Νέα

Elite-γαμιάς VS ότι κάτσει γαμιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος στον τερματισμό θα χαμογελάει από ευχαρίστηση ;

• Elite γαμιάς

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Ότι κάτσει γαμιάς

Ψήφοι: 3 75,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Επισκέπτης
Εγω σαν ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ( μονο γαμαω ) υπαγομαι στους οτι κατσει και δεν εχω κανενα παραπονο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εχεις δικιο απολυτο και εγω ο μαλακας ψηφισα ποιοτητα......
αλλαγη ψηφου πως γινεται?
μετανιωσα.....
ψηφισα δαγκωτο οτι κατσει..... :2funny:

η ψήφος σου όμως ΙΣΩΣ κρίνει το αποτέλεσμα... :headbang: αφού (προς το παρόν τουλάχιστον) έχουμε ισοπαλία !!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ωραίο θέμα και κράτησε καιρό η ισοπαλία.
Ψηφίζω "ότι κάτσει γαμιάς" και κάνω το σκορ: 26-27. :rockon:
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα μικρός να είσαι πιο "ότι να 'ναι" και καθώς μεγαλώνεις και έχεις περισσότερες εμπειρίες να γίνεσαι πιο "εκλεκτικός" (αν σε παίρνει).
Δε λέω κάποιος να γαμήσει κάποια απαράδεκτη αλλά όποιος το παίζει πολύ εκλεκτικός συνήθως καταλήγει να βαράει μαλακία.
Επομένως λέω το "ότι κάτσει γαμιάς" γιατί το γαμήσι είναι πιο σίγουρο. :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ωραίο θέμα και κράτησε καιρό η ισοπαλία.
Ψηφίζω "ότι κάτσει γαμιάς" και κάνω το σκορ: 26-27. :rockon:
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα μικρός να είσαι πιο "ότι να 'ναι" και καθώς μεγαλώνεις και έχεις περισσότερες εμπειρίες να γίνεσαι πιο "εκλεκτικός" (αν σε παίρνει).
Δε λέω κάποιος να γαμήσει κάποια απαράδεκτη αλλά όποιος το παίζει πολύ εκλεκτικός συνήθως καταλήγει να βαράει μαλακία.
Επομένως λέω το "ότι κάτσει γαμιάς" γιατί το γαμήσι είναι πιο σίγουρο. :rockon:

κανονικα πρεπει να εχεις καποια στανταρντ στην εμφανιση
αλλα απτην μια πολλες κουκλαρες δεν κανουν καλο γαμησι,και πολλες μετριες η ψιλοσαυρες σε ξεζουμιζουν σε σημειο να θες οζον,και απτην αλλη μερικες φορες φτανεις στο σημειο που οσο μπαζο και να ειναι η αλλη πρεπει να την πηδηξεις
για λογους αρχων και ιδεολογικους :2funny:
παντως εγω ψηφιζω ολλανδεζες :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!

Αυτο βασικα το ελεγε ενας φιλος και δεν ειχε και αδικο εδω που τα λεμε!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!

Αυτο βασικα το ελεγε ενας φιλος και δεν ειχε και αδικο εδω που τα λεμε!

δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δε εχουν πιει πολυ
:2funny: :2funny:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Και εγώ πιο μικρός ήμουν της elite σχολής, αλλά κάποιες στιγμές που πήγα με κοπόλες όχι και τόσο ωραίες (τι να κάνω που είχα πήξει στη...  :jerking:), αλλά οχι τελείως μπάζα, άλλαξα γνώμη. Η εμφάνιση της κοπέλας δεν είναι το στοιχείο που θα σε ευχαριστήσει, αλλά το τι μπορεί να κάνει στο κρεβάτι.
Απο τότε που το κατάλαβα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: επειδή στο παρελθόν είχα απορρίψει κάποιες γυναίκες που για το γούστο μου ήταν χοντρούλες, ασχημοφατσούλες και έκαναν σαν τρελλές για μένα. Οπότε συνάδελφοι μην αφήνετε τις ευκαιρίες (ειδικά αν είναι τζαπέ) να πάνε χαμένες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και εγώ πιο μικρός ήμουν της elite σχολής, αλλά κάποιες στιγμές που πήγα με κοπόλες όχι και τόσο ωραίες (τι να κάνω που είχα πήξει στη...  :jerking:), αλλά οχι τελείως μπάζα, άλλαξα γνώμη. Η εμφάνιση της κοπέλας δεν είναι το στοιχείο που θα σε ευχαριστήσει, αλλά το τι μπορεί να κάνει στο κρεβάτι.
Απο τότε που το κατάλαβα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: επειδή στο παρελθόν είχα απορρίψει κάποιες γυναίκες που για το γούστο μου ήταν χοντρούλες, ασχημοφατσούλες και έκαναν σαν τρελλές για μένα. Οπότε συνάδελφοι μην αφήνετε τις ευκαιρίες (ειδικά αν είναι τζαπέ) να πάνε χαμένες.

ετσι ρε μαγκα
:rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες
υπαρχουν αντρες που δε εχουν πιει πολυ
:2funny: :2funny:

after6beers.jpg
after6beersn.jpg

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
κανονικα πρεπει να εχεις καποια στανταρντ στην εμφανιση
αλλα απτην μια πολλες κουκλαρες δεν κανουν καλο γαμησι,και πολλες μετριες η ψιλοσαυρες σε ξεζουμιζουν σε σημειο να θες οζον,και απτην αλλη μερικες φορες φτανεις στο σημειο που οσο μπαζο και να ειναι η αλλη πρεπει να την πηδηξεις
για λογους αρχων και ιδεολογικους :2funny:
παντως εγω ψηφιζω ολλανδεζες :2funny:

Ναι, πρέπει πάντα να έχεις στάνταρ στην εμφάνιση αλλά να μην το παρακάνεις.
Γενικότερα οι πιο άσχημες κάνουν καλύτερα γαμήσια αλλά οι πιο όμορφες ισοφαρίζουν λόγω εμφάνισης. Είναι ανάλογα τι θέλεις κανείς.

Ολλανδέζες από πίσω και από μπρός δηλαδή εντός και εκτός, τα πάντα όλα μέσα έξω. :rockon:

Οπότε συνάδελφοι μην αφήνετε τις ευκαιρίες (ειδικά αν είναι τζαπέ) να πάνε χαμένες.

:rockon: :rockon: :rockon:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Όχι λίγο Elite, πολύ elite είμαι! Παντρεμένος γαρ! Και επειδή είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου μπαίνω σε καταστάσεις εξωσυζυγικής απόλαυσης μόνο όταν η γκόμενα πληρεί κάποιες προυποθέσεις. Και να ήταν μόνο 2-3 αυτές οι προυποθέσεις, θα'ταν καλά...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι λίγο Elite, πολύ elite είμαι! Παντρεμένος γαρ! Και επειδή είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου μπαίνω σε καταστάσεις εξωσυζυγικής απόλαυσης μόνο όταν η γκόμενα πληρεί κάποιες προυποθέσεις. Και να ήταν μόνο 2-3 αυτές οι πρυποθέσεις, θα'ταν καλά...

για κανε μια αναλυση
τι πρεπει να εχει δηλαδη?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Όχι λίγο Elite, πολύ elite είμαι! Παντρεμένος γαρ! Και επειδή είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου μπαίνω σε καταστάσεις εξωσυζυγικής απόλαυσης μόνο όταν η γκόμενα πληρεί κάποιες προυποθέσεις. Και να ήταν μόνο 2-3 αυτές οι προυποθέσεις, θα'ταν καλά...

Ναι, αλλά όταν ήσουν πιτσιρικάς ήσουν πιο "ότι κάτσει γαμιάς"? Έτσι δεν πάει? :think:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
για κανε μια αναλυση
τι πρεπει να εχει δηλαδη?
Όμορφη, εχέμυθη, να έχουμε χημεία, να είναι από άλλη πόλη (αυτό παίζει), να είναι ελεύθερη, να μην είναι ζηλιάρα, να είναι ήρεμος τύπος... Ουφ κι άλλα...; Σημείωση: Αυτά ισχύουν για σχέση, όχι για μια βραδυά. Εκεί οι προυποθέσεις λιγοστεύουν...  ;)

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα στ οτι κατσει θα εκπλαγεις ευχαριστα καποιες φορες απο τις επιδοσεις της ασχημουλας,χοντρουλας...κτλ απλα ακομα και στο οτι κατσει πρεπει να τοποθετηθουν καποια μινιμουμ στανταρ αλλιως πας στην τριτη κατηγορια του κασκαντερ γαμια η του κανω ψυχικο γαμια

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
680
Πόντοι
4.995
Δεν υπαρχει  elite γαμιας που να μην εχει υπαρξει πιο πριν σαβουρογαμης..
Οποιος δεν εχει πηδηξει  σαβουρες δεν εχει πηδηξει και μουναρες
Τελος

lalak  :grin:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
Ποιος είναι ο ορισμός του elite γαμιά δλδ; είναι αυτός που πηδάει μόνο θεογκόμενες; και πόσες θεογκόμενες υπάρχουν στην Ελλάδα; εάν περιμένω να βρω ΜΟΝΟ τη θεογκόμενα για να γαμήσω, μάλλον θα με φάει η μαλακία...... Το θέμα είναι να μην είναι αποκρουστική μία γυναίκα και να νιώθεις ερωτική έλξη από αυτήν. Και για να νιώθεις ερωτική έλξη για κάποια, δεν είναι αναγκαίο να είναι μόνον θεογκόμενα..... Υπάρχουν π.χ. ουκ ολίγα ''σκυλιά'' που σε ανάβουν και βγάζουν φωτιές στο κρεβάτι....
Επειδή έτυχε να έχω νταραβέρι και μάλιστα πολύ σοβαρό με γκομενάρα, με την οποία όπου πηγαίναμε τραβούσε τα βλέμματα του συνόλου του ανδρικού πληθυσμού,  με την οποία γκομενάρα το σεξ ήταν καλό χωρίς να μου είναι και αξέχαστο όμως και η οποία είχε και κάποια ταμπού, σε σύγκριση με κάποια ''σκυλιά'' που τα θυμάμαι και λιώνω, έχω καταλήξει στον εξής γενικό κανόνα:οι θεογκόμενες είναι για να τις επιδεικνύουμε στους γύρω μας και να πουλάμε μούρη. Για καλό κρεβάτι, χρειάζεται μία γυναίκα να ξέρει πραγματικά να σε ικανοποιήσει και να της αρέσει πραγματικά το σεξ. Και η δική μου προσωπική εμπειρία λέει πως οι γυναίκες που υστερούσαν σε εμφάνιση, υπερτερούσαν σε απόδοση στο κρεβάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom