Νέα

Ελλάδα -καλοκαιρινοί προορισμοί

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
9 μήνες υπηρέτησα στην Ροδο Ναυαρχε (Στρατό Ξηράς)
φοβερή εποχη...
Πάρα πολύ όμορφο νησί, ωράιες παραλίες, πολλές τουρίστριες, πολλά αξιοθέατα και η παλια πόλη ειναι μια κουκλα!
ασε που και εχώ είχα καβατζωθει απο κάτι φιλαράκια δόκιμους οι οπόιοι με πέρνανε μαζί τους στην Λέσχη και έτρωγα το καταπέτασμα με εξευτελιστικές τιμές...
και τα βράδυα του καλοκαιριού κοπάνα και βόλτες στα μπαράκια μεχρι το πρωί που μπάιναμε πάλι στην ζούλα στο στρατόπεδο για την αναφορά....
Στρατός Ξηράς 12 μήνες στη Ρόδο, αλλά σε χρόνους προϊστορικούς (μιλάμε για 1981!!!). Αυτά τα ίδια και χειρότερα γινόταν και τότε. Ωραία πράγματα.
 

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
155
Like
0
Πόντοι
1
ενας πολυ καλος προορισμος ειναι η κερκυρα...
οσοι εχουνε παει θελουν να ξαναπανε...
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του καλοκαιριού... πήγατε ή θα πάτε κάπου διακοπές? Εχετε να προτείνετε κάποιο ωραίο μέρος? Δωμάτια, Ξενοδοχείο, Εστιατόριο... ας γράφουμε όλοι τις ταξιδιωτικές μας εντυπώσεις εδώ!
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Κοιτάζω το ημερολόγιο με τις αργίες... και αναρωτιέμαι τι θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μια μικρή απόδραση από την Αθήνα για το 3ήμερο του 15Αύγουστου... κάποιο νησάκι του Σαρωνικού ίσως? π.χ. Υδρα ή Σπέτσες... Εχει πάει κανείς πρόσφατα? Υπάρχει κάποια καλή άκρη για δωμάτιο...
 

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
Duracell  οι Σπέτσες είναι ωραίο νησάκι για ολιγοήμερες διακοπές γιατί συνδυάζει και το κλάμπινγκ (αν σε ενδιαφέρει βέβαια το σπορ,λίγα κλαμπάκια),αλλά και πιο χαλαρά πράγματα όπως μπουάτ,ψαροταβέρνες,συμπαθητικές παραλίες κλπ.Τώρα για τιμές δεν ξέρω γιατί όταν πήγαινα έμενα σε σπίτι φίλων.Αλλά από ότι έχω ακούει για δίκλινο παίζει από 50 και πάνω σε καιρό αιχμής. :grin:
 

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.639
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
φιλε ντουρασελ  το νησι που ξεχοριζω απο τον αργοσαρονικο ειναι το αγκιστρι  ωραιες παραλιες  σχετικα οικονομικο για την περιοδο που θες γινετε χαμος παντου...... αλλα αν θα αποφασισεις να πασ αγκιστρι  ειναι must να πας στην μονη  ειναι ενα νησι που ανοικη στην εκλησια με καταπληκτικη παραλια πεντακαθαρη ,σαν πισινα βλεπεις τον βυθο  εκει για να πας πρεπει να φυγεις η απο αγκιστρη η απο αιγηνα κανουνε τουρ μικρα βαρκακια σε πανε και μετα απο 3-4 ωρες επιστρεφουν να σε παρουν.  αντε καλλες διακοπες σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
Συμπληρωματικά,για Σπέτσες ξακουστό ζαχαροπλαστείο για Βάφλες και τέτοια είναι του Ρούσσου που είναι στην κεντρική πλατεία.Έχει ωραία θέα και πολύ καθαρές τουαλέτες.Υπάρχει και το σλόγκαν "Στου Ρούσσου για χέσιμο και βάφλα" :2funny:.Είναι και ένα ωραίο εστιατόριο,νομίζω το "Φανάρι" λέγεται(δεν είμαι σίγουρος) που έχει πολύ νόστιμη σκεπαστή πίττα (σουβλάκι) που την ονομάζουν πίττα Μάγδα.Επίσης διοργανώνονται και συμπαθητικά events.Π.χ. είχα πετύχει μια χρονιά συναυλία Γιάννη Κούτρα-Θάνου Μικρούτσικου κλπ.
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.011
Πόντοι
8.235
Εγω λεω να μεινω Αθηνα και να πηγαινω κωλαδικα / τον Αυγουστο ειδικα που θα ειναι και αδεια η Αθηνα σε οποιο κωλαδικο κι αν παω ολες οι κοπελες θα ειναι επανω μου / αντε παιδια καλο καυλοκαιρι !!!!!
 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Καυλο καυλοκαιρι και σε σενα ρε υπουργε. :rockon:  :thumbsup:
 

Επισκέπτης
Στο τέλος του μήνα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θα είμαι Ιο ή αλλιώς Νίο όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι. Το μέρος έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραίο και φημολογείται ότι θα είναι πιο κοσμοπολίτικο και από την Μύκονο σε λίγα χρόνια.... Θα σας πω εντυπώσεις ;)


Καλές και γεμάτες κέφι διακοπές σε όλους παιδιά   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Μηνύματα
2.011
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
To θέμα συγχωνεύτηκε!!

Ευχαριστούμε τον Αρχηγό Στόλου!! :cheesy:
 

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
587
Like
4
Πόντοι
6
ωραιο νησι η ιος εχει λιγες παραλιες αλλα πεντακαθαρες αν και δεν ειναι για πολλες μερες πιστευω σε 4 μερες εχεις παει παντου.ευχαριστως ξαναπαω εκει διακοπες.θελω εδω και3-4 χρονια να παω παξους αλλα ειναι πανακριβοι.
 

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.186
Like
0
Πόντοι
16
Μυτιλήνη και πάσης Ελλάδος, και ολίγον από Λακωνία..
 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
3.289
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν υπαρχει ηδη θρεντ για το θεμα. Αν υπαρχει ζητω συγνωμη και ας συχωνευθει απο τους μοντς.
Το προφανες κατα τα αλλα. ερωτησεις για πληροφοριες σχετικα με μερη για διακοπες και απαντησεις απο οποιον συνμπουρδελιαρη ξερει κατι.
Αρχιζω λοιπον.
Θα ηθελα να μαθω σχετικα με Ελαφονησο και Νισυρο.
Τιμες, δωματια, ακριβα, φτηνα, αν υπαρχει καμπινκ κλπ :sunglasses:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom