαχχαχαχχχχα

Γιατι πιστευω πως παλι θα κανεις την κοτα?? Χαχχαχαχαχαχχα

Φοβασαι τον φουκαρα ,τον κακομοιρη? Χαχχαχαχχαχα
τα δεκάρικα και εικοσάρικα  που μας έβαλες? :2funny:άλλα λεφτά δεν έχεις να βάλεις? :2funny:ας δει ο κόσμος πάλι το δωμάτιο που μένεις με κοινόχρηστο μπάνιο και τουαλέτα  :2funny:
  Για δε ζητάς αμέσως τ'αρχήδια μου φωτογραφία  :2funny:τουαλέτα σου έβαλα και μπάνιο σου έβαλα :2funny:γιά σένα το να εχεις δικο σου μπάνιο είναι πολυτέλεια.Άστα τα συμβόλαια και ο Βαλκάνιος φουκαράς μας  έβαλε συμβόλαια  :2funny: και ο Βλάκμαν μας έβαλε μισθοδωσία  :jerking: :2funny:που είναι τόσο αληθεινη όσο και η γκόμενα από την κλεμμένη φωτογραφία που μας έβαλες  :2funny:
    Γράφω στο Μαρκέλο να σε αναλάβει γιατί θέλω να κοιμηθώ,εσύ κάτσε κακομοίρη όλη τη νύχτα να φυλάς τα γραφέια των Γερμανών και τη μέρα το ίδιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• germania oikotorfeio.jpg
    germania oikotorfeio.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 51

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
τα δεκάρικα και εικοσάρικα  που μας έβαλες? :2funny:άλλα λεφτά δεν έχεις να βάλεις? :2funny:ας δει ο κόσμος πάλι το δωμάτιο που μένεις με κοινόχρηστο μπάνιο και τουαλέτα  :2funny:
  Για δε ζητάς αμέσως τ'αρχήδια μου φωτογραφία  :2funny:τουαλέτα σου έβαλα και μπάνιο σου έβαλα :2funny:γιά σένα το να εχεις δικο σου μπάνιο είναι πολυτέλεια.Άστα τα συμβόλαια και ο Βαλκάνιος φουκαράς μας  έβαλε συμβόλαια  :2funny: και ο Βλάκμαν μας έβαλε μισθοδωσία  :jerking: :2funny:που είναι τόσο αληθεινη όσο και η γκόμενα από την κλεμμένη φωτογραφία που μας έβαλες  :2funny:
   Γράφω στο Μαρκέλο να σε αναλάβει γιατί θέλω να κοιμηθώ,εσύ κάτσε κακομοίρη όλη τη νύχτα να φυλάς τα γραφέια των Γερμανών και τη μέρα το ίδιο  :2funny: :2funny: :2funny:
20αρικα κ 10αρικα, ηταν 5 χιλιαρικα ή ου? Χαχαχαχα

Μπανιο ολοκληρο κ κουζινα δεν εβαλες ποτέ ψευταρα κ ουτε προκειτε να βαλεις γιατι ξερεις καλα πως ειναι ρημαδιό.

Ζωη κατω του μετριου.
Ειχες δικιο για τα ρεπορταζ για τα ζαρζαβατικα που μας εκανες κ επειδη σε γιουχαρα τα σταματησες.

Τουλάχιστον για αυτα ειχες μια ιδεα τι γινεται...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Το γαμησατε και αυτο το θρεντ
Ομορφα κ ωραια απαντησα στην ερωτηση για τον αν ταξιδευουμε ελλαδα κ μπηκε ο μπαχαλακης να προκαλει κ να μπαχαλιαζει.
Με προκαλεσε, δεν προκαλεσα. Καντε τον αναφορα παλι

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Χωρις acca αγγλια δεν πας πουθενα. Πολλοι μαλιστα δεν σπουδαζουν καν οικονομικα και κανουν μια τετοια πιστοποιηση.

Παντως για τους σκληρους ισως το ACA να ειναι καλυτερο. Εχω ακουσει οτι ειναι πιο δυσκολο και πληρωνει καλυτερα μετα, αλλα εχει περισσοτερη αναγνωριση στην αγγλια

Το πρόβλημα με το ACCA αν και φοβερό προσόν είναι ότι αν δεν έχεις εταιρία να σε στείλει στα εξειδικευμένα φροντιστήρια να σε προετοιμάσουν και να στα πληρώσει μόνος είναι πολύ δύσκολο.Ξέρω άτομο Αθήνα που γράφτηκε και το πήρε ζεστά και διαβασε πέρασε ένα μάθημα,μετά στο επόμενο κόπηκε,δοκίμασε ξανά ξανακόπηκε ώσπου απογοητεύτηκε και το παράτησε.Είχε ρωτήσει ο αδερφός μου σε ένα τέτοιο που έκανε φροντιστήριο και στέλνουν και πολυεθνικές προσωπικό για εκπαίδευση και χρεώναν 700 ευρώ το μάθημα δίδακτρα..Βάλε και 100 ευρώ το κόστος εξέτασης και κάπου τόσα και τα βιβλία ανα μάθημα..Δηλαδή τα βάλαμε κάτω τα κόστη οικογενειακά να δούμε πως να τον βοηθήσουμε και η μόνη λύση είναι η μόνος και να χρησιμοποιήσει το internet και ότι tips από άλλους ή να το σπονσοράρει εταιρία..

Πάντως γράφτηκε,πήρε μερικές απαλλαγές λόγω πτυχίου και το προσπαθεί μόνος.Δίνει Σεπτέμβρη..Έχουν κάνει και μια μαλακία και δεν γράφεις σε κόλλες χαρτί αλλά σε computer σε φύλλα excel και ακόμα πιο δύσκολα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
20αρικα κ 10αρικα, ηταν 5 χιλιαρικα ή ου? Χαχαχαχα

Μπανιο ολοκληρο κ κουζινα δεν εβαλες ποτέ ψευταρα κ ουτε προκειτε να βαλεις γιατι ξερεις καλα πως ειναι ρημαδιό.

Ζωη κατω του μετριου.
Ειχες δικιο για τα ρεπορταζ για τα ζαρζαβατικα που μας εκανες κ επειδη σε γιουχαρα τα σταματησες.

Τουλάχιστον για αυτα ειχες μια ιδεα τι γινεται...
Εγώ δίνω πραγματικές πληροφορίες γιά την Ρωσσία ενώ εσύ μας λες ψέματα :jerking:
    Εγώ δεν έβαλα όσα μάζευα 2 χρόνια με στερήσεις αλλά όσα πήρα σε ένα μήνα κακομοίρη  :2funny: ούτε ζήτησα όπως εσύ από τους άλλους γκαστερμπά'ι'τερ που μένουν μαζί μου να μου φέρουν λεφτά να τα βγάλω φωτογραφία  :2funny:
  Πάρτα πάλι  :2funny:τώρα πήρα ένα πεντακοσάρικο στην κάρτα και στο τέλος του μήνα παίρνω 1.500 θες να στα βάλω φωτογραφία?

εγω εχω αυτοκινητο και στη γερμανια και στην ελλαδα.τι πρεπει να κανω δημητρακη;  :think: :think: :think:
Εσυ είσαι εξαίρεση  :2funny:αν είναι έτσι όπως τα λες,γιατί άνθρωπος που έχει αμάξι στην Ελλάδα δε νομίζω ότι φεύγει εύκολα στη Γερμανία και στη Γερμανία αν έχεις λεφτά παίρνεις καινούργιο αμάξι αν όμως δεν έχεις και πάρεις παλιό η συντήριση του κοστίζει τρελλά λεφτά  :headbang:
Το γαμησατε και αυτο το θρεντ
Αυτό είναι το κακό στην Ελληνική κοινωνία ότι το σκουπίδι δεν ξέρει τη θέση του,στη Ρωσσία είσαι φτωχός,ζεις σα φτωχός,δουλεύεις ζεις με ότι έχεις και δεν κάνεις τον μάγκα.Στην Ελληνική κοινωνία ο κάθε χρεωκοπημένος σαν κ'αυτόν κάνει το μάγκα και το χειρότερο μισεί αυτούς που έχουν γιατί έχουν και αυτός δεν έχει  :2funny:.Εγω τον βάζω στη θέση του αν και μόνος του ρεζιλεύεται  :2funny:με ότι γράφει γύρω από τη ζωή του  :2funny:.
  Στη Ρωσσία αυτό μου αρέσει ότι έχει πάρα πολλούς που είναι φτωχοί αλλά δεν ενοχλούνε ζούνε στη φτώχια τους,αυτός ο φτωχομπινές αν μέναμε και οι 2 στην Ελλάδα  και ήταν γείτονας μου θα με μισούσσε  :2funny:

Συνημμένα

• Lefta.jpg
    Lefta.jpg
    561,6 KB · Εμφανίσεις: 53
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα, έχω κάνει ήδη αναφορά τον Δημητράκη και έχω ενημερώσει να σβηστούν τα μνμ του! Το άτομο βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου
Μ'αρέσει που την έχεις δει και Μοντεράτορ  :2funny:εγώ αποκαλύπτω την αλήθεια,βέβαια η αλήθεια πολλούς τους πονάει  :2funny:γιατί δε λες να σβίσουν του Γκαστερμπά'ι'τερ τα μηνύματα? :2funny:η σαπίλα της Ελλάδας είναι που δεν τον κράζετε,το να είναι ένας σε αυτή την άθλια κατάσταση εξαιτίας της βλακίας του το καταλαβαίνω αλλά το να μη γελάνε με τα χάλια του δείχνει ότι και εσείς είσαστε όμοιοι του  :headbang:μήπως είσαστε κ'εσείς φουκαράδες σαν κ'αυτόν? :2funny:γιά να πάει κάποιος στη Γερμανία γιά δουλειά σημαίνει ότι στην Ελλάδα είναι εντελώς κατεστραμένος  :headbang:
    Ακόμα και ο Βλάκμαν έγραψε ότι η Γερμανία από διασκέδαση είναι  :vomit:.Γιατί δε μας λέτε την αλήθεια?ότι μετά της 18.00 νεκρώνει η πόλη ότι την κυριακή δεν λειτουργεί τίποτα,να έχουμε μιά πραγματική εικόνα της Γερμανίας γιά το πως ζείτε και ότι το όνειρο σας είναι να πάτε στην Ελλάδα το καλοκαίρι έστω και γιά λίγες μέρες,και ότι κάποτε σχεδιάζεται να γυρισετε στην Ελλάδα γιά μόνιμα.
    Έχει πλάκα που τώρα βρήκα της ώρες εργασίας του γκαστερμπά'ι'τερ το βούλωσε  :2funny:.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αφου μαλακιζεστε αγρια, απαντω μονος μου στην ερωτηση μου!
Αγαπητοι ταξιδευτες, πριν ταξιδεψετε στο πατριντα πρεπει να συμπληρωσετε αυτο!
Εφοσων εχετε δικο σας αεροπλανο σαν το δημητρακη κ ερθετε αεροπορικως ε?!

Παρακαλω,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το πρόβλημα με το ACCA αν και φοβερό προσόν είναι ότι αν δεν έχεις εταιρία να σε στείλει στα εξειδικευμένα φροντιστήρια να σε προετοιμάσουν και να στα πληρώσει μόνος είναι πολύ δύσκολο.Ξέρω άτομο Αθήνα που γράφτηκε και το πήρε ζεστά και διαβασε πέρασε ένα μάθημα,μετά στο επόμενο κόπηκε,δοκίμασε ξανά ξανακόπηκε ώσπου απογοητεύτηκε και το παράτησε.Είχε ρωτήσει ο αδερφός μου σε ένα τέτοιο που έκανε φροντιστήριο και στέλνουν και πολυεθνικές προσωπικό για εκπαίδευση και χρεώναν 700 ευρώ το μάθημα δίδακτρα..Βάλε και 100 ευρώ το κόστος εξέτασης και κάπου τόσα και τα βιβλία ανα μάθημα..Δηλαδή τα βάλαμε κάτω τα κόστη οικογενειακά να δούμε πως να τον βοηθήσουμε και η μόνη λύση είναι η μόνος και να χρησιμοποιήσει το internet και ότι tips από άλλους ή να το σπονσοράρει εταιρία..

Πάντως γράφτηκε,πήρε μερικές απαλλαγές λόγω πτυχίου και το προσπαθεί μόνος.Δίνει Σεπτέμβρη..Έχουν κάνει και μια μαλακία και δεν γράφεις σε κόλλες χαρτί αλλά σε computer σε φύλλα excel και ακόμα πιο δύσκολα..

Ισχυει αν δεν εχεις εταιρεια να σε σπονσοραρει απο πισω ειναι δυσκολα. Αν και οι περισσοτερες εταιρειες πληρωνουν φροντιστηρια για τα 9 πρωτα μαθηματα για τα 4 της εξειδικευσης σου δινουν βιντεο.

Οπως και να εχει οσο μικροτερος τα ξεκινησεις αυτα τοσο το καλυτερο. Μετα μεγαλωνεις εχεις αλλα στο μυαλο σου.

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Ισχυει αν δεν εχεις εταιρεια να σε σπονσοραρει απο πισω ειναι δυσκολα. Αν και οι περισσοτερες εταιρειες πληρωνουν φροντιστηρια για τα 9 πρωτα μαθηματα για τα 4 της εξειδικευσης σου δινουν βιντεο.

Οπως και να εχει οσο μικροτερος τα ξεκινησεις αυτα τοσο το καλυτερο. Μετα μεγαλωνεις εχεις αλλα στο μυαλο σου.

Εντάξει δεν είπαμε ότι είναι εύκολο αλλά κάποιος που τελείωσε ασσοε ή Μετσόβιο ή κάποια σχολή που θέλει σοβαρό διάβασμα, δεν έχει θέμα απ όσο ξέρω. Το πρόβλημα είναι αν μπορείς να διαβάζεις με τις ώρες. Επίσης λόγω κρίσης υπάρχουν πολλοί που κάνουν μαθήματα σε οικονομικές τιμές τύπου 20-25 την ώρα. Συνολικά θα σου βγει παραπάνω αλλά άλλο να δώσεις 700 με τη μία και άλλο 100 θα εβδομάδα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οι διακοπές πλησιάζουν, εάν δεν ξεκίνησαν ήδη για μερικούς και όλοι ετοιμαζόμαστε να πάμε Ελλάδα να δούμε τους δικούς μας.

Ωστόσο, λόγω κορόνα χρειάζεται ενημέρωση για το τι ισχύει, αυτή την στιγμή η είσοδος με αυτοκίνητο δείχνει η πιο πολύπλοκη μιας που έως και τέλη Ιουλίου επιτρέπεται η είσοδος από Βουλγαρία και Προμαχώνα, ενώ με Σκόπια νομίζω είναι κλειστά τα σύνορα.

Με αεροπλάνο χρειάζεται να συμπληρωθεί μια φόρμα με έναν κωδικό Qr και με καράβι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός μέχρι αυτή την στιγμή.

Καλές διακοπές λοιπόν

eliaspatakakis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Εντάξει δεν είπαμε ότι είναι εύκολο αλλά κάποιος που τελείωσε ασσοε ή Μετσόβιο ή κάποια σχολή που θέλει σοβαρό διάβασμα, δεν έχει θέμα απ όσο ξέρω. Το πρόβλημα είναι αν μπορείς να διαβάζεις με τις ώρες. Επίσης λόγω κρίσης υπάρχουν πολλοί που κάνουν μαθήματα σε οικονομικές τιμές τύπου 20-25 την ώρα. Συνολικά θα σου βγει παραπάνω αλλά άλλο να δώσεις 700 με τη μία και άλλο 100 θα εβδομάδα
ξερω εγω με 20 ευρω την ωρα για οποιον χρειαζεται

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι διακοπές πλησιάζουν, εάν δεν ξεκίνησαν ήδη για μερικούς και όλοι ετοιμαζόμαστε να πάμε Ελλάδα να δούμε τους δικούς μας.

Ωστόσο, λόγω κορόνα χρειάζεται ενημέρωση για το τι ισχύει, αυτή την στιγμή η είσοδος με αυτοκίνητο δείχνει η πιο πολύπλοκη μιας που έως και τέλη Ιουλίου επιτρέπεται η είσοδος από Βουλγαρία και Προμαχώνα, ενώ με Σκόπια νομίζω είναι κλειστά τα σύνορα.

Με αεροπλάνο χρειάζεται να συμπληρωθεί μια φόρμα με έναν κωδικό Qr και με καράβι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός μέχρι αυτή την στιγμή.

Καλές διακοπές λοιπόν
Ναι ο μετανάστης πονάει τον τόπο του και πάντα γυρίζει στην Ελλάδα  :headbang:.Θα περάσετε 10-15 μέρες στη μαγευτική Ελλάδα με τους καλούς ανθρώπους,τον ήλιο τη θάλασσα  :jerking: :2funny:.
  Και κάποτε το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα όταν βγείτε στη συνταξη να γυρίσετε στην Ελλάδα να ζήσετε τα τελευταία 5 χρόνια της ζωης σας στην Ελλάδα  :headbang: :2funny:.
  Καλά τόσα φοβερά μέρη έχει ο κόσμος κ'εσείς πάτε Ελλάδα? :jerking: :2funny:μη μου πειτε γιά της παραλιες  :jerking:γιατί οι παραλίες στην Καρα'ι'βική είναι 1.000 φορές καλύτερες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πολλοί μετανάστες πέφτουν θύματα απάτης κατά τις επισκέψεις τους στην πατρίδα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δημητρακις,τον χεσανε 750 φορές(5000ευρώ)ώστε να μαζέψει λεφτά για εμφύτευση μαλλιών.
Το αποτέλεσμα τραγικό,του φάγαν τα λεφτά και του κόλλησαν κωλοτριχες...με βενζινοκολα... :S

Συνημμένα

• ΜΠΙΦΤΕΚΙ.jpg
    ΜΠΙΦΤΕΚΙ.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 45

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom