You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elite Mens Club Strip Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
EmeraldJohn
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τίμιο μαγαζί μου φαίνεται εμένα. Τιμές κομπλέ για όσες ρώτησα, τα περισσότερα κορίτσια ωραία. Το μόνο θέμα που μου φάνηκε είναι πως οι κοπέλες απλώς κάθονται στο μπαρ και έρχονται σε τραπέζια αν το ζητήσεις από κανένα σερβιτόρο. Limited όμως οι επισκέψεις μου εκεί. Αυτά παρατήρησα πάντως
Μονο την Samira με τα τατουάζ γούσταρα από εκεί μέσα εγώΤίμιο μαγαζί μου φαίνεται εμένα. Τιμές κομπλέ για όσες ρώτησα, τα περισσότερα κορίτσια ωραία. Το μόνο θέμα που μου φάνηκε είναι πως οι κοπέλες απλώς κάθονται στο μπαρ και έρχονται σε τραπέζια αν το ζητήσεις από κανένα σερβιτόρο. Limited όμως οι επισκέψεις μου εκεί. Αυτά παρατήρησα πάντως
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.093
- Πόντοι
- 5.916
μια salimova(instagram name) τί λέει πριβέ?
τίποτα απολύτωςμια salimova(instagram name) τί λέει πριβέ?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.093
- Πόντοι
- 5.916
ξέρουμε καποια που να γαμιέται μέσα?τίποτα απολύτως
Είναι κρίμα να χάνει κάποιος την ώρα του πηγαίνοντας εκεί (ήμουν εχτές)ξέρουμε καποια που να γαμιέται μέσα?
Τίποτα το ενδιαφέρον?Είναι κρίμα να χάνει κάποιος την ώρα του πηγαίνοντας εκεί (ήμουν εχτές)
kinglebron8888
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 435
- Πόντοι
- 281
αξιζει να το επισκεφθει κανεις;
εχει τιποτα προσφορες;
εχει τιποτα προσφορες;
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Όχι πηγαίνε αλλού μουναρες δεν έχει μέτριες και κάτωΠείτε καμιά γνώμη τύποι. Αξίζει επίσκεψη;
Αυτό που ψάχνω γενικά είναι να πάω σε ένα στριπτιτζάδικο, να χορεύουν μουνάρες και να είναι καλαίσθητο μαγαζί
Έναν καναπέ να αράξω να πιω τα ποτά μου και τπτ άλλο
Ειναι η Samira που ηταν παλια στο Athens Queens?Μονο την Samira με τα τατουάζ γούσταρα από εκεί μέσα εγώ
Αυτήν λέω φίλεΕιναι η Samira που ηταν παλια στο Athens Queens?
Συνημμένα
Αλλη ειναι αυτη,πολυ καλυτερηΑυτήν λέω φίλε
Αυτή είναι τούμπανο έχει πάει και AlcatrazΑλλη ειναι αυτη,πολυ καλυτερη
Συνέβη στην Αθήνα – Πελάτης σε strιp club κέpασε την καθαρίστρια σαμπάνια 3000 εuρώ
Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 3 το βράδυ μπήκε ένας άντρας στο γνωστό strip club και άρχισε να ανοίγει σαμπάνιες κερνώντας πολλές κοπέλες!
www.tilestwra.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει και ωραία καθαρίστρια το μαγαζί
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Πήγαινε BabylonΠρότεινε κάτι τύπε σε παρακαλώ.
Να πάω να πιω τα ποτά μου και τις μπύρες μου χαζεύοντας μουνάρες να χορεύουν όπως αρμόζει
Ούτε παρέες, ούτε πριβέ, ούτε διαλόγους.
Παίζει αυτό κάπου;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.093
- Πόντοι
- 5.916
κάπως έτσι είναι.....αλλά είχε την σαλίμοβα που μας έφυγε δυστυχώς για thai. Καλύτερο πριβέ δεν έχει ξαναυπάρξει.Tσέκαρα το site τους και στη σελίδα τους στο Instagram. Φαίνεται να είναι κοντά σ' αυτό που ψάχνω.
Ελπίζω να μην έρχονται σαν βδέλλες για κεράσματα και μαλακίες όπως στα κωλόμπαρα
Τόσο δυνατή φίλε?κάπως έτσι είναι.....αλλά είχε την σαλίμοβα που μας έφυγε δυστυχώς για thai. Καλύτερο πριβέ δεν έχει ξαναυπάρξει.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.093
- Πόντοι
- 5.916
με μένα ήταν τρομερό ασύλληπτοΤόσο δυνατή φίλε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 5K