Νέα

Ελλάδα -καλοκαιρινοί προορισμοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ελαφονησο πηγα το 2006 Ιουλιο μηνα. Ειχε λιγο κοσμο. Εμενα στο camping στο Σιμο. Ωραιο camping με πολλες ανεσεις. 16euro 2 ατομα με αυτοκινητο. Η παραλια ακριβως αποκατω απο το camping. Εχει 2 - 3 καλες παραλιες ακομα. Εμεις πηγαιναμε Παναγια γιατι δεν ειχε κοσμο και στις ακρες μπορουσαμε να κανουμε γυμνοι μπανιο. Μικρο νησι, δεν εχει πολλα να δεις και σχετικα ακριβο.
Νισυρο δεν εχω παει.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ευχαριστω φιλε.
Εχω ακουσει και εγω οτι για δωματια και ετσι ειναι ακριβο. Οι παραλιες με νοιαζουν.
Δρομολογια εχει συχνα για και απο απεναντι?( Νομιζω Μανη)

Επισκέπτης
Δρομολογια καθε ενα τεταρτο ή καθε μιση ωρα δεν θυμαμε ακριβως, απο Νεαπολη. Για δωματια δεν ρωτησα. Παιζει και ελευθερο camping αλλα γινονται πεσιματα απο μπατσους συχνα. Εμεις για ελευθερο κατεβηκαμε αλλα μας ειπαν ατομα μου εμεναν στην παραλια οτι την προηγουμενη βδομαδα την επεσαν μπατσοι στους κατασκηνωτες και δεν το ρισκαρα γιατι ειμουν με μια Μολδαβη χωρις χαρτια και δεν ελεγε να τραβιετε η κοπελα. Παντως και το camping δεν μας χαλασε. Το καλο με τη Ελαφονησο ειναι οτι αμα εισαι με δικο σου μεσο, μπορεις να κανεις κι ενα tour Πελοπονησο και να δεις κι αλλα μερη.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
μύκονος: το καλύτερο μέρος για πήδημα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δρομολογια καθε ενα τεταρτο ή καθε μιση ωρα δεν θυμαμε ακριβως, απο Νεαπολη. Για δωματια δεν ρωτησα. Παιζει και ελευθερο camping αλλα γινονται πεσιματα απο μπατσους συχνα. Εμεις για ελευθερο κατεβηκαμε αλλα μας ειπαν ατομα μου εμεναν στην παραλια οτι την προηγουμενη βδομαδα την επεσαν μπατσοι στους κατασκηνωτες και δεν το ρισκαρα γιατι ειμουν με μια Μολδαβη χωρις χαρτια και δεν ελεγε να τραβιετε η κοπελα. Παντως και το camping δεν μας χαλασε. Το καλο με τη Ελαφονησο ειναι οτι αμα εισαι με δικο σου μεσο, μπορεις να κανεις κι ενα tour Πελοπονησο και να δεις κι αλλα μερη.
Ευχαριστω φιλε

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
[size=10pt]Το θέμα συγχωνεύτηκε[/size]

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Για Ελαφονησο μου ειπε αρκετα πραγματα συναγωνιστης.
Υπαρχουν πληροφοριες για Νισυρο?

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Για Ελαφονησο μου ειπε αρκετα πραγματα συναγωνιστης.
Υπαρχουν πληροφοριες για Νισυρο?

Η Ελαφονησος ειναι πολυ ομρφο μερος....αλλα πλεον εγινε μοδα κι αυτο....και χαλασε!Καποτε ηταν ολα τα λεφτα....πριν ακομα φτασουν οι "βαρβαροι" εκει!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω παντως φετος κατεβαινω Κερκυρα!
Και θα την γυρισω ολη!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες.

Οποιος εχει 'αισθημα' και θελει να παει σε ενα μερος και να απολαυσει ησυχια γαληνη και να ζησει μια αλλη εμειρια με την δικια του να επιλεξει να παει διακοπες σε βραχονησιδα.

Ξερω μπορει να ακουγεται τρελο ομως.......

Εγω σαν αμφιβιος εζησα 1 μηνα περιπου σε βραχονησιδα και τρελαθηκα με την υσηχια και τη γαληνη.
Για να καταλαβετε ερχοντουσαν ιταλοι με τα κοτερα και τετοια 'πραματα'.
[ειχαν και κατι μουναρες ιταλιδες........]αυτα.

Ρωτηστε οτι θελετε σχετικα με αυτο.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες.

Οποιος εχει 'αισθημα' και θελει να παει σε ενα μερος και να απολαυσει ησυχια γαληνη και να ζησει μια αλλη εμειρια με την δικια του να επιλεξει να παει διακοπες σε βραχονησιδα.

Ξερω μπορει να ακουγεται τρελο ομως.......

Εγω σαν αμφιβιος εζησα 1 μηνα περιπου σε βραχονησιδα και τρελαθηκα με την υσηχια και τη γαληνη.
Για να καταλαβετε ερχοντουσαν ιταλοι με τα κοτερα και τετοια 'πραματα'.
[ειχαν και κατι μουναρες ιταλιδες........]αυτα.

Ρωτηστε οτι θελετε σχετικα με αυτο.
Tα φωτα σου αρχοντα.
Για που μιλαμε?

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
για κεφαλλονια υπαρχουν τιποτα συμβουλες?

Επισκέπτης
Καλα τα ελληνικα νησια μαγκες και εχω παει σε παρα πολλα, αλλα............
Εκει που εφτασαν τα ναυλα της ακτοπλοιας......
Με το χαμο που γινεται στα λιμανια, αλλα και μεσα στα καραβια.....
Με τον κοσμο που εχουν τα νησια το καλοκαιρι και ειδηκα τον Αυγουστο....
Με τις τιμες στα δωματια αλλα και σε bar ταβερνες.....

νομιζω οτι η ηπειρωτηκη Ελλαδα συμφερει καλυτερα.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Κερκυρα θα παμε 3-15 Αυγουστου 6 ατομα..Εχουμε κλεισει ενα σπιτι με 2 δωματια 16e την ημερα..Καμμια προταση για μερη προς επισκεψη??

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κερκυρα θα παμε 3-15 Αυγουστου 6 ατομα..Εχουμε κλεισει ενα σπιτι με 2 δωματια 16e την ημερα..Καμμια προταση για μερη προς επισκεψη??
Mη χασετε πολυ χρονο στο Ελληνικο( Η περιοχη με τα Ελληνικα κλαμπ λιγο εξω απο την πολη της Κερκυρας.
Πολυ χαβαλες Κοντοκαλι, ωραια μουνια ντοπια και ξενα.Ακουσε με και δεν θα χασεις,οι Κερκυραιες ειναι πιο ωραιες και πιο τρελες απο τις Αγγλιδες, αλλα προσοχη στα πιωματα και στους μαλακες τους Αγγλους. Γενικα προσοχη στους δρομους της Κερκυρας αν οδηγεις. Παραλιες Βορεια καλητερα και σιγουρα στον Πελεκα στη μεση. Τα στανταρ, παλια πολη το βραδυ,και παραλια Γλυφαδας για μεσημεριανο ξεσαλωμα θα το κανεις ετσι κι'αλλιως.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Ευχαριστω για τις πληροφοριες..Αμαξι δεν θα εχουμε οποτε δεν παιζει τετοιο προβλημα..Κοντα στην πολη θα μενουμε..Αν μπορεις προτεινε και καμμια αλλη παραλια καθαρη κατα προτιμηση για μπανιο..Για διασκεδαση θα την βρουμε την ακρη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom