Επισκέπτης
Εγω σαν ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ( μονο γαμαω ) υπαγομαι στους οτι κατσει και δεν εχω κανενα παραπονο.
Εγω σαν ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ( μονο γαμαω ) υπαγομαι στους οτι κατσει και δεν εχω κανενα παραπονο.
Υπάρχει, το γνωρίζω ! Και είναι και Απλοϊστής...
εχεις δικιο απολυτο και εγω ο μαλακας ψηφισα ποιοτητα......
αλλαγη ψηφου πως γινεται?
μετανιωσα.....
ψηφισα δαγκωτο οτι κατσει.....
Ωραίο θέμα και κράτησε καιρό η ισοπαλία.
Ψηφίζω "ότι κάτσει γαμιάς" και κάνω το σκορ: 26-27.
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα μικρός να είσαι πιο "ότι να 'ναι" και καθώς μεγαλώνεις και έχεις περισσότερες εμπειρίες να γίνεσαι πιο "εκλεκτικός" (αν σε παίρνει).
Δε λέω κάποιος να γαμήσει κάποια απαράδεκτη αλλά όποιος το παίζει πολύ εκλεκτικός συνήθως καταλήγει να βαράει μαλακία.
Επομένως λέω το "ότι κάτσει γαμιάς" γιατί το γαμήσι είναι πιο σίγουρο.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!
Αυτο βασικα το ελεγε ενας φιλος και δεν ειχε και αδικο εδω που τα λεμε!
Και εγώ πιο μικρός ήμουν της elite σχολής, αλλά κάποιες στιγμές που πήγα με κοπόλες όχι και τόσο ωραίες (τι να κάνω που είχα πήξει στη... ), αλλά οχι τελείως μπάζα, άλλαξα γνώμη. Η εμφάνιση της κοπέλας δεν είναι το στοιχείο που θα σε ευχαριστήσει, αλλά το τι μπορεί να κάνει στο κρεβάτι.
Απο τότε που το κατάλαβα επειδή στο παρελθόν είχα απορρίψει κάποιες γυναίκες που για το γούστο μου ήταν χοντρούλες, ασχημοφατσούλες και έκαναν σαν τρελλές για μένα. Οπότε συνάδελφοι μην αφήνετε τις ευκαιρίες (ειδικά αν είναι τζαπέ) να πάνε χαμένες.
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δε εχουν πιει πολυ
κανονικα πρεπει να εχεις καποια στανταρντ στην εμφανιση
αλλα απτην μια πολλες κουκλαρες δεν κανουν καλο γαμησι,και πολλες μετριες η ψιλοσαυρες σε ξεζουμιζουν σε σημειο να θες οζον,και απτην αλλη μερικες φορες φτανεις στο σημειο που οσο μπαζο και να ειναι η αλλη πρεπει να την πηδηξεις
για λογους αρχων και ιδεολογικους
παντως εγω ψηφιζω ολλανδεζες
Οπότε συνάδελφοι μην αφήνετε τις ευκαιρίες (ειδικά αν είναι τζαπέ) να πάνε χαμένες.
Όχι λίγο Elite, πολύ elite είμαι! Παντρεμένος γαρ! Και επειδή είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου μπαίνω σε καταστάσεις εξωσυζυγικής απόλαυσης μόνο όταν η γκόμενα πληρεί κάποιες προυποθέσεις. Και να ήταν μόνο 2-3 αυτές οι πρυποθέσεις, θα'ταν καλά...
Όχι λίγο Elite, πολύ elite είμαι! Παντρεμένος γαρ! Και επειδή είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου μπαίνω σε καταστάσεις εξωσυζυγικής απόλαυσης μόνο όταν η γκόμενα πληρεί κάποιες προυποθέσεις. Και να ήταν μόνο 2-3 αυτές οι προυποθέσεις, θα'ταν καλά...
Όμορφη, εχέμυθη, να έχουμε χημεία, να είναι από άλλη πόλη (αυτό παίζει), να είναι ελεύθερη, να μην είναι ζηλιάρα, να είναι ήρεμος τύπος... Ουφ κι άλλα...; Σημείωση: Αυτά ισχύουν για σχέση, όχι για μια βραδυά. Εκεί οι προυποθέσεις λιγοστεύουν... ;)για κανε μια αναλυση
τι πρεπει να εχει δηλαδη?
Ε, ναι περίπου... ;)Ναι, αλλά όταν ήσουν πιτσιρικάς ήσουν πιο "ότι κάτσει γαμιάς"? Έτσι δεν πάει?