Νέα

Ελλάδα - 51η πολιτεία των ΗΠΑ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα συμφωνούσατε η Ελλάδα να γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ.

• ΝΑΙ.

Ψήφοι: 129 59,2%
  • ΟΧΙ.

Ψήφοι: 74 33,9%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ.

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

Ψήφοι: 9 4,1%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 2 0,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    218

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν γαμιεται....ασ κανουν οτι θελουν....και μετα οταν μιλω γι ανεξαρτητα επτανησα..οι πατριωτες του μπου μου την πεφτου...δεν γαμιοσαστε λεω εγω...αμερικανοι θελετε να γινεται...δεν λεωγια εσενα τζο...

:2funny: καλα βρε μη θυμωνεις ,
καταλαβα οτι δε λες για μενα

και δω λενε για ανξερτητη μακεδωνια , κατω για ανεξαρτητη κρητη , εχεις για τα επτανησσα , στα δωδεκανισσα ολο και κατι θα παιζει
με λιγα λογια αυτο που ειπα πριν συμβαινει , οι περισσοτεροι Δεν θελουν να ειναι πια ελληνες ( με την νοοτρπια που μεγαλωσαμε )
του διορισμου ττης πουστιας της κομπινας κλτ

Τωρα αν ειναι να ζω κξαλυτερα σαν αμερικανος ας γινω γαμω την πουτανα μου ,
Αν ειναι καλυτερα σαν Γαλλος , ας γινω Γαλλος
Αν ειναι καλυτερα σαν ανεξαρτητος επτανισιος , να σηκωθω και ερθω εκει , Ναι σκε  :cheesy:

Καταλαβες το σκεπτικον μου ?  :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: καλα βρε μη θυμωνεις ,
καταλαβα οτι δε λες για μενα

και δω λενε για ανξερτητη μακεδωνια , κατω για ανεξαρτητη κρητη , εχεις για τα επτανησσα , στα δωδεκανισσα ολο και κατι θα παιζει
με λιγα λογια αυτο που ειπα πριν συμβαινει , οι περισσοτεροι Δεν θελουν να ειναι πια ελληνες ( με την νοοτρπια που μεγαλωσαμε )
του διορισμου ττης πουστιας της κομπινας κλτ

Τωρα αν ειναι να ζω κξαλυτερα σαν αμερικανος ας γινω γαμω την πουτανα μου ,
Αν ειναι καλυτερα σαν Γαλλος , ας γινω Γαλλος
Αν ειναι καλυτερα σαν ανεξαρτητος επτανισιος , να σηκωθω και ερθω εκει , Ναι σκε  :cheesy:

Καταλαβες το σκεπτικον μου ?  :think:
Νεσκε αφεντη τζο145...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
βγηκε και ο γιουνκερ στης βριξελες και ειπε πουληστε περιουσια 50 δις!!  μαγκες καλες οι αμπελοφιλοσοφιες για να περνα η ωρα ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕς ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!!! οικονομικο αφανισμο!!! πεσαν οι μασκες!!!!!!!!!!!!! ψαχτε σε πια χωρα θα μεταναστευσουμε!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S  υ.γ το 2015 το χρεως θα εχει γινει απο 350 δις επισημα 450 δις και θα τα εχουμε πουλησει και ολα!!!!   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: οποτε  η θα πουλησουμε κανα νησι η δεν υπαρχει ληση!!!! πτωχευση κτλ ολο το γαμιση που φαγαμε μεχρι σημερα συν το αλλο που ερχετε δεν εχει απολητος κανενα αποτελεσμα!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
βγηκε και ο γιουνκερ στης βριξελες και ειπε πουληστε περιουσια 50 δις!!  μαγκες καλες οι αμπελοφιλοσοφιες για να περνα η ωρα ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕς ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!!! οικονομικο αφανισμο!!! πεσαν οι μασκες!!!!!!!!!!!!! ψαχτε σε πια χωρα θα μεταναστευσουμε!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S  υ.γ το 2015 το χρεως θα εχει γινει απο 350 δις επισημα 450 δις και θα τα εχουμε πουλησει και ολα!!!!   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
σου προτεινω να πας στις εκδοσεις Ολεθρος και να αγορασεις βιβλιο με τιτλο "θα μας γαμησουνε" θα σε βοηθησει πολυ

