Νέα

Ελεύθερος ο Κορκονέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Εντάξει ρε φίλε. Να πάρει ο καθένας ένα όπλο να ρίχνει όποτε του καυλωσει και στην απόλυτη καυλα να σκοτώνει και 15χρονα.
Δεν υπαρχει ελληνας που να εχει οπλο νομιμα η παρανομα και να μην εχει κανει ασκοπη χρηση.

Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
25
Πόντοι
0
Δεν τον γνώριζα!!! Σε τέτοιου τύπου εγκλήματα που προκαλούν την κοινή γνώμη (φαντάζομαι θυμάσαι πως καιγόταν το σύμπαν για καιρό), δεν αναγνωρίζεις ελαφρυντικά!!! Κι ο Μπάμπης της Καρολάιν πριν τη σκοτώσει, σύννομο βίο είχε

Screenshot_20220629_170113.jpg
Τι προσπαθεί να πει ο ποιητής; Δεν έχω καμία πρόθεση να υποστηρίξω Κορκονέα, αλλά εδώ γράφονται επιεικώς ασχετοσύνες. Επανειλημμένη οπλοχρησία συνάδει με το γεγονός ότι πολλοί αστυνομικοί εκπαιδεύονται στην χρήση του υπηρεσιακού τους όπλου, ή το χρησιμοποιούν για να ασκηθούν στην σκοποβολή. Στον σκοπευτικό όμιλο όπου και ανήκω υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί μέλη. Τα περί "παραβιασμένου μηχανισμού" είναι λίγο πολύ χαζομάρες. Έχετε την παραμικρή ιδέα για τους τρόπους λειτουργίας ενός αυτογεμούς πιστολιού; Τι πάει να πει παραβιασμένος μηχανισμός; Τροφοδοσία γίνεται μέσω αποσπώμενης γεμιστήρας, δεν αποθηκεύονται φυσίγγια (και όχι σφαίρες) εντός του όπλου, εκτός αν υπάρχει ένα στη θαλάμη. Η χωρητικότητα σε αυτά τα όπλα καθορίζεται αποκλειστικά από τα χαρακτηριστικά της γεμιστήρας λοιπόν. Το να αγοράσεις γεμιστήρα μεγαλύτερης χωρητικότητας δεν απαγορεύεται από κανένα νόμο όσον αφορά πιστόλια και σίγουρα δεν συνιστά σε καμία περίπτωση ότι το όπλο υποβλήθηκε σε κάποια φοβερή και τρομερή "παραβίαση". Τα παραπάνω που γράφονται από μερικούς για μπαλωθίες και λοιπά ηλίθια έθιμα της ψωροκώσταινας μας είναι τραγικά φαινόμενα ναι, μα και παντελώς άσχετα με την υπόθεση του νήματος. Είναι αρχίδι ο Κορκονέας; Ναι. Είναι τεχνικά άσχετος ο εν λόγω "ειδικός" της φωτογραφίας; Επίσης ναι. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.489
Πόντοι
34.538
Τι προσπαθεί να πει ο ποιητής; Δεν έχω καμία πρόθεση να υποστηρίξω Κορκονέα, αλλά εδώ γράφονται επιεικώς ασχετοσύνες. Επανειλημμένη οπλοχρησία συνάδει με το γεγονός ότι πολλοί αστυνομικοί εκπαιδεύονται στην χρήση του υπηρεσιακού τους όπλου, ή το χρησιμοποιούν για να ασκηθούν στην σκοποβολή. Στον σκοπευτικό όμιλο όπου και ανήκω υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί μέλη. Τα περί "παραβιασμένου μηχανισμού" είναι λίγο πολύ χαζομάρες. Έχετε την παραμικρή ιδέα για τους τρόπους λειτουργίας ενός αυτογεμούς πιστολιού; Τι πάει να πει παραβιασμένος μηχανισμός; Τροφοδοσία γίνεται μέσω αποσπώμενης γεμιστήρας, δεν αποθηκεύονται φυσίγγια (και όχι σφαίρες) εντός του όπλου, εκτός αν υπάρχει ένα στη θαλάμη. Η χωρητικότητα σε αυτά τα όπλα καθορίζεται αποκλειστικά από τα χαρακτηριστικά της γεμιστήρας λοιπόν. Το να αγοράσεις γεμιστήρα μεγαλύτερης χωρητικότητας δεν απαγορεύεται από κανένα νόμο όσον αφορά πιστόλια και σίγουρα δεν συνιστά σε καμία περίπτωση ότι το όπλο υποβλήθηκε σε κάποια φοβερή και τρομερή "παραβίαση". Τα παραπάνω που γράφονται από μερικούς για μπαλωθίες και λοιπά ηλίθια έθιμα της ψωροκώσταινας μας είναι τραγικά φαινόμενα ναι, μα και παντελώς άσχετα με την υπόθεση του νήματος. Είναι αρχίδι ο Κορκονέας; Ναι. Είναι τεχνικά άσχετος ο εν λόγω "ειδικός" της φωτογραφίας; Επίσης ναι. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια
Αυτο του παραβιασμενου μηχανισμου μου φανηκε και μενα παπατζα,
ψαχνωντας στο ινερνετ κατι αντιστοιχο,αλλα δεν το σχολιασα λογω του οτι
δεν το κατεχω το θεμα..
Για τις βολες συμφωνω,πιθανοτατα εκανε βολες καπου,γι αυτο ειρωνικα απαντησα
οτι εχει σκοτωσει κι αλλους ο τυπος..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Θα τον φάνε αργά ή γρήγορα....

