Παιδια μη τρελαθουμε κιολας με την Emily. Πολυ διαφημιση της εχουνε κανει που κατα την γνωμη μου δεν την αξιζει. Η γκομενα το παιζει και καλα πολυ καυλωμενη με το που σε βλεπει και φτανει σε σημειο να ειναι αστεια και κατανταει πολυ fake το ολο σκηνικο.
Δεν νομιζω οτι κανει τιποτα παραπανω απο τα αλλα κοριτσια. Δεν της ζητησα βεβαια και τιποτα εξωπραγματικο αλλα η ολη φαση ειναι σαν να κανει πολυ προσπαθεια για να σε ικανοποιησει που χανει την μαγεια του να πηδηξεις μια αγνωστη.
Εν πασει περιπτωση τα τριακοσια ειναι υπερεκτιμημενα κατα την γνωμη μου. Ασε που χει ξεκαθαρα σημαδια κυτταριτιδας και διπλες στην κοιλια. Η κωλαρα της δεν λεω καλη ειναι οπως και το βυζι απλα δεν ειναι η θεα που διαβαζουμε εδω μεσα. Προσωπικη μου γνωμη παντα, απλα πιστευω οτι πρεπει να ακουγονται και τα αρνητικα σχολια. Παντως τα ευρουλακια μου τα κλαψα λιγο οταν πηγα μετα με την δικια μου και το καναμε.
Τελος σχολιαζει και διαφορους συναγωνιστες απο δω μεσα που τους ξερει με τα nicknames.
Αυτα.
Σωστος!! Χαίρομαι που υπαρχουν και μερικοι στο σαιτ που δεν είναι φερεφωνα ή δεν τρωνε καψουρα από το θεατρο που τους παίζουν οι πουτάνες ή έχουν γαμησει κι άλλες γυναίκες και ξέρουν τι είναι το μουνι και δεν τρελλενονται με τις μπαζο σεξοτουριστριες........ ηθελα να γραψω εδω και καιρό αλλά δεν εγραψα τίποτα γιατι στου κουφού την πορτα οσο θέλεις βρόντα.....τα γραψα μάλλον για να σωσω τους σαλονικιους συναγωνιστες στο εκει τοπικ για τις τουριστριες.
η φιλη μας η εμιλιτσα είναι η μοναδική γκόμενα στη ζωή μου που με κορόιδεψε και με έκλεψε αφού κανονίσαμε για 24ωρο και μετα το πρώτο βράδυ το πρωί κι αφού πήρε τα λεφτά του 24ωρου δεν την ξανάδα!!! Συμφωνήσαμε για πώς θα περάσουμε ένα 24 και δεν έκανε τίποτα απο αυτά που συμφωνήσαμε!!!! και δεν είμαι χθεσινός.
έχω πολύ σχεση με Ρωσία και Βουλγαρία. βασικά την πάτησα απο αυτά που διαβασα εδώμεσα για αυτό δεν δίνω πια σημασία
σαν γκόμενα δε αν πάει σενα κλαμπάκι στη θεσσαλονικη κανείς δεν θα γυρισει να την κοιτάξει!!! είναι η πρώτη φορά που γκόμενα έθαβε όλους αυτούς εδω μέσα που την έχουν για θεά και της τα χώνουν και τους κορόιδευε συνέχεια λές και είχα ορεξη νακούω τι κάνουν οι πελάτες της και πόσο μαλάκες είναι σύμφωνα μ αυτήν πάντα!! Εγώ δεν ασχολούμε πιά με σιτιτουρσ γιατί πιστευω οτι είναι η απάτη του αιώνα. πουλάνε φύκια για μεταξωτες κορδέλλες με τρελλά λεφτά. Στα τοπικά γραφεία έχει πολύ καλύτερα κοριτσάκια που τιμάνε το ψωμί που βγάζουν και σέβονται!!. Ξυπνήστε!!! και προσεχετε που δίνετΕ τα λεφτά σας και ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!