Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Εισαι λιγο γιουχου και λιγοΓιατί ρε jumbo,τι έχω εγώ;;;;
Εισαι λιγο γιουχου και λιγοΓιατί ρε jumbo,τι έχω εγώ;;;;
η αμερική φθίνει, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει
Ξερεις καποιον που δεν ειναι?Εισαι λιγο γιουχου
και εκει εχουν
Εισαι λιγο γιουχου
Όλοι λίγο ή πολύ...Ξερεις καποιον που δεν ειναι?
Ωραία.......πάμε να πιούμε καφέ στα στάρμπακς τότε.....
Τυε κατσε μην μας κανουν ψυχοπαθεις και εμας και μπυκαρουμε στα σχολεια με M16...Ναι το βλέπω διαλύεται, είναι σε πολύ άσχημη θέση η πρώτη οικονομία του κόσμου… τώρα για τις άλλες παπαριες που λες ανάξιες λόγου.
Οι ΗΠΑ είναι μπροστά σε όλα, κοινωνικό – οικονομικό μοντέλο, ανάπτυξη, ευκαιρίες, εκπαίδευση και πολλά άλλα που κακομοίρη αγνοείς παντελώς.
δεν φτασαμε μονοι ως εδω, μας πηγαν πιπα κωλο αμερικανοι και ευρωπαιοι
Μετράς κ ότι όλα αυτά τα απολαμβάνει το 30-40%;;;Ναι το βλέπω διαλύεται, είναι σε πολύ άσχημη θέση η πρώτη οικονομία του κόσμου… τώρα για τις άλλες παπαριες που λες ανάξιες λόγου.
Οι ΗΠΑ είναι μπροστά σε όλα, κοινωνικό – οικονομικό μοντέλο, ανάπτυξη, ευκαιρίες, εκπαίδευση και πολλά άλλα που κακομοίρη αγνοείς παντελώς.
Τυε κατσε μην μας κανουν ψυχοπαθεις και εμας και μπυκαρουμε στα σχολεια με M16...
Δεν γαμιεται....ασ κανουν οτι θελουν....και μετα οταν μιλω γι ανεξαρτητα επτανησα..οι πατριωτες του μπου μου την πεφτου...δεν γαμιοσαστε λεω εγω...αμερικανοι θελετε να γινεται...δεν λεωγια εσενα τζο...Εμ αυτο λεμε ,., πετρελαια στο αιγαιο και φυσικα αερια και πουτσες μπλε
Ελατε να τα παρετε , δοστε μας και κανα κοκκαλακι και γεια αφου μονοι μας ΔΕν μπορουμε να τα βγαλουμε
με τι να τα βγαλουμε με την πουτσα μας ?
γιατι επειμενουμε ?
υπαρχει περιπτωση μηπως να μας κυβερνησει καποιος χωρις να ειναι τσιρακι τους ? ΟΧΙ
Ειμαστε ηδη Αμενρικανοι και δεν το εχουμε καταλαβει μηπως ?
αν ειμαστε ας ζησουμε σαν αμερικανοι γιατι οσο παμε γυφτευουμε και θα ειμαστε και Αμερικανοι και γυφτοι
Ναι το βλέπω διαλύεται, είναι σε πολύ άσχημη θέση η πρώτη οικονομία του κόσμου… τώρα για τις άλλες παπαριες που λες ανάξιες λόγου.
Θα γινόταν απολύσεις ΔΥ, θα αποκρατικοποιούνταν ΔΕΚΟ, θα έκλειναν άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες και θα άνοιγαν άλλες ποιο χρήσιμες, πχ FBI, DEA, CIA κλπ, θα άνοιγαν όλα τα κλειστά επαγγέλματα, τα πανεπιστήμια μας θα λειτουργούσαν ως παραρτήματα μεγάλων αμερικανικών πανεπιστημίων ενώ θα καταργούταν το πανεπιστημιακό άσυλο, θα διαγράφονταν μέσα σε μια μέρα οι αιώνιοι φοιτητές, θα καταργούνταν η παρωδία των φοιτητικών εκλογών.
στεκα υποκλινομαι ,Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν η Ελλάδα αν υποθέσουμε ότι γινόταν η 51η πολιτεία των ΗΠΑ?
Αυτομάτως το Ελληνικό έδαφος γίνεται Αμερικανικό, οι πολίτες της χώρας μας αμερικανοί πολίτες, αποκτούμε κυβέρνηση δημοκρατικών, εγκαταλείπουμε το ευρώ και εκδίδουμε δολάρια, ο GAP γίνεται στη καλύτερη περίπτωση κυβερνήτης της πολιτείας "Ελλάδα", το δημόσιο χρέος μας γίνεται ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές μας επιτέλους αξιοποιούνται από εγχώριες δλδ αμερικανικές εταιρείες, λύνεται αμέσως το θέμα των γκρίζων ζωνών, το Αιγαίο γίνεται κατά 90% αμερικανική λίμνη, η ΦΥΡΟΜ ονομάζεται ικοιοθελώς ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ, οι Τούρκοι αποχωρούν από την Κύπρο η οποία προσαρτάται στην Ελληνική Πολτεία, ιδρύεται δημοκρατικό και ρεπουκλικανικό κόμμα της πολιτείας "Ελλάδα", ενώ όλα τα υπάρχοντα κόμματα διαλύονται....
ο μπους πότε θα μας κυβερνήσει;