Ελίνα20
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ικανοποιησα τσ λατρεις τσ πισω κινησησ παμε και για το αλλο τωρα. Σασ περιμενω ολους υα εχω ενα πολυ δυνατο ΣΚ θα τα δωσω ολα εαν αντεχετε βεβαια και δεν ειστε μονο για κουτσομπολιο χιχιχιχ
και εσύ με δανεικό κώλο μας ήρθες στο φόρουμ...Καλησπερα παιδια αφηνω αυτο εδω για εσας
Βαλε και φωτο με μαυρο κολαν ολοσωμη τραβηγμενη σε καθρεπτη ενταξει κανε ρετους στο προσωπο δεν ειναι αναγκη να εκτεθεις εντελωςΚαλησπερα παιδια αφηνω αυτο εδω για εσας
μισές δουλειές κάνεις ...Καλησπέρα πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας δεύτερον θέλω να ενημερώσω ότι θα με βρίσκετε από εδω μέσα και μόνο πιστεύω θα μπορώ να το διαχειριστώ καλύτερα....αυτά προς το παρόν να έχετε μια όμορφη μέρα....φιλάκια πολλά... :-* :-*
και εσύ με δανεικό κώλο μας ήρθες στο φόρουμ...
ρε ουστ απ εδώ τυχοδιώκτες...
μισές δουλειές κάνεις ...
ξέχασες να σβήσεις από το προφιλ σου το τηλέφωνο εκτός αν είναι ψεύτικο και αυτό σαν της φωτογραφίες που ποστάρεις...
Thanks γιγαντα!!!μισές δουλειές κάνεις ...
ξέχασες να σβήσεις από το προφιλ σου το τηλέφωνο εκτός αν είναι ψεύτικο και αυτό σαν της φωτογραφίες που ποστάρεις...
Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!και εσύ με δανεικό κώλο μας ήρθες στο φόρουμ...
Τιτανομέγιστος.... Τα σέβη μου....και εσύ με δανεικό κώλο μας ήρθες στο φόρουμ...
Έκανα τον κασκαντέρ...
,
τι εγινε ρε παλι ξεβρακωμα επεσε κι εδω/