Δεν την πήδηξα, στο prive των 100 ευρώ την πήρα μόνο αλλά πρέπει να πω ότι με δεδομένο ότι με αυτά τα λεφτά δεν πηδιέται, αυτά που μου έκανε δε μου έχει τύχει να μου τα έχουν κάνει ξανά σε prive στην ίδια τιμή, βασικά ούτε να τα γράψω δημοσίως δεν μπορώ, μόνο με PM... Δηλαδή με όσες έχω πάρει μέχρι σήμερα για prive των 100 ευρώ γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δε θα γαμηθούμε, καμιά δεν το έχει φτάσει το πράγμα εκεί που μου το έφτασε η Τζέσυ. Όσο για το πάχος που έγραψαν κάποιοι για εμένα είναι εντός των ορίων του γούστου μου οπότε ήμουν πολύ Ο.Κ. με αυτό, και μόνο που είδα τα βυζιά και τις καμπύλες που έχει τρελάθηκα. Και σημειωτέον σιχαίνομαι τα tattoos, οπότε καταλαβαίνετε πόσο με "έψησε" όλο το υπόλοιπο πακέτο, φυσικά συνετέλεσε και το γεγονός ότι είναι φουλ διαχυτική και ομιλιτική, μου είχαν έρθει κάτι βαριεστημένες νωρίτερα ή κάτι κοντέσσες σαν τη Νάνα (αν λέω σωστά το όνομα) την Ουκρανή που όσο όμορφη και sexy είναι τόση ξινίλα βγάζει, που η Τζέσυ μου φάνηκε όαση... Βέβαια στάμπαρα και την Crystal που ήδη έχω ψηθεί να την πάρω για prive την επόμενη φορά που θα πάω