Εκτός αν μεταναστεύσει.....

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εγω παλι εχω καθε προθεση να τον στηριξω τυπε Mithri_D...
δηλ. ποσο περισσοτερο να καθοταν μεσα , οταν τα σκουπιδια που σιδερωνουν γιαγιαδες τη βγαζουν λαδι με 3-4 χρονια? :confused:
2008 εγινε το μοιραιο και ηταν ατυχημα κατα τη γνωμη μου...

λυστε τα χερια των αστυνομικων να επιβληθει ταξη....

καλος πολιτης Επαμεινωνδα.... :hi:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Είναι στοιχεία της δισκογραφίας αυτά και έχει ήδη καταδικαστεί αμετάκλητα! Πάει να πει πως το δικαστήριο τα δέχτηκε ως πειστήρια πιθανόν από πραγματογνώμονα. Ούτε εγώ συμμερίζομαι πράγματα που δε γνωρίζω απλά το παρέθεσα. Ο τύπος της φωτογραφίας ήταν καθηγητής του Γρηγορόπουλου και παρακολουθεί από κοντά όλες τις σχετικές δίκες.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.489
Πόντοι
34.538
Είναι στοιχεία της δισκογραφίας αυτά και έχει ήδη καταδικαστεί αμετάκλητα! Πάει να πει πως το δικαστήριο τα δέχτηκε ως πειστήρια πιθανόν από πραγματογνώμονα. Ούτε εγώ συμμερίζομαι πράγματα που δε γνωρίζω απλά το παρέθεσα. Ο τύπος της φωτογραφίας ήταν καθηγητής του Γρηγορόπουλου και παρακολουθεί από κοντά όλες τις σχετικές δίκες.
Τον ειχε κανει σαν τα μουτρα του δλδ τον πιτσιρικα?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

πολλα θριλερ βλεπεις μεγαλε... :confused: αν ηταν ετσι θα ειχαν μεταναστευσει παρα πολλοι που εκαναν τρισχειροτερα

Τα χρυσαυγιτικα σκουπίδια δεν τους νοιάζουν αυτά....

ουτε τα αριστερα σκουπιδια νοιαζονται για τους δολοφονους Ελληνων απο αλλοδαπους-αναρχικους του κωλου....

με τη δικαιοσυνη ειμαστε και με κανεναν αλλον.....

οι δολοφονοι των 2 Χρυσαυγιτων παντως ακομα να βρεθουνε...λιγο περιεργο.... :confused:

Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
25
Πόντοι
0
Αυτο του παραβιασμενου μηχανισμου μου φανηκε και μενα παπατζα,
ψαχνωντας στο ινερνετ κατι αντιστοιχο,αλλα δεν το σχολιασα λογω του οτι
δεν το κατεχω το θεμα..
Για τις βολες συμφωνω,πιθανοτατα εκανε βολες καπου,γι αυτο ειρωνικα απαντησα
οτι εχει σκοτωσει κι αλλους ο τυπος..
Από ότι φαίνεται το κειμενάκι της φώτο είναι άμεση αντιγραφή από δημοσιογραφικά άρθρα και αναφέρεται στο υπηρεσιακό πιστόλι, οπότε και έγραψα τα άνωθεν. Δεν τα γράφω τόσο για υπεράσπιση του Κορκονέα, όσο επειδή οι δημοσιογράφοι στο μπουρδελάκι που ζούμε πολύ συχνά μεταδίδουν απόλυτες τρομολαγνικές παπάτζες περί όπλων, πολύ συχνά διασύροντας και αθώους, οπότε και προσπαθώ να σπάω λίγο την παραπληροφόρηση περί αυτού όπου και όποτε μπορώ. Στην παρούσα φάση, το συγκεκριμένο παραμύθι περί παραβίασης το διάβασα αυτούσιο σε καμία 10ρια άρθρα από σοβαρές τάχα εφημερίδες...

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
οτι ο κορκονεας ηταν ενας ψυχακιας. ενας ψυχακιας με εξουσια παραπανω απο τον μεσο πολιτη με αρκετες ενδειξεις οτι θα γινει το μπαμ απο την πλευρα του. ετυχε να ειναι ο πιτσιρικας που εγινε θυμα του, θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε αλλος. ξερω για μερκους και τα αυτονοητα ειναι δυσκολα να τα αντιληφθουν

• Like
Αντιδράσεις: msakis

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
οι δολοφονοι των 2 Χρυσαυγιτων παντως ακομα να βρεθουνε...λιγο περιεργο.... :confused:
[/QUOTE]

Πρώτα θα βρουνε της μαρφιν

Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Like
25
Πόντοι
0
εγω παλι εχω καθε προθεση να τον στηριξω τυπε Mithri_D...
δηλ. ποσο περισσοτερο να καθοταν μεσα , οταν τα σκουπιδια που σιδερωνουν γιαγιαδες τη βγαζουν λαδι με 3-4 χρονια? :confused:
2008 εγινε το μοιραιο και ηταν ατυχημα κατα τη γνωμη μου...

λυστε τα χερια των αστυνομικων να επιβληθει ταξη....

καλος πολιτης Επαμεινωνδα.... :hi:
Δεκτό τύπε. Το σκεπτικό μου απλώς είναι να μην ριζώνουν οι τεχνικά ασταθείς απόψεις, για την διατήρηση μιας όποιας αμερόληπτης δικαστικής διαδικασίας. Σήμερα δικάζεται αυτός, αύριο όμως μπορεί να δικαστεί κάποιος παππούς λόγου χάρη, που έστειλε κάποιον ληστή στα θυμαράκια και που μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με παρόμοιες τεχνικά αναλφάβητες κατηγορίες. Αφήνω στην άκρη τις όποιες απόψεις μου για το συμβάν και τον Κορκονέα συγκεκριμένα
Θα το ψάξω καλύτερα, πάντως η συγκεκριμένη έκφραση για εμένα ακούγεται παντελώς λανθασμένη. Σε αυτογεμές πιστόλι δεν δύναται να γίνει κάποια μηχανική παρέμβαση στο μηχανισμό για αύξηση χωρητικότητας. Ενδεχομένως να είχε γεμιστήρα με μεγαλύτερη βάση, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο, ειδικά για ένστολο.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Δεκτό τύπε. Το σκεπτικό μου απλώς είναι να μην ριζώνουν οι τεχνικά ασταθείς απόψεις, για την διατήρηση μιας όποιας αμερόληπτης δικαστικής διαδικασίας. Σήμερα δικάζεται αυτός, αύριο όμως μπορεί να δικαστεί κάποιος παππούς λόγου χάρη, που έστειλε κάποιον ληστή στα θυμαράκια και που μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με παρόμοιες τεχνικά αναλφάβητες κατηγορίες. Αφήνω στην άκρη τις όποιες απόψεις μου για το συμβάν και τον Κορκονέα συγκεκριμένα

Θα το ψάξω καλύτερα, πάντως η συγκεκριμένη έκφραση για εμένα ακούγεται παντελώς λανθασμένη. Σε αυτογεμές πιστόλι δεν δύναται να γίνει κάποια μηχανική παρέμβαση στο μηχανισμό για αύξηση χωρητικότητας. Ενδεχομένως να είχε γεμιστήρα με μεγαλύτερη βάση, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι παράνομο, ειδικά για ένστολο.
Όπως προείπες πιθανόν να είναι δημοσιογραφική παπάτζα!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.093
Πόντοι
6.256
Ο ρωμανος τι κάνει;
Τον σοφρωνισαμε;

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
πολλα θριλερ βλεπεις μεγαλε... :confused: αν ηταν ετσι θα ειχαν μεταναστευσει παρα πολλοι που εκαναν τρισχειροτερα

ουτε τα αριστερα σκουπιδια νοιαζονται για τους δολοφονους Ελληνων απο αλλοδαπους-αναρχικους του κωλου....

με τη δικαιοσυνη ειμαστε και με κανεναν αλλον.....

ούτε του βενζινά βρέθηκε, τι να κάνουμε τώρα?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733

Θα μου κανει εντυπωση αν δε τον βγαλουν απο τη μεση το Κορκονεα . Ειναι το πλεον ιδανικο ιδεολογικο θηραμα για τις ενοπλες ακροαριστερες ομαδες που επιδιδονται σε ανταρτικο πολεων και επιπλεον δεν εχει καποιον ποινικο-ονομα να του καλυπτει τα νωτα του και να του παρεχει ασυλια . Ολες ( μα ολες ομως ) αυτες οι ομαδες εξοπλιζονται απο το χωρο των ποινικων και τα βαρια ονοματα της νυχτας γνωριζουν πραγματα και καταστασεις και οτιδηποτε αφορα τη δραση τους . Ο Β. ηξερε ακομη και για το Μαμαλικοπουλο και ποτε θα ελαμβανε χωρα η δολοφονια των δυο παιδιων της χ.αυγης στο ν.ηρακλειο οπως βγηκε απο τις συνομιλιες αλλα φυσικα δε του πηραν κουβεντα

Καλυτερο για αυτον θα ταν να μεταναστευσει ισχυει

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μονο στο Ελλαδισταν που το αριστερο παρακρατος ελεγχει τα παντα απο μμε μεχρι τον τελευταιο δικαστικο θα γινοταν θεμα

Η αυτονοητη αυτοαμυνα του αστυνομικου που δεχεται επιθεση με πετρες και γυαλινα μπουκαλια

Στην αμερικη
Την επομενη μερα θα του δινανε και επαινο απο την υπηρεσια και δεν θυμοταν κανεις το θεμα

Εδω κανανε και ηρωα το πλουσιοπαιδο που ειχε νευρα απο τον μπατλερ που δεν καθαριζε καλα την πισινα στην βιλα που εμενε και πηγαινε τα βραδια στα εξαρχεια να ριχνει μολοτοφ

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Μονο στο Ελλαδισταν που το αριστερο παρακρατος ελεγχει τα παντα απο μμε μεχρι τον τελευταιο δικαστικο θα γινοταν θεμα

Η αυτονοητη αυτοαμυνα του αστυνομικου που δεχεται επιθεση με πετρες και γυαλινα μπουκαλια

Στην αμερικη
Την επομενη μερα θα του δινανε και επαινο απο την υπηρεσια και δεν θυμοταν κανεις το θεμα

Εδω κανανε και ηρωα το πλουσιοπαιδο που ειχε νευρα απο τον μπατλερ που δεν καθαριζε καλα την πισινα στην βιλα που εμενε και πηγαινε τα βραδια στα εξαρχεια να ριχνει μολοτοφ
Έχεις διαβάσει τη δικογραφία βλέπω και έχεις άποψη του θέματος. