Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Και με γυμνα χερια σκοτωνουμε. Δεν δερνουμε. Σκοτωνουμε. Εχει διαφορα ο νταης απ τον φονια. Το στραγγαλιστη.

Ο Ελληνας βρισκεται στο χειροτερο επίπεδο της ιστοριας του σε μαχητική ικανότητα. Μηδαμινή στρατιωτική εκπαίδευση, 9μηνη θητεία με τους περισσότερους σε γραφεία και βυσματικές θέσεις μακριά απο όλπα, επικράτηση αναρχο και ψευτοαριστερών αντιλήψεων στη κοινωνία που έχουν φερει σε απαξίωση τις ιστορικές ενοπλες δυναμεις μας και που τους έχουν επιβάλει νοοτροπία δημοσίου. Μόνο το πάθος θα μας σώσει αν εχει μείνει καθόλου απ αυτο στο DNA μας.

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
λοιπον ζουν στην τουρκια 22 εκατομυρια κουρδοι!!!!αυτο τον αριθμο δινουν οι ιδιοι,που μιλανε την κουρδικη γλωσσα.(οι τουρκοι λενε 15 εκ. αλλα ποιο) τους πιστευει).πηγη επισημη wikipedia.επισης αλλα 10 εκατομυρια στο βορειο ιρακ κ στη συρια,ιραν στα συνορα ολοι με τουρκια.οι τουρκοι εχουν τρομερη υπογενητικοτητα κ οι κουρδοι γενανε αβερτα.σε μια γενια θα τους εχουν ξεπερασει.το ειπε κ ο ιδιος ο ερντογαν!!!                     εχουν τρομερο προβλημα κ βλεπω να καταρεουν.επισης ολοι θελουν τα πετρελαια της μοσουλης,εκει που ζουν κουρδοι.αν αποφασισουν να τους δωσουν κρατος με ανταλαγμα τα πετρελαια τους γαμησανε τους τουρκους κ αμερικανοι κ ρωσσοι..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αρκεί να έχουμε ηγεσία που να μην μας δένει τα χέρια.
Θα έχεις διαβάσει ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ το 1919 ......

που εκτελέσαν οι Βενιζελικοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
γιατί παραπονέθηκαν οι κωλότουρκοι ...........

Στεργιάδης ......

Αυτο δεν θα το αφησουμε στην τυχη. Και τωρα αν εχεις προβλημα με το γειτονα σου ξερεις οτι η αστυνομια δε θα σε βοηθησει ισως και να στραφει εναντιον σου αν ο γειτονας ειναι καποιος προστατευομενος του συστηματος Αλβανος, Πακιστανος και εσυ δεν εχεις μεσον... Ξερεις οτι πρεπει να υπολογιζεις την ηγεσια στους εχθρους. Το ιδιο θα γινει οταν θα δρασουμε ομαδικα και φανερα.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ρωσική ;
ή Γεωργιανή .... Καζακαστανική ή Ουζμπέκικη ;;;;;;

Στη Μόσχα, πας πιο δύσκολα παρά στις ΗΠΑ.
Οι πρόγονοί σου από την τασκένδη ή το σοχούμι , σαφώς δεν είχαν πάει ποτέ.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ.
Ο πατέρας μου γεννήθηκε στα Ελληνόφωνα χωριά της Γεωργίας, από τα 17 πήγε στην Μόσχα να σπουδάσει, υπηρέτησε 3 χρόνια στο Ρωσικό πολεμικό ναυτικό στην περιοχή της Σιβηρίας στην θάλασσα του Μπάρετσ και εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μόσχα. Επίσης ο αδερφός του πατέρα μου έχει 3 χρυσά αστέρια και είναι στρατηγός στην Ρωσία. Τι δεν καταλαβαίνεις? :think:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο πατέρας μου γεννήθηκε στα Ελληνόφωνα χωριά της Γεωργίας, από τα 17 πήγε στην Μόσχα να σπουδάσει, υπηρέτησε 3 χρόνια στο Ρωσικό πολεμικό ναυτικό στην περιοχή της Σιβηρίας στην θάλασσα του Μπάρετσ και εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μόσχα. Επίσης ο αδερφός του πατέρα μου έχει 3 χρυσά αστέρια και είναι στρατηγός στην Ρωσία. Τι δεν καταλαβαίνεις? :think:
εισαι γκαγκαρος μοσκοβιτης τύπε?
αν ο αδερφος του πατερας σου εχει 3 αστέρια ο θειος σου πόσα εχει?
ποιος στρατηγος ειναι?
ο περιφημος τσακιμιρ νοριτσοφ?
replaceface_norris.jpg

ρισπεκτ :kneel:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
εισαι γκαγκαρος μοσκοβιτης τύπε?
αν ο αδερφος του πατερας σου εχει 3 αστέρια ο θειος σου πόσα εχει?
ποιος στρατηγος ειναι?
ο περιφημος τσακιμιρ νοριτσοφ?
replaceface_norris.jpg

ρισπεκτ :kneel:
Άστο τύπε μου! Αυτό που είναι ο θείος μου, εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει  :effemine:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Παραμυθια αδερφε,πριν το 1990 πιο εύκολα ήταν να πάρεις βίζα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό παρά να γίνεις κάτοικος Μόσχας.Δεν ήταν όπως εδώ που όπου θέλεις μενεις. Εκτός από σένα είναι και άλλοι που ζήσανε εκεί οπότε δεν τρώμε κουτόχορτο. Και να σου πω ότι όλοι οσοι κατοικούσαν Μόσχα επί το πλείστων έμειναν εκεί. Οι υπόλοιποι γέμισαν ως επάνω τα LADA με όλα τα υπάρχοντα τους και ταξίδεψαν και δύο εβδομάδες μέχρι να φτάσουν από Καζακστάν και από την Τσάλκα στην Ελλάδα. Από την ηλικία σου κρίνω ότι εσύ πρέπει να έφυγες όταν εισουν 1-3 χρόνων οπότε δεν τα θυμάσαι αυτά.    

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
εγω θα γουσταρα να γινει πολεμος οταν υπερεουσα, θα ειχα σφαίρες στο g4 θα έριχνα πισωπλατα σε μουνοπανα αξιωματικους και σε τσατσονια ρουφιανους φανταρους και μετα στο τουρκο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Το μόνο που σε κόβω να μπορείς να σφάξεις ........
http://[URL unfurl="true"]www.vividideas.net/vopix/blackbean4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τωρα ναι τοτε οχι, ενα μουνοπανο ακομα το ψαχνω και εχουν περασει 26 χρονια, τωρα  δεν μας περνουν λογω ηλικιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom