Νέα

Eliza Dushku Η πιο sexy … Αλβανή !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
ρε μαγκες η συναδελφισα μου στη δουλεια ειναι κλασης ανωτερη. καθως εχει υψος 1.85 απιθανα βυζια, που για να χαιδεψεισ το ενα θελεις και τα 2 χερια και ειναι και φυσικα. μια κωλαρα που οι νεκροι βγαινουν απο τους ταφους μονο να την χαζεψουν. εξω απο το μαγαζι οταν βγηκε `γιναν 2 τρακαρισματα. και η κοπελα ντινεται σεμνα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε μαγκες η συναδελφισα μου στη δουλεια ειναι κλασης ανωτερη. καθως εχει υψος 1.85 απιθανα βυζια, που για να χαιδεψεισ το ενα θελεις και τα 2 χερια και ειναι και φυσικα. μια κωλαρα που οι νεκροι βγαινουν απο τους ταφους μονο να την χαζεψουν. εξω απο το μαγαζι οταν βγηκε `γιναν 2 τρακαρισματα. και η κοπελα ντινεται σεμνα.
Καμια φωτο δεν μας εβαλες ομως!Αμα θελουμε τα πιστευουμε! :grin:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

το 1,85 που μας λες πως μπορείς να μας το πιστοποιήσεις χωρίς φωτό?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
www.men24.gr/html/ent/384/ent.125384.asp]http://www.men24.gr/html/ent/384/ent.125384.asp[/url]

H πιο σέξι Αλβανή του πλανήτη

H Eliza Dushku (Buffy the Vampire Slayer, Angel, Dollhouse) δεν χρειάζεται συστάσεις. Το τι έκανε όμως το καλοκαίρι στην Αλβανία –μαζί με ένα παίκτη των Lakers και τον ξάδελφο του Μπερίσα- είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

‘Είναι σωστό να μπει αυτός ο τίτλος; Μήπως ακούγεται κάπως; Αλλά, από την άλλη, μήπως είναι ηλίθιο να σκεφτόμαστε έτσι; Αν, δηλαδή, λέγαμε αντίστοιχα η ‘πιο σέξι Βραζιλιάνα’, θα είχε κανείς αντίρηση;’. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η εσωτερική μας συζήτηση περί τίτλου. Γιατί, για την ουσία, το πόσο σέξι δηλαδή είναι η Eliza Dushku (η πιο γνωστή, μαζί με τον James Belushi, Αλβανικής καταγωγής σταρ στο Χόλιγουντ) κανείς δεν διαφωνούσε.

Μετά όμως, προέκυψε άλλο θέμα. Των διακοπών. Συγκεκριμένα αυτών που έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε η 31χρονη σταρ στην Korca, την πόλη που γεννήθηκε ο παππούς και η γιαγιά της. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόταν την Αλβανία. Η πρώτη ήταν το 2004, όταν ένας Αλβανός φωτογράφος στην Νέα Υόρκη της εξήγησε ότι έχει γίνει κάτι σαν εθνική ηρωίδα και της οργάνωσε ταξίδι επαναπατρισμού, από όπου γύρισε με ‘ενθύμιο’ ένα τατού του δικέφαλου Αλβανικού αετού στο πίσω μέρος του λαιμού της. Τον Αύγουστο όμως, τα πράγματα προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Έκανε αίτηση για διπλή υπηκοότητα (η οποία φυσικά και της δόθηκε), έλαβε τον τιμητικό τίτλο ‘Πρέσβειρα Πολιτισμού και Τουρισμού των Τιράνων στον κόσμο’ από τον δήμαρχο των Τιράνων και ανακοίνωσε πως ετοιμάζει –σε συνεργασία με παραγωγούς του Lonely Planet και του Travel Channel- ντοκιμαντέρ ‘Discover Albania’ για το Lonely Planet, ένα ‘ερωτικό γράμμα’ προς την Αλβανία, όπως το ονομάζει. Συνολικά πέρασε αρκετές εβδομάδες οργώνοντας την χώρα, με οδηγό τον Fadil Berisha, ξάδελφο του πρωθυπουργού της Αλβανίας Sali Berisha, τρεις παραγωγούς και τον Rick Fox, πρώην παίκτη των L.A. Lakers, με τον οποίο συζεί από το 2009.

