mike tri
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
τι εγινε ρε παλι ξεβρακωμα επεσε κι εδω/
καλησπέρα Πίτερ ,
ζητώ ταπεινά συγνώμη
μπορούμε να γίνουμε φίλοι?
τι εγινε ρε παλι ξεβρακωμα επεσε κι εδω/
Θα της βρει η ματσουαποπισουεξαφανίστηκε τελείως θα ψάχνει να βρει άλλες φωτογραφίες ψεύτικες
τυπε ποια είναι η ματσουαποπισω ?Θα της βρει η ματσουαποπισου
περιμένω την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της εργαζόμενης...
καλησπέρα Πίτερ ,
ζητώ ταπεινά συγνώμη
μπορούμε να γίνουμε φίλοι?
Θα της βρει η ματσουαποπισου
ματσουαποπιτσου τυπε οχι ματσουαποπισω. ειναι ενας συναγωνιστης αντιπαλος του Τασουτυπε ποια είναι η ματσουαποπισω ?
ποιος είναι αυτός τον ξέρωματσουαποπιτσου τυπε οχι ματσουαποπισω. ειναι ενας συναγωνιστης αντιπαλος του Τασου
ποιος είναι αυτός τον ξέρω
Εσυ κανε τον Κινεζο μην μας κολλησεις κανενα κοροναιοτυπε ποια είναι η ματσουαποπισω ?
Τι σου φταει ο κινεζος ? Εμενα ρωταει . Εσυ γλυκια μου γιατι θυμωνεις. Εχεις καμια σχεση με την ματσουαποπισω ?Εσυ κανε τον Κινεζο μην μας κολλησεις κανενα κοροναιο
Κατσε φιλε, ενα λεπτοΛοιπόν ύστερα από συνεύρεση με κάποια που ήρθε στο όνομα της Ελινας έχω να πω πως τσάμπα ντόρος !
Έπρεπε να φάω εγώ τη φόλα για να μάθετε .
Χοντρουλα κοντουλα αλλά σφιχτή , μεγάλους βυζους, αναλ ενώ στα σμς μου είπε οκ στο δωμάτιο είπε ότι δεν το είπα πριν ! (Γραφείο; )
Στο σεξ καλή πίπα και οκ στα υπόλοιπα , δεν θα ξανά δοκίμαζα γιατί δεν είμαι φαν του στρουμπουλού , επίσης δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό που έχει εδώ το νήμα.
Από εκεί κ πέρα γούστα είναι αυτά οποίος θέλει μπορεί να του κάνει ....
Λοιπόν ύστερα από συνεύρεση με κάποια που ήρθε στο όνομα της Ελινας έχω να πω πως τσάμπα ντόρος !
Χοντρουλα κοντουλα αλλά σφιχτή , μεγάλους βυζους, αναλ ενώ στα σμς μου είπε οκ στο δωμάτιο είπε ότι δεν το είπα πριν ! (Γραφείο; )
Στο σεξ καλή πίπα και οκ στα υπόλοιπα , δεν θα ξανά δοκίμαζα γιατί δεν είμαι φαν του στρουμπουλού , επίσης δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό που έχει εδώ το νήμα.
οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες...Λοιπόν ύστερα από συνεύρεση με κάποια που ήρθε στο όνομα της Ελινας έχω να πω πως τσάμπα ντόρος !
εδώ μας λέει ότι θέλει να κανονίζει από εδώ μέσα ενώ έχει φάτσα κάρτα το τηλέφωνο της στο προφιλ της...Καλησπέρα πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας[size=30pt] δεύτερον θέλω να ενημερώσω ότι θα με βρίσκετε από εδω μέσα και μόνο πιστεύω θα μπορώ να το διαχειριστώ καλύτερα...[/size].αυτά προς το παρόν να έχετε μια όμορφη μέρα....φιλάκια πολλά... :-* :-*
ωχ :- τιθεται θεμα κωλου η κλωνου φιλε βρεττανεΤι σου φταει ο κινεζος ? Εμενα ρωταει . Εσυ γλυκια μου γιατι θυμωνεις. Εχεις καμια σχεση με την ματσουαποπισω ?
Σωστος αυτη ακριβως ειναι επειδη την ξερω απο πιο παλια πριν αποαφασισει να κανει καριερα μεσω σαιτ ,οπως ακριβως τα περιγραφειςΛοιπόν ύστερα από συνεύρεση με κάποια που ήρθε στο όνομα της Ελινας έχω να πω πως τσάμπα ντόρος !
οκ ξεχναμε οτι εγινε και παμε παρακατω