jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ναι.....μπας και ξεβλαχέψουν οι Έλληνες.....
και ξυριστουν κιολας ε ?
Ναι.....μπας και ξεβλαχέψουν οι Έλληνες.....
Πας ή έρχεσαι;;;
οχι!Σαν να λέμε καφές χωρίς ζάχαρη ή στιφάδο χωρίς κρεμμύδια δηλαδή...
Για ευρωπη το κουβεντιαζα..οχι ρε τι πακιδες αυτα ειναι μαλακιες ....εγω εδω στην κεφαλονια μια χαρα ειμαι ουτε πακιδες φυγανε και οι αλβανοι...Στην αθηνα θα δωθει λυση για το θεμα..οπως εχει γινε και στα αλλα κρατη..
Στις μπαρούφες-κολληματά σου δηλαδή πρέπει να απαντάω σοβαρά;;;Δεν έχει σημασία,.,...αλλά σε παρακαλώ,άλλη φορά μην πετάξεις αυτή τη μπαρούφα,που πέταξες προηγουμένως...... ;)
και ξυριστουν κιολας ε ?
Περισσοτερους βλαχους εχει εκει...
Τι εννοεις? Και να γινουν σαν κι εσενα?Ναι.....μπας και ξεβλαχέψουν οι Έλληνες.....
Καλά,κάνε όνειραααα!!!οχι!
σαν να λεμε φρουτα χωρις σκουληκια!
Aυτήν την μαλακία μόνος σου την σκέφτηκες εεε;;;
Κατά τα άλλα ''κρεμάστε τους αναρχικούς'' εεε πατριώταρε;;;
Άντε εκδηλωθείτε σιγά-σιγά.....
Στις μπαρούφες-κολληματά σου δηλαδή πρέπει να απαντάω σοβαρά;;;
Τι εννοεις? Και να γινουν σαν κι εσενα?
[move] [/move]
Καφενεία,δεν έχει......
εσυ σταματα να μαυριζεις τις κριτικες του Σταματακι!πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
ενα σοβαρο θεμα δε μπορειται να ανοιξεται
πρεπει να παρω το βαρος πανω μου παλι
Ενταξει το παραγαμησαμε,αλλα οχι με την πρωτη α λακεψουμε..ολα θα φτιαχτουν προς το καλυτερο...δεν φτασαμε μονοι ως εδω, μας πηγαν πιπα κωλο αμερικανοι και ευρωπαιοιΒρε και δω στο χωριουδακι μου στα 1500 και γω καλα ειμαι δε λεω .. αλλα κοιταω λιγο μπορστα
τωρα το τι εγινε στα αλλα καρατη ασε .. εκεινα ηταν και κρατη , εσυ ακομγ σε κρατος νομιζεις οτι ζεις ?
Εγω εχω Απελπιστει παντως
οτι πεις σταμουληεσυ σταματα να μαυριζεις τις κριτικες του Σταματακι!
και εκει εχουνΚαι δω έχουμε
ο Σταματακις ειναι φιλος μου και ας τον παιρνει λιγο...οτι πεις σταμουλη
Πολύ ''προοδευτικός'' χρυσαυγούλης είσαι συ πάντως...ο Σταματακις ειναι φιλος μου και ας τον παιρνει λιγο...
εμενα η λατρεια μου μαζι με τον γλιτσουληο Σταματακις ειναι φιλος μου και ας τον παιρνει λιγο...