AndreouK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 8
- Like
- 509
- Πόντοι
- 281
Τσουποτο κωλαράκι και ωραίο βυζάκιΔοκίμασες αναλ; Η δάχτυλα πίσω να δεις αν είναι άνετη με αυτό;
Όταν λες κλασική ελληνίδα ; του 50’ ; Με κοιλιά και καπούλια ;
Τσουποτο κωλαράκι και ωραίο βυζάκιΔοκίμασες αναλ; Η δάχτυλα πίσω να δεις αν είναι άνετη με αυτό;
Όταν λες κλασική ελληνίδα ; του 50’ ; Με κοιλιά και καπούλια ;
ΔιακοσμητριαΦοιτητρια κι ετσι? λολ
Για πες μας για την εμπειρια σου θετικη ή αρνητικη?Έκανα τον κασκαντέρ...
Παιδιά καλησπέρα. Τελείως τυχαία ήμουν καθισμένος δίπλα στους τύπους που διαχειριζονται το προφίλ ελινα20, σε ίντερνετ καφέ στην καλιθεα. Απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μου έχει τύχει να δω πως δουλεύει αυτό. Είναι αστείο να ξέρεις ότι τα μηνύματα του στυλ γειά σου μωράκι μου κλπ σας τα απαντάει άντρας. Τέλος πάντων, δεν το θεωρώ κακό προσωπικά απλώς το αναφέρω στο πλαίσιο του γιατί όχι. Εμφανίστηκε και η κοπέλα μετά από λίγο και καθόταν εκεί μαζί. Είναι πολύ όμορφη. Απλά ντυμένη με αθλητικά πολύ καλή σιλουέτα και φοράει κάτι πολύ μεγάλα γυαλιά. Νομίζω μυωπίας ήταν, ζητήστε στο ραντεβού να τα φοράει. Σε γενικές γραμμές επειδή φορούσα ακουστικά (διακριτικός ειδικά συγκριτικα με τον τύπο που έχει ανοιχτή την σελίδα του μπου δίπλα από άτομο) νομίζω πως άκουσα ξένη προφορά. Α επίσης όπως είπα είναι 2.οποτε προφανώς ο ένας προμοταρει τον άλλο.
Καλιθεα ή Νεο Κοσμο ? γ@μ@τ@ λειπει κι ο mitsuapopisou πως τον λενε να μας πει εγκυρες ειδησεις.Παιδιά καλησπέρα. Τελείως τυχαία ήμουν καθισμένος δίπλα στους τύπους που διαχειριζονται το προφίλ ελινα20, σε ίντερνετ καφέ στην καλιθεα. Απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μου έχει τύχει να δω πως δουλεύει αυτό. Είναι αστείο να ξέρεις ότι τα μηνύματα του στυλ γειά σου μωράκι μου κλπ σας τα απαντάει άντρας. Τέλος πάντων, δεν το θεωρώ κακό προσωπικά απλώς το αναφέρω στο πλαίσιο του γιατί όχι. Εμφανίστηκε και η κοπέλα μετά από λίγο και καθόταν εκεί μαζί. Είναι πολύ όμορφη. Απλά ντυμένη με αθλητικά πολύ καλή σιλουέτα και φοράει κάτι πολύ μεγάλα γυαλιά. Νομίζω μυωπίας ήταν, ζητήστε στο ραντεβού να τα φοράει. Σε γενικές γραμμές επειδή φορούσα ακουστικά (διακριτικός ειδικά συγκριτικα με τον τύπο που έχει ανοιχτή την σελίδα του μπου δίπλα από άτομο) νομίζω πως άκουσα ξένη προφορά. Α επίσης όπως είπα είναι 2.οποτε προφανώς ο ένας προμοταρει τον άλλο.
Άρχοντας και σταθερός ο ΆγιοςΘέλω κώλο!
Καμμια σχεση η τωρινη Ελινα ειναι σχετικα νεα στον χωρο ,οχι βεβαια οσο θελει να νομιζουμε γιατι εχει καποια χιλιομετρα αλλα οχι πολλαΚαλησπερα. Ρε παίδες υπαρχει περίπτωση η ελινα αυτή να εχει σχέση με μια παλια ελινα η οποία υπήρχε στο φόρουμ Απλα εδω κ μήνες εχει εξαφανιστεί; Παρεπιπτόντως η ελινα που αναφέρομαι πολυ κάτω του μετρίου απο εμφάνιση.
δεν γίνονται τέτοια πράγματα...Παιδιά καλησπέρα. Τελείως τυχαία ήμουν καθισμένος δίπλα στους τύπους που διαχειριζονται το προφίλ ελινα20, σε ίντερνετ καφέ στην καλιθεα. Απλώς μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μου έχει τύχει να δω πως δουλεύει αυτό. Είναι αστείο να ξέρεις ότι τα μηνύματα του στυλ γειά σου μωράκι μου κλπ σας τα απαντάει άντρας. Τέλος πάντων, δεν το θεωρώ κακό προσωπικά απλώς το αναφέρω στο πλαίσιο του γιατί όχι. Εμφανίστηκε και η κοπέλα μετά από λίγο και καθόταν εκεί μαζί. Είναι πολύ όμορφη. Απλά ντυμένη με αθλητικά πολύ καλή σιλουέτα και φοράει κάτι πολύ μεγάλα γυαλιά. Νομίζω μυωπίας ήταν, ζητήστε στο ραντεβού να τα φοράει. Σε γενικές γραμμές επειδή φορούσα ακουστικά (διακριτικός ειδικά συγκριτικα με τον τύπο που έχει ανοιχτή την σελίδα του μπου δίπλα από άτομο) νομίζω πως άκουσα ξένη προφορά. Α επίσης όπως είπα είναι 2.οποτε προφανώς ο ένας προμοταρει τον άλλο.
δεν γίνονται τέτοια πράγματα...
αλαλαγή μηχανής η παρθενορραφή...?αφου ειπε ειναι αματουρι η κοπελλα.
μετα τα 300000 χλμ αποκτα εμπειρια.
τωρα εχει λιγα χιλιομετρα που λεει κι ο φιλος πιο πριν.
στο στρωσιμο ειναι
αλαλαγή μηχανής η παρθενορραφή...?
Ασε που η Ελινα που αναφερεσαι φιλε περσι ειχε ψευδωνυμο Ελλινα 19 αρα φετος πρεπει να ειναι 20 ετων.Παντως είχαν κ ιδιο ψευδώνυμο οπως επιςης φορούσε κ η αλλη ελινα γυαλια. Τι να πω θα δείξει..
χαχαχαχαχ!!! Σωστός ο παίχτης!Ασε που η Ελινα που αναφερεσαι φιλε περσι ειχε ψευδωνυμο Ελλινα 19 αρα φετος πρεπει να ειναι 20 ετων.
Καλησπερα παιδια αφηνω αυτο εδω για εσας