Και εδώ είναι το πρόβλημα. Οτι δηλαδή, μεταξύ άλλων, επισκέπτηκε και τα Σκόπια (τα οποία αποκάλεσε Μακεδονία), αιτιολογώντας το ως εξής ‘Επειδή είναι το μέρος όπου γεννήθηκαν μερικοί πολύ σημαντικοί Αλβανοί, όπως η Μητέρα Τερέζα και ο Μέγας Αλέξανδρος’. Ναι, το ξέρω πως ακούγεται αυτή η δήλωση. Αλλά και εσείς μην ξεχνάτε πόσο χάλια δουλεύει το google translate, από το οποίο και την πήρα. Άσε που σύμφωνα με ένα Σκοπιανό forum, η αρχική δήλωση ήταν ‘είμαι χαρούμενη που ήρθα στην Μακεδονία, ένα μέρος από το οποίο προέρχονται μεγάλες προσωπικότητες όπως η Μητέρα Τερέζα και ο Μέγας Αλέξανδρος’. Ούτως ή άλλως, ακόμη και αν έχει όντως κάνει μια τέτοια δήλωση, δεν σημαίνει απαραίτητα πως –εκείνη, μια γνήσια Βοστονέζα- ξέρει τι σημαίνει. Επίσης δεν αναιρεί πόσο μαγκιά είναι εκ μέρους της Αλβανικής κυβέρνησης το να την ‘επαναπατρίζουν’ τόσο δημιουργικά και αποτελεσματικά για τον τουρισμό τους.

Άρα, στα πρακτικά θέματα. Αναιρεί αυτό πόσο την γουστάρουμε; Tην κάνει λιγότερο σέξι; Αυτό είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και βαθμού ανοχής. Το γεγονός είναι ότι –πέρα από τις όποιες πολιτικές πεποιθήσεις της- το κορίτσι μας έχει ταλέντο. Όπως φάνηκε από τα 10 της, όταν και την διάλεξαν, μετά από 5 μήνες έρευνα, για να παίξει δίπλα στον De Niroκαι τον Di Caprio στο This Boy’s Life, ενώ ίσως να την θυμάστε και ως κόρη του Schwarzenegger στο True Lies. Και μετά, διασταυρώθηκαν οι δρόμοι της με τον Joss Whedon, δημιουργό του Buffy που την ερωτεύτηκε ακαρίαια. Έπαιξε τόσο στο Buffy, όσο και στο Angel και –πρόσφατα στο Dollhouse- αποκτώντας τρελό fan club, ιδιάιτερα –όπως έχει πει- ανάμεσα στους βαρυποινίτες. Το ότι ήταν επίσης η πιο σέξι μαζορέτα στο Bring it On και η ηρωίδα με το κολλητό λευκό φανελάκι στο Wrong Turn, δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να την δουν διαφορετικά. Ήταν, είναι και παραμένει το ‘κακό κορίτσι’ που θέλουμε να μας ξελογιάσει. Κατά τα άλλα έχει την δική της εταιρία παραγωγής, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστεί στο Ghostbusters 3 και έχει προ πολλού ξεχάσει –όπως φαίνεται από τα βιντεάκια που ακολουθούν- την δηλωσή της ‘Έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να δεις τον Θεό, παρά εμένα γυμνή’.

ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ!!!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Και ο ρατσισμός πάει σύννεφο :jerking: :jerking: :jerking:

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
φωτο δεν εχω ουτε για παρτη μου, ειμαι 1,83 και μου ριχνει χωρις τακουνι.

Επισκέπτης
Μαγκες ειδικα για την Eliza Dushku δεν το περιμενα . Εχω χασει γη και ουρανο. Σαν να εχει σκασει διπλα μου μια βομβα. Η Eliza Dushku ηταν μια απο τις πολυαγαπημενες μου ηθοποιους. Ειμαι φανατικος οπαδος της Eliza Dushku . Αφου σκεφτομουν να αγορασω και προσωπικα της αντικειμενα απο τις δημοπρασιες στο ebay που πουλανε ορισμενοι πωλητες.  Κριμας δεν το περιμενα οτι ειναι 50% μισο Αλβανη. Νομιζα οτι ηταν γνησια Αμερικανα 100%

Τωρα που μου το ειπατα και αφου το επιβεβαιωσα στην ακολουθη ιστοσελιδα ποιο κατω , με εχει πιασει πολυ μεγαλη καταθλιψη και στεναχωρια.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Και ο ρατσισμός πάει σύννεφο :jerking: :jerking: :jerking:

ετσι γουσταρουμε τυπε!!! :rockon: :rockon: :rockon: προοδευτικαρα μου εσυ για κατεβα μια βολτα μονος σου βραδυ προς κεντρο μερια να δεις τη γλυκα :grin:..ας μαθει πρωτα η ξεκωλιαρα ιστορια κ μετα ας ανοιγει το βρωμοστομα της..για πιπες :pipa2: :pipa2: :pipa2: καλη ειναι..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σιγα ρε παιδες ..... Κατουρατε και λιγο......

Υπαρχουν και ομορφες και ασχημες αλβανιδες ελληνιδες κτλ κτλ κτλ ...... Αναλογα το ματι του καθενος.

Αν σας κατσει μην την πηδατε κιολας !!!!!!!

Πραγματικα με εκπλησει πολυ ο ρατσισμος και κομπλεξισμος που υπαρχει εν ετει 2011 !!!!!!

Επισκέπτης
Σιγα ρε παιδες ..... Κατουρατε και λιγο......

Υπαρχουν και ομορφες και ασχημες αλβανιδες ελληνιδες κτλ κτλ κτλ ...... Αναλογα το ματι του καθενος.

Αν σας κατσει μην την πηδατε κιολας !!!!!!!

Πραγματικα με εκπλησει πολυ ο ρατσισμος και κομπλεξισμος που υπαρχει εν ετει 2011 !!!!!!

Δεν ειναι αγαπητε φιλε μου ο ρατσισμος. Οι  Αλβανοι δεν χωνευουν και θελουν πληρως την καταστροφη της Ελλαδας , των Ελληνων και των Ελληνιδων και των παιδιων μας. Θελουν να μας εξαφανισουν απο τον χαρτη. Επισης θελουν την Ηπειρο και την Μακεδονια να γινουν δικα τους εδαφη. Ειναι που λεμε η Μεγαλη Αλβανια που θελουν να δημιουργησουν.

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σιγουρα πολυ ωραια, αλλα σιγουρα οχι Η πιο ωραια Αλβανιδα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ειναι αγαπητε φιλε μου ο ρατσισμος. Οι  Αλβανοι δεν χωνευουν και θελουν πληρως την καταστροφη της Ελλαδας , των Ελληνων και των Ελληνιδων και των παιδιων μας. Θελουν να μας εξαφανισουν απο τον χαρτη. Επισης θελουν την Ηπειρο και την Μακεδονια να γινουν δικα τους εδαφη. Ειναι που λεμε η Μεγαλη Αλβανια που θελουν να δημιουργησουν.
ΔΕΝ ειναι ολοι ετσι.... :sunglasses:

Επειτα πιστευεις οτι μας αξιζει κατι καλυτερο ? :sunglasses:
Αν ναι .....
Θα σου πω να κοιταξεις την πολιτικη ηγεσια μας, οχι απο την τελευταια τετραετεια, η δεκαετεια, αλλα απο την μεταπολιτευση και μετα...... ;)

Κι εμεις αν το καλοσκεφτεις ''θελουμε'' την πολη η και την αλβανια (ακραια εθνικιστικα στοιχεια το λενε συχνα πυκνα)
Εθνικισμος υπαρχει παντου και στην αλβανια και στην τουρκια αντιστοιχα οπως και εδω οπως παντου !!!!!!!

Αυτα ειναι παιχνιδια πολιτικης εξουσιας και οικονομικων συμφεροντων και οχι απλων πολιτων, που δεν εχουν να κερδισουν κατι απο αυτο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι αγαπητε φιλε μου ο ρατσισμος. Οι  Αλβανοι δεν χωνευουν και θελουν πληρως την καταστροφη της Ελλαδας , των Ελληνων και των Ελληνιδων και των παιδιων μας. Θελουν να μας εξαφανισουν απο τον χαρτη. Επισης θελουν την Ηπειρο και την Μακεδονια να γινουν δικα τους εδαφη. Ειναι που λεμε η Μεγαλη Αλβανια που θελουν να δημιουργησουν.

εμεις που ονειρευομαστε μαρμαρωμενους βασιλιαδες κερκοπορτες και μεγαλες ελλαδες τι ειμαστε? :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γεια βαλτε μαπες εσεις οι ωραιοτεροι να δουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• xaxa.jpg