χαλαρωσε ρε φιλε ,αυτα ειναι ενας εμμεσος τροπος να φοβηθεις και να δεχτεις πιο ευκολα περαιτερω μετρα ,χωρις να αντιδρας...φαινεται το ραγιαδιλικι δεν προκειται να μας εγκαταλειψει ,αυτο ειναι ενα διαχρονικο στοιχειο το Ελληνα  ;)

υγ:δεν ειναι προσωπικο ,γενικα αναφερομαι και με δοση χιουμορ  ;)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Nαι,μ' αυτο  το πλευρο να κοιμομαστε,οι αμερικανοι αλλο που δε σκεφτονται,πως θα μας κανουν 51η πολιτεια τους...το 60 0/0 των αμερικανων δεν ξερει καν που βρισκεται  η Ελλάδα,ασε που κι αυτοι που μας ξερουν,μας τοποθετουν  στη  συγγένεια των πακιστανων,ινδων,τουρκων,αραβων κλπ λαών,οπως αλλωστε και οι περισσοτεροι δυτικοευρωπαιοι,οποιος ετυχε να ζησει  στις χωρες αυτες ,το ξερει,ασχετα  αν δεν το λενε πολλοι  δημοσια...
Και  εχουμε και μερικους ψυχοπαθεις,που νομιζουν οτι ολοκληρη  η  ανθρωποτητα  ασχολειται  απο το πρωι  μεχρι  το  βραδυ μαζι μας...για να  μας καταστρεψει λενε και μερικοι  απο  αυτους...(κλασσικο συμπτωμα της μανιας καταδιώξεως...)
Να τα λεμε ολα,μαγκες,μονο  η  αληθεια σωζει...

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ασε που κι αυτοι που μας ξερουν,μας τοποθετουν  στη  συγγένεια των πακιστανων,ινδων,τουρκων,αραβων κλπ λαών,οπως αλλωστε και οι περισσοτεροι δυτικοευρωπαιοι
Να τα λεμε ολα,μαγκες,μονο  η  αληθεια σωζει...
Ισχυει,το ειχα ζησει στο Λονδινο οταν ειχα παει,μας νομιζουν για Αραβες  :'(

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
884
Πόντοι
81
Αρχηγε που ξεκινησες το νημα θα επρεπε να ντρεπεσαι.
Ναι να ντρεπεσαι, διοτι οι 300 αξιαγαπητοι  , αμεμπτοι , αδεκαστοι βουλευτες που μας κυβερνουν για την τελευταια τριακονταετια
εδωσαν αγωνα ΝΑΙ αγωνα , να μας αδελφοποιησουν με την γειτονα αλβανια .
Αγωνα να μας κανουν αδελφους με καθε φυλη της ινδικης, της πακιστανικης  ,του  μπαγκλαντες και πολλων ακομα φυλων της αφρικανικης ηπειρου.
Εδωσαν αγωνα να μην αφησουν φραγκο στα δημοσια ταμεια,εδωσαν αγωνα να κοιτιωμαστε υποπτα λεγοντας ο ενας στον αλλον καριολη εσυ τα εφαγες,εδωσαν αγωνα να μας καταβαραθρωσουν το επιπεδο και την ποιοτητα ζωης ετσι ωστε να μοιασουμε στις αδελφες φυλες  
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τωρα,που πλεον μπορουμε να βροντοφοναξουμε,ειμαστε επιτελους ΜΠΑΝΑΝΙΑ εσυ κάνεις αυτες τις αναισχυντες προτασεις
Το κακο ειναι οτι περα απο την πλακα και τον χαβαλε , θαρρω οτι στη συνειδηση ολων μας σε αλλους λιγο σε αλλους πολυ ,αρχιζει και φυτευεται η ιδεα οτι αφου δεν εχουμε ικανους ηγετες να προχωρησει η χωρα  ,ας μας κυβερνησουν οι ξενοι ,οποιοι κι αν ειναι αυτοι Αγγλοι Γαλλοι Πορτογαλοι Γερμανοι ας ειναι και οι Αμερικανοι μπορει και οι Τροικανοι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σου προτεινω να πας στις εκδοσεις Ολεθρος και να αγορασεις βιβλιο με τιτλο "θα μας γαμησουνε" θα σε βοηθησει πολυ

