Για κροσακι μια χαρα μου κανει. Εχει κανεις γνωμη;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εlina 21
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tesla!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.324
- Πόντοι
- 606
ναι ρε φιλε μια χαρα ειναι αλλα για κανε καμια βολτα κ πες τη πεζει?????
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
πες μου ρε γιατρε με ποσα λεφτα θα την παρεις αυτη?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
από κοντά είναι λιγάκι πιο.. αντρουά.. μικρή σε ηλικία όντως γι αυτό κι έχει καλή στύση αλλά στο κρεββάτι δεν βάζει και φωτιές... δεν έχει ας πούμε τον αυθορμητισμό και τη καύλα της Νταίζης... την είχα συναντήσει σε διαμέρισμα σ'ενα στενό κάθετο στη Χ. Τρικούπη, μου είχε ζητήσει 50 ευρώ και είχε χύσει κιόλας
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
με μένα δεν έχυσε ! μάλλον δεν έχω γλυκιά μουτσούνα ;)
θα ξαναπήγαινες ? ναι , μετά από καιρό όμως .
τιμή 50
θα ξαναπήγαινες ? ναι , μετά από καιρό όμως .
τιμή 50
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
εγω ρε γιατρε αυτη τη νταιζη ποτε θα τι δοκιμασω ρε γμτ??? :S :Sαπό κοντά είναι λιγάκι πιο.. αντρουά.. μικρή σε ηλικία όντως γι αυτό κι έχει καλή στύση αλλά στο κρεββάτι δεν βάζει και φωτιές... δεν έχει ας πούμε τον αυθορμητισμό και τη καύλα της Νταίζης... την είχα συναντήσει σε διαμέρισμα σ'ενα στενό κάθετο στη Χ. Τρικούπη, μου είχε ζητήσει 50 ευρώ και είχε χύσει κιόλας
είναι ένα νεαρό άβυζο cd, αλλά καυλιάρικο και με όρεξη για ματσάκι. Λεπτό σώμα και σκληρό κολαράκι.
έχει ένα μικρό διαμέρισμα στην οδό Διγενή Ακρίτα, κοντά στην λεωφ. Αλεξάνδρας περίπου
το σουτ κοστίζει 50 ευρώ, αλλά είναι χαλαρή με την ώρα και κυρίως δεκτική για υπερβάσεις και εξτραβαγκάντζες (βρισίδι, φίστινγκ, πουτσοσκάμπιλα και άλλα τέτοια ρομαντικά)
δεν μπορώ να πω, ήταν μια καλή (έως και πολύ καλή) εμπειρία. Στο τέλος έχυσε επάνω της, καθώς όσο της τον σφύριζα, αυτή τον έπαιζε.
Στο ίδιο στυλ είναι και η Ναταλί που δέχεται λίγο πιο κάτω (προς την Ερεσσού), αλλά είναι πιο θηλυκή :
έχει ένα μικρό διαμέρισμα στην οδό Διγενή Ακρίτα, κοντά στην λεωφ. Αλεξάνδρας περίπου
το σουτ κοστίζει 50 ευρώ, αλλά είναι χαλαρή με την ώρα και κυρίως δεκτική για υπερβάσεις και εξτραβαγκάντζες (βρισίδι, φίστινγκ, πουτσοσκάμπιλα και άλλα τέτοια ρομαντικά)
δεν μπορώ να πω, ήταν μια καλή (έως και πολύ καλή) εμπειρία. Στο τέλος έχυσε επάνω της, καθώς όσο της τον σφύριζα, αυτή τον έπαιζε.
Στο ίδιο στυλ είναι και η Ναταλί που δέχεται λίγο πιο κάτω (προς την Ερεσσού), αλλά είναι πιο θηλυκή :
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.324
- Πόντοι
- 606
απο κολαρα μια χαρα ειναι η ναταλη απο φατσα δεν βλεπω κ καλα παλιοτερα ηταν δυαδα απο τη ειχα καταλαβει .....ειχα κανει κινηση για φαση τσαμπα κ η μια γουσταρε αλλα δεν την αφισε η αλλη παντος φιλε lycienr πανω απο 30 δεν εδινα με τηποταείναι ένα νεαρό άβυζο cd, αλλά καυλιάρικο και με όρεξη για ματσάκι. Λεπτό σώμα και σκληρό κολαράκι.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
είναι ένα νεαρό άβυζο cd, αλλά καυλιάρικο και με όρεξη για ματσάκι. Λεπτό σώμα και σκληρό κολαράκι.
ρε γιατρε απο που ξεφυτρωσε τουτο εδω το κορμι???
τρομερο μπραβο!!!
και εγω πιστευω οτι ολα αυτα τα κροσσακια ως ενα σημειο το καναν τζαμπε το θεμα αλλα υπαρχουν κατι γλοιωδεις μαλακακοπυτουρες που πανε και τα χωνουν χωρις λογο και αιτια και χαλαν την πιατσα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.324
- Πόντοι
- 606
φιλε μην ξεχνας οτι υπαρχουν κ μαλακες
ρε γιατρε απο που ξεφυτρωσε τουτο εδω το κορμι???
τρομερο μπραβο!!!
και εγω πιστευω οτι ολα αυτα τα κροσσακια ως ενα σημειο το καναν τζαμπε το θεμα αλλα υπαρχουν κατι γλοιωδεις μαλακακοπυτουρες που πανε και τα χωνουν χωρις λογο και αιτια και χαλαν την πιατσα
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
φίλοι μου, τα καλά κροσάκια που το κάνουν τσαμπέ απλά κάνουν μια βόλτα στα μπαράκια και τα στέκια και διαλέγουν, δεν έχουν ανάγκη από αγγελίες. Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
συμφωνω εν μερη μπιλι αλλα ετσι ακριβως δεν ειναι τα γραμματαφίλοι μου, τα καλά κροσάκια που το κάνουν τσαμπέ απλά κάνουν μια βόλτα στα μπαράκια και τα στέκια και διαλέγουν, δεν έχουν ανάγκη από αγγελίες. Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.324
- Πόντοι
- 606
εγω παλη πηστευω οτι αν δεν εχει κ λιγο βιζακι το θεμα στη μεση δεν κανω παιχνιδι με χαλα σε καμια περιπτωση δεν πεταω φραγκο σε δαυτες ....θελω να βλεπω θηληκοτιτα....φίλοι μου, τα καλά κροσάκια που το κάνουν τσαμπέ απλά κάνουν μια βόλτα στα μπαράκια και τα στέκια και διαλέγουν, δεν έχουν ανάγκη από αγγελίες. Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας.
εγω παλη πηστευω οτι αν δεν εχει κ λιγο βιζακι το θεμα στη μεση δεν κανω παιχνιδι με χαλα σε καμια περιπτωση δεν πεταω φραγκο σε δαυτες ....θελω να βλεπω θηληκοτιτα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις