Νέα

Elite Emily !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tresurert
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 896
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Όντως υπάρχουν και τέτοιες  :thumbsup:
Σε κάθε επαγγελματική κατηγορία υπάρχουν οι "σωστοί" και οι "σκάρτοι"
Συνεπώς και οι κοπέλες δεν πιστεύω ότι ξεφεύγουν από τον γενικό κανόνα

Βέβαια υπάρχουν και κυρίες που δεν λένε τίποτα που να τις βασανίσεις...

OP
OP
tresurert

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oi 9 στις 10 μιλανε ακομα και αυτες που νομιζεις οτι δεν μιλανε !!! ;)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
το ίδιο ισχύει για όλους μας
γι αυτό μίλησα για γενικό κανόνα που ισχύει για όλους μας
και μιλάω ανεξάρτητα από το θέμα έδω στο φόρουμ, γενικά για τη ζωή

Κάποιες κοπέλες μου έχουν μιλήσει και εμένα για περιστατικά από πελάτες τους, αλλά ποτέ δεν μου ανάφεραν ονόματα
Και κάποιες άλλες μου έχουν πει ότι μας διαβάζουν και ξερουν από τα νικ μας ποιοι πελάτες είμαστε
Το γνωρίζω ότι δεν λέω κάτι καινούριο τώρα .....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Δημοσίως θα το διατυπώσω πιο αφηρημένα!
Όποια έχει μιλήσει σε κάποιον για κάποιον άλλον, έχει κατά πάσαν πιθανότητα μιλήσει και στον δεύτερο ή σε κάποιον τρίτο για τον πρώτο!! ;) ;)

Τώρα σχετικά με την Έμιλυ που δεν την ξέρω και στης οποίας το θρεντ βρισκόμαστε, πρέπει να διερευνήσουμε την αξιοπιστία του ηδονιστή...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Δημοσίως θα το διατυπώσω πιο αφηρημένα!
Όποια έχει μιλήσει σε κάποιον για κάποιον άλλον, έχει κατά πάσαν πιθανότητα μιλήσει και στον δεύτερο ή σε κάποιον τρίτο για τον πρώτο!! ;) ;)

μ'αρεσε ρε συ οτι σπαμαραμε προηγουμενως...

τεςπα, γινεται της τανας εν ολιγης...αυτη μιλαει για ολους...

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Και ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι, και μιλάει για όλους
Σας ενδιαφέρει πολύ?
Γιατί να χαλάει η ζαχαρένια μας αν μας σχολιάζουν?
Εμείς εδώ μέσα δεν τις σχολιάζουμε κατ ιδίαν με private messages μεταξύ μας? (τα δημόσια σχόλια στο φόρουμ δεν τα κατατάσσω στην ίδια κατηγορία γιατί είναι ορατά από όλους μας)

Μήπως και την πιο "νορμάλ" ζωή μας δεν μας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη μας στον οικογενειακό, φιλικό, και επαγγελματικό μας κύκλο? 

μ'αρεσε ρε συ οτι σπαμαραμε προηγουμενως...

τεςπα, γινεται της τανας εν ολιγης...αυτη μιλαει για ολους...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Σας ενδιαφέρει πολύ?
Εμείς εδώ μέσα δεν τις σχολιάζουμε κατ ιδίαν με private messages μεταξύ μας? (τα δημόσια σχόλια στο φόρουμ δεν τα κατατάσσω στην ίδια κατηγορία γιατί είναι ορατά από όλους μας)

Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Ίσως είναι το μόνο σημείο μάλιστα που έχουμε το πάνω χέρι.
Πως δηλαδή εμείς μπορούμε και δημόσια και ιδιωτικά να τις κράξουμε, ενώ αυτές δεν κάνει. Μόνο βέβαια που εμείς τις πληρώνουμε...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Σας ενδιαφέρει πολύ?

Μήπως και την πιο "νορμάλ" ζωή μας δεν μας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη μας στον οικογενειακό, φιλικό, και επαγγελματικό μας κύκλο? 

να σου απαντησω μιας και χρησιμοποιησες το ποστ μου..

εμενα στα @@ μου, αν θα με σχολιασει η καθε τανα...

απο την μια δεν τιθεται θεμα υγιεινης, καθαριοτητας ή ΟΠΟΙΟΥ αλλου προβληματος πιστευει οτι υπαρχει..

απο την αλλη, αν σας ενδιαφερει τι λεει για σας η καθε τανα τοτε να κοιταξετε τι κανετε λαθος και αν πιστευετε οτι ειστε "καθαροι" πνευμα+σωμα τοτε διερευνηστε την λεγομενη "εμπαθεια"...και παλι αν δεν της αρεσετε μπορει να σας αποκλεισει την δυνατοτητα του ραντεβου.και στην τελικη ποιο το οφελος της , αν σας μαχαιρωνει πισωπλατα;;; το θεωρω βλακωδες και αντιεπαγγελματικο..

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Αν θέλουμε δεν τις πληρώνουμε και σταματάμε να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες τους
Πάντως ως πελάτες πρέπει να απαιτούμε σεβασμό

Και μιλώντας γενικότερα, αν δεν υπήρχε το φόρουμ θα ήμασταν πιο ανώνυμοι για τις κοπέλες.
Από την άλλη όμως αν δεν υπήρχε το φόρουμ δεν θα είχαμε καμία πληροφόρηση
Άρα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μερικές υπάρχουν "αναγκαία κακά"

Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! Ίσως είναι το μόνο σημείο μάλιστα που έχουμε το πάνω χέρι.
Πως δηλαδή εμείς μπορούμε και δημόσια και ιδιωτικά να τις κράξουμε, ενώ αυτές δεν κάνει. Μόνο βέβαια που εμείς τις πληρώνουμε...

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Πολύ σωστά τα λες
Όποια θεωρούμε ότι φέρεται αντιεπαγγελματικά μπρούμε να μην την ξαναδούμε, καθώς και να σχολιάσουμε δημόσια εδώ μέσα την αντιεπαγγελματική της συμπεριφορά

να σου απαντησω μιας και χρησιμοποιησες το ποστ μου..

εμενα στα @@ μου, αν θα με σχολιασει η καθε τανα...

απο την μια δεν τιθεται θεμα υγιεινης, καθαριοτητας ή ΟΠΟΙΟΥ αλλου προβληματος πιστευει οτι υπαρχει..

απο την αλλη, αν σας ενδιαφερει τι λεει για σας η καθε τανα τοτε να κοιταξετε τι κανετε λαθος και αν πιστευετε οτι ειστε "καθαροι" πνευμα+σωμα τοτε διερευνηστε την λεγομενη "εμπαθεια"...και παλι αν δεν της αρεσετε μπορει να σας αποκλεισει την δυνατοτητα του ραντεβου.και στην τελικη ποιο το οφελος της , αν σας μαχαιρωνει πισωπλατα;;; το θεωρω βλακωδες και αντιεπαγγελματικο..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Πολύ σωστά τα λες
Όποια θεωρούμε ότι φέρεται αντιεπαγγελματικά μπρούμε να μην την ξαναδούμε, καθώς και να σχολιάσουμε δημόσια εδώ μέσα την αντιεπαγγελματική της συμπεριφορά

εγω τα λεω...ποιος τα ακουει;;;

απο την αλλη σκεψου οτι οι κοπελες εχουν και τους μονιμους πελατες...οι οποιοι δεν νομιζω οτι εχουν ορεξη να ριξουν Χ ελαφρα τη καρδια...οποτε οι τραμπουκισμοι των κοριτσιων, εαν υπαρχουν, θα συνεχιστουν γιατι πολυ ΑΠΛΑ κανεις μα κανεις δεν θα τους "τραβηξουν" το χαληναρι...μονο το κατω κεφαλι λειτουργει σε καποιους ανθρωπους..

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Τα ακούνε πιο πολλοί από όσους νομίζεις

εγω τα λεω...ποιος τα ακουει;;;

απο την αλλη σκεψου οτι οι κοπελες εχουν και τους μονιμους πελατες...οι οποιοι δεν νομιζω οτι εχουν ορεξη να ριξουν Χ ελαφρα τη καρδια...οποτε οι τραμπουκισμοι των κοριτσιων, εαν υπαρχουν, θα συνεχιστουν γιατι πολυ ΑΠΛΑ κανεις μα κανεις δεν θα τους "τραβηξουν" το χαληναρι...μονο το κατω κεφαλι λειτουργει σε καποιους ανθρωπους..

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
266
Πόντοι
3.287
Το ποιο ωραιο ειναι οτι μερικοι μολις πανε στο ραντεβου συστηνονται με το νικ τους .....  :headbang: :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Το ποιο ωραιο ειναι οτι μερικοι μολις πανε στο ραντεβου συστηνονται με το νικ τους .....  :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:
Μπορείς να φανταστείς καλύτερο: για να πείσουν δίνουν και το password  :jerking:

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
389
Πόντοι
281
Παιδια μη τρελαθουμε κιολας με την Emily. Πολυ διαφημιση της εχουνε κανει που κατα την γνωμη μου δεν την αξιζει. Η γκομενα το παιζει και καλα πολυ καυλωμενη με το που σε βλεπει και φτανει σε σημειο να ειναι αστεια και κατανταει πολυ fake το ολο σκηνικο.
Δεν νομιζω οτι κανει τιποτα παραπανω απο τα αλλα κοριτσια. Δεν της ζητησα βεβαια και τιποτα εξωπραγματικο αλλα η ολη φαση ειναι σαν να κανει πολυ προσπαθεια για να σε ικανοποιησει που χανει την μαγεια του να πηδηξεις μια αγνωστη.
Εν πασει περιπτωση τα τριακοσια ειναι υπερεκτιμημενα κατα την γνωμη μου. Ασε που χει ξεκαθαρα σημαδια κυτταριτιδας και διπλες στην κοιλια. Η κωλαρα της δεν λεω καλη ειναι οπως και το βυζι απλα δεν ειναι η θεα που διαβαζουμε εδω μεσα. Προσωπικη μου γνωμη παντα, απλα πιστευω οτι πρεπει να ακουγονται και τα αρνητικα σχολια. Παντως τα ευρουλακια μου τα κλαψα λιγο οταν πηγα μετα με την δικια μου και το καναμε.
Τελος σχολιαζει και διαφορους συναγωνιστες απο δω μεσα που τους ξερει με τα nicknames.
Αυτα.
Σωστος!! Χαίρομαι που υπαρχουν και μερικοι στο σαιτ που δεν είναι φερεφωνα ή δεν τρωνε καψουρα από το θεατρο που τους παίζουν οι πουτάνες ή έχουν γαμησει κι άλλες γυναίκες και ξέρουν τι είναι το μουνι και δεν τρελλενονται με τις μπαζο σεξοτουριστριες........ ηθελα να γραψω εδω και καιρό αλλά δεν εγραψα τίποτα γιατι στου κουφού την πορτα οσο θέλεις βρόντα.....τα γραψα μάλλον για να σωσω τους σαλονικιους συναγωνιστες στο εκει τοπικ για τις τουριστριες.
η φιλη μας η εμιλιτσα είναι η μοναδική γκόμενα στη ζωή μου που με κορόιδεψε και με έκλεψε αφού κανονίσαμε για 24ωρο και μετα το πρώτο βράδυ το πρωί κι αφού πήρε τα λεφτά του 24ωρου δεν την ξανάδα!!! Συμφωνήσαμε για πώς θα περάσουμε ένα 24 και δεν έκανε τίποτα απο αυτά που συμφωνήσαμε!!!! και δεν είμαι χθεσινός.
έχω πολύ σχεση με Ρωσία και Βουλγαρία. βασικά την πάτησα απο αυτά που διαβασα εδώμεσα για αυτό δεν δίνω πια σημασία 
σαν γκόμενα δε αν πάει σενα κλαμπάκι στη θεσσαλονικη κανείς δεν θα γυρισει να την κοιτάξει!!! είναι η πρώτη φορά που γκόμενα έθαβε όλους αυτούς εδω μέσα που την έχουν για θεά και της τα χώνουν και τους κορόιδευε συνέχεια λές και είχα ορεξη νακούω τι κάνουν οι πελάτες της και πόσο μαλάκες είναι σύμφωνα μ αυτήν πάντα!! Εγώ δεν ασχολούμε πιά με σιτιτουρσ γιατί πιστευω οτι είναι η απάτη του αιώνα. πουλάνε φύκια για μεταξωτες κορδέλλες με τρελλά λεφτά. Στα τοπικά γραφεία έχει πολύ καλύτερα κοριτσάκια που τιμάνε το ψωμί που βγάζουν και σέβονται!!. Ξυπνήστε!!! και προσεχετε που δίνετΕ τα λεφτά σας και ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Το καλύτερο ποδαρικό μας κάνει το κορίτσι!!! Αντε, μόνο τέτοια να μας φέρει ο καινούριος χρόνος  :rockon: :rockon: :rockon:

LovelyOne

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερο ποδαρικό μας κάνει το κορίτσι!!! Αντε, μόνο τέτοια να μας φέρει ο καινούριος χρόνος  :rockon: :rockon: :rockon:

H Κοπέλα Εμφανισιακά δεν λέει!
Αλλά προσπαθεί να σε φτιάξει!
και είναι και οκ στο social time

Δεν θα το ξαναπροσπαθούσα πάντως

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ναι εχει κανει μπυροκοιλια η γκομενα.Σε κατι φωτο που την εχω δει τωρα τελευταια δεν εχει καμια σχεση με τις φωτογραφιες που λανσαρει στο προφιλ της

Σαν κ αυτη που εχει τραβηξει καποιος (Τεστ ντραιβ δεν εχω κανει για προσωπικους λογους...σεβομαστε καποια πραγματα  :grin: :grin: :grin: :grin:)

Συνημμένα

• Emily_a.jpg
    Emily_a.jpg
    154 KB · Εμφανίσεις: 70

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom