Markelos.
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Like
- 623
- Πόντοι
- 86
γιατί :'(Markelos αν ξαναγράψεις κάτι αντίστοιχο θα χεις αναφορά
γιατί :'(Markelos αν ξαναγράψεις κάτι αντίστοιχο θα χεις αναφορά
Επιτελους, ένα θρεντ να σφαχτούμε άνετα χωρίς τύψεις ότι βρωμιζουμε σοβαρά θρεντ βασικά τα σοβαρά θρεντ τα βρωμίζουν οι γκαστερμπαιτερ με την αποτυχία και την μιζέρια τους ΥΓ ρε κλωνε μου Μήτσο, η ψυχή ο σχινοχαρας που είναι
Γερμανία πάντως που γράφετε είχε δοκιμάσει και ο αδερφός μου κάνοντας αιτήσεις από Ελλάδα και παίρνοντας τηλέφωνα σε εταιρίες λογιστών.Το μήνυμα ήταν αν δεν ξέρεις καλά Γερμανικά δεν έχει ελπίδες για δουλειά εκεί..Αντί αυτού είναι Αγγλία που γενικά δεν ζει άνετα.Είδε και έπαθε μετά από σχεδόν 3 χρόνια να βρει δουλειά σχετική με τις σπουδές του στα λογιστικά.Και αυτή ορισμένου χρόνου σύμβαση.Πανάκριβα νοίκια,εκτός Λονδίνο λέμε,μεταφορές και άλλα.Νοικιάζει δωμάτιο με άλλους 2 με όσους περιορισμούς αυτό δυνεπάγεται.Βγάζει καθαρά στην τσέπη κάπου 1300 λίρες το μήνα μετά από φόρους,ασφάλιση,κρατήσεις.Παω καναδυο φορές το χρόνο και να πω δεν μου αρέσει η χωρα.Ξενέρωτος άθλιος κόσμος.Βρωμάνε μπύρα και απλυσιά.Γκόμενες που μπορεί να εχουν ωραία χαρακτηριστικά όμως ο ορισμός της ξενέρας..Να κυκλοφορούν στους δρόμους ξυπόλητες τη νύχτα επειδή οι γόβες τις πονάνε,να ουρλιάζουν σα μαλακισμένα και να κάνουν βλακείες που ούτε στο Γυμνάσιο δεν κάναμε.Και ο μέσος Άγγλος είναι βρωμιάρης πάρταλος που σκουζουν κάθε βράδυ μετά από 2-3 ποτά σαν τις πουτάνες,παρενοχλούν οικογένεις και κοσμάκη που δεν ασχολείται μαζί τους.Πολλοί Έλληνες όμως,αφού όλοι μιλάνε αγγλικά αλλα λίγοι Γαλλικά,Γερμανικά πάνε προς τα κει..Έχω κάνει κονέ με Έλληνες και κόσμο Αγγλία και η εικόνα που έχουν κάποιοι για γερή οικονομία,μεγάλες ευκαιρίες και μισθούς απέχει από την πραγματικότητα πολύ.Γιατροί και νοσηλευτές είναι περιζήτητοι και πληρώνονται πολύ καλά.Μετά μηχανικοι επίσης.Οικονομολόγοι όμως,λογιστές είναι πολύ κορεσμένος ο κλάδος και πολύς ανταγωνισμός για λίγα λεφτά εκτός από πολυεθνικές που λίγοι τα καταφέρνουν.Εκπαιδευτικοί επίσης αν και είχε ένα άνοιγμα και πολλές ευκαιρίες πια δεν είναι πολλές και πάλι για λίγα λεφτά..
1300 ειναι ψιχουλα για εξειδικευμενη δουλεια, οπως Λογιστης στην Αγγλια.
Αν ειναι μικρος σε ηλικια (κατω απο 40-45) και εχει αποφασισει να μεινει εκει, ας ξεκινησει το ACCA και θα του ανοίξουν πολλές πόρτες.
Η Αγγλια αρχιζει να γινεται ωραια μετα τα 2.000 καθαρα στην τσεπη για εργενη ή 2.700 περιπου για ζευγαρι. Εκει αρχιζεις να απολαμβανεις τα παντα χωρις στερησεις (συμπεριλαμβανομενων των ταξιδιων που ειναι πολυ σημαντικο)
Λογικό είναι να πετάξεις και να πας με το αεροπλάνο γιατί όπως πρόσφατα αποδείχτηκε δεν έχεις αυτοκίνητοΑυγουστο κατεβαινω.
Τα δεδομενα μπορει να αλλαξουν οποιαδηποτε στιγμη.
Δεν νοιώθω καμμια σιγουρια για το αν θα πεταξω τελικα ή οχι.
Ειμαι προετοιμασμένος ψυχολογικα
Γ'αυτούς που είναι ταλαιπωρημένοι σίγουρα και είναι γερασμένοι από της κακουχίες της Γερμανίας σίγουρα αν κολλήσουν τον ιό μπορεί να έχουν άσχημο τέλος ένα όνειρο έχουν κ'αυτοί να πάνε στην Ελλάδα να φυλίσουν το χώμα .Και το μεγάλο όνειρο τους είναι να γυρίσουν στην Ελλάδα να ζήσουν τα τελευταία χρόνια τους .Όποιος μπαίνει σε αεροπλάνα αυτή την εποχή είναι σα να κλείνει ραντεβού με τον θάνατο... :S :S :S
εγω ηρθα την πεμπτη και δεν εκανα κανενα τεστ.μονο αυτη τη φορμα που ηθελαν συμπληρωσα.Για πειτε ρε Ελληνες του εξωτερικου, θα κατεβειτε καθολου στο πατριντα για καλοκαιρι?
Τι παιζει με τις πτησεις και με τον κορονα? Θελει λεει να κανουμε τεστ ή δεν ισχυει?
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Δεν πας με το αυτοκινητο? αρα δεν εχεις αυτοκινητοΛογικό είναι να πετάξεις και να πας με το αεροπλάνο γιατί όπως πρόσφατα αποδείχτηκε δεν έχεις αυτοκίνητο
Μην αρχίσεις να γράφεις πάλι ότι με το αεροπλάνο πας αμέσως ενώ με τ'αμάξι θέλεις 1-2 μέρες γιατί στην Ελλάδα ειδικά στην επαρχία χωρίς αμάξι είσαι σαν νεκρός δεν πας πουθενά! και δεν είναι και τόσο μακριά η Γερμανία.