χαλαρωσε ρε φιλε ,αυτα ειναι ενας εμμεσος τροπος να φοβηθεις και να δεχτεις πιο ευκολα περαιτερω μετρα ,χωρις να αντιδρας...φαινεται το ραγιαδιλικι δεν προκειται να μας εγκαταλειψει ,αυτο ειναι ενα διαχρονικο στοιχειο το Ελληνα  ;)

υγ:δεν ειναι προσωπικο ,γενικα αναφερομαι και με δοση χιουμορ  ;)
αρχιγε οπος την παρασκευη βγηκαν οι τρωικανοι και ειπαν τα πουλατε ολα εκτος απο τα μνημεια<< πραγμα που οπος φωναζουν οι πασοκοι ηξερε ο παπακοσταντινου και τωρα και καλα του βαλανε χερι :jerking: :jerking: >>:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  ετσι θα ξυπνησουμε ενα πρωι και θα μασ πουνε οτι θα πουλησουμε και το μουνι της γυναικας μας !!!  ευτηχος η δικια μου πουρεψε!!!  δεν τρελενομε αδερφε εχω ζισει τον  κουμουνισμο στην δεκαετια του 80-90 ρουμανια!!  αυτο που ερχετε ειναι πολη χειροτερο!!!  κουμουνιστικες σινθηκες διαβιωσης χωρις εθνικη κυριαρχια!!!!! εφιαλτης στον δρομο με της πουτσες που δεν βγαζει πουθενα δηλαδη!!!  

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Νεσκε αφεντη τζο145...

τωρα γαμηθηκες ...
δε εχω τι να πω ...
γιατι δεν ειπες οχι ?  :think:

θες να το παρουμε αλλιως ? Εσυ θα λες να γινουμε αμερικανοι και γω θα λεω οχι
για να δουμε αν καταλαβαμε τι λεει ο ενας και τι ο αλλος  :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Αγωνα να μας κανουν αδελφους με καθε φυλη της ινδικης, της πακιστανικης  ,του  μπαγκλαντες και πολλων ακομα φυλων της αφρικανικης ηπειρου.

Γραφοντας  αυτες τις μαλακιες,θεωρεις την αφεντομουτσουναρα σου ανωτερη απο  αυτους που μιλας περιφρονητικα? Και γιατι δεν τη θεωρεις ανωτερη απο τους αγγλοσαξωνες και λοιπους που κατεστρεψαν τοσους και τοσους πολιτισμους?Μηπως εμαθες ποιοι  εχτισαν τις Πυραμιδες?
Μηπως εμαθες τι ειναι και που πεφτει το  Ανγκορ-Βατ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αρχιγε οπος την παρασκευη βγηκαν οι τρωικανοι και ειπαν τα πουλατε ολα εκτος απο τα μνημεια<< πραγμα που οπος φωναζουν οι πασοκοι ηξερε ο παπακοσταντινου και τωρα και καλα του βαλανε χερι :jerking: :jerking: >>:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  ετσι θα ξυπνησουμε ενα πρωι και θα μασ πουνε οτι θα πουλησουμε και το μουνι της γυναικας μας !!!  ευτηχος η δικια μου πουρεψε!!!  δεν τρελενομε αδερφε εχω ζισει τον  κουμουνισμο στην δεκαετια του 80-90 ρουμανια!!  αυτο που ερχετε ειναι πολη χειροτερο!!!  κουμουνιστικες σινθηκες διαβιωσης χωρις εθνικη κυριαρχια!!!!! εφιαλτης στον δρομο με της πουτσες που δεν βγαζει πουθενα δηλαδη!!!  
πας ενα στοιχημα?
δεν θα γινει τιποτα απ'ολα αυτα
το μονο που παραμενει σ'αυτη τη χωρα ειναι η μιζερια στην αντιληψη
η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει μεν , αλλα δεν ζει κιολας , απλα υπαρχει σε ενα περιβαλλον πεσιμισμου ,μιρλας και μικροτητας

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πας ενα στοιχημα?
δεν θα γινει τιποτα απ'ολα αυτα
το μονο που παραμενει σ'αυτη τη χωρα ειναι η μιζερια στην αντιληψη
η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει μεν , αλλα δεν ζει κιολας , απλα υπαρχει σε ενα περιβαλλον πεσιμισμου ,μιρλας και μικροτητας
η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει αλλα!!!! περναει μικρασιατικες καταστροφες  πολεμους εμφιλιους δικτακτοριες απο ολα τα καλουδια !!!!! βεβεα τοτε υπηρχε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς μπουρδελο βεβεα αλλα υπηρχε!!!!!!  τωρα δεν ξερω αν το καταλαβες ?οτι δεν υπαρχει!!!! η μαλλον πουληθηκε σε αλους ιδιοκτητες!!! και μιας και βλεπω οτι εχεις αισιοδοξο βλεμα δεν μασ περιγραφεις τι βλεπεις δηλαδι για το μελλον μας??

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
884
Πόντοι
81

Γραφοντας  αυτες τις μαλακιες,θεωρεις την αφεντομουτσουναρα σου ανωτερη απο  αυτους που μιλας περιφρονητικα? Και γιατι δεν τη θεωρεις ανωτερη απο τους αγγλοσαξωνες και λοιπους που κατεστρεψαν τοσους και τοσους πολιτισμους?Μηπως εμαθες ποιοι  εχτισαν τις Πυραμιδες?
Μηπως εμαθες τι ειναι και που πεφτει το  Ανγκορ-Βατ?
Σε πουστριλικια κι αντιπαραθεσεις δεν μπαινω.
Πολυ σωστα γραφεις σε παρελθοντικο χρονο γι' αυτα Που Εγιναν.Ναι πολλοι λαοι απο αυτους που ανεφερα ειχαν σπουδαιο πολιτισμο προσεξε ΕΙΧΑΝ .Και εμεις ΕΙΧΑΜΕ .Τωρα μεγαλε τι κανουμε.
Εμενα με ενδιαφερει τωρα πως την βγαζω και το τι μελλει γενεσθαι.
Τωρα αν απο αυτα που εγραψα ειδες οτι εχω ρατσιστικη διαθεση με γεια σου με χαρα σου   :uglystupid: ,  εγω φιλε περιγραφω αυτα που βλεπω τωρα και συζηταω για την ποιοτητα ζωης ολων μας που υποβαθμιζεται ραγδαια.
Τα περι πυραμιδων και τα ρεστα σε παρακαλω σε κανα Λιακοπουλο  :2funny:  

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ναι να γίνουμε. Για να τους βουλιάξουμε. Ισχυρή και πανίσχυρη μπορεί να είνα η οικονομία των ΗΠΑ αλλά αρκούν 20.000 έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι, 100 έλληνες δήμαρχοι και 3-4 έλληνες βουλευτές για να την ρίξουν έξω σε 10 χρονάκια. :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
στεκα υποκλινομαι ,
ειναι απο τις πιο πρωτοτυπες σκεψεις που εχω διαβασει
το θεμα ειναι να δουμε ποια ειναι αυτα τα στοιχεια που μας κανουν Ελληνες ,εννοω εχουμε κατι στο χαρακτηρα μας που να πιστοποιει οτι ειμαστε απογονοι των Αρχαιων Ελληνων και των Βυζαντινων η απλα διποδα που ετυχε να βρισκομαστε εδω?
Με αλλα λογια , υπαρχει κατι μεσα μας ανα τους αιωνες που να μη σβηνει , η ειμαστε απλα μπασταρδοι των Ρωμαιων των Ενετων των Τουρκων η... των Αμερικανων (συμφωνα με την πρωτοτυπη σκεψη του φιλου μας) ?

Σε ευχαριστώ, αλλά δεν το λέω για πλάκα, το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό.
Θεωρώ ότι τα θετικά για τους πολίτες της πολιτείας Ελλάδα θα ήταν απείρως περισσότερα από τα όποια αρνητικά που αμέσως πιάστηκαν κάποιοι, είτε από ιδεολογική αγκύλωση είτε από άγνοια.

Το να εκχωρήσεις την ανεξαρτησία σου ίσως να ακούγεται άσχημο, όμως όταν ήδη την έχεις χάσει προ πολλού, γιατί να ζούμε με ψευδαισθήσεις?
Απλώς αναγνωρίζεις την αδυναμία σου και εκχωρείς τη διακυβέρνηση του τόπου και επισήμως σε κατά τεκμήριο ποιο άξιους κυβερνήτες, δηλαδή στις ΗΠΑ.  

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει αλλα!!!! περναει μικρασιατικες καταστροφες  πολεμους εμφιλιους δικτακτοριες απο ολα τα καλουδια !!!!! βεβεα τοτε υπηρχε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς μπουρδελο βεβεα αλλα υπηρχε!!!!!!  τωρα δεν ξερω αν το καταλαβες ?οτι δεν υπαρχει!!!! η μαλλον πουληθηκε σε αλους ιδιοκτητες!!! και μιας και βλεπω οτι εχεις αισιοδοξο βλεμα δεν μασ περιγραφεις τι βλεπεις δηλαδι για το μελλον μας??

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.....Ελλάδα  -  51η πολιτεία των ΗΠΑ :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα γινόταν απολύσεις ΔΥ, θα αποκρατικοποιούνταν ΔΕΚΟ, θα έκλειναν άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες και θα άνοιγαν άλλες ποιο χρήσιμες, πχ FBI, DEA, CIA κλπ, θα άνοιγαν όλα τα κλειστά επαγγέλματα, τα πανεπιστήμια μας θα λειτουργούσαν ως παραρτήματα μεγάλων αμερικανικών πανεπιστημίων ενώ θα καταργούταν το πανεπιστημιακό άσυλο, θα διαγράφονταν μέσα σε μια μέρα οι αιώνιοι φοιτητές, θα καταργούνταν η παρωδία των φοιτητικών εκλογών.   

Λες τύπε αντί για φοιτητικές παρατάξεις να είχαμε αδελφότητες τύπου Δελτα Αλφα Πι και Πι Άλφα Σίγμα Πι;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν αντί για 51η πολιτεία των ΗΠΑ να γίνουμε ομόσπονδο γερμανικό κρατίδιο!  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αν μπορουσα να σου πω ακριβως τι θα γινει στο μελλον, θα ανοιγα γραμμη 090 να τα κονομαω

βλεπω την ιδια μιζερια , την ιδια ραγιαδιστικη νοοτροπια ,αλλα με αλλες μορφες
το ελληνικο στοιχειο δεν χανεται ,γιατι ειναι ταυτοσημο με τον ανθρωπισμο και καποια πραγματα αντεχουν στο χρονο...απλα σε καθε εποχη οπως ειπα λερωνεται απο την ελληνικη κοινωνια των μιζερων αντιληψεων (τη βεβαιοτητα του δημοσιου , το βολεμα , τα μορια ,τις βεβαιωσεις , τα χρηματα , τα καγιεν , την μοστρα κτλ)
καποιοι το λεγανε :" φαινεσθαι ",αυτο , ειναι το ραγιδιλικι που καλυπτει το " ειναι"

πληκτρολογωντας ερχεται στο μυαλο μου ολη αυτη η μικροαστικη φοβισμενη νοοτροπια του Ελληνα και ψιλο σιχαινομαι για να ειμαι ειλικρινης...ειμαι και λιγο ευαισθητος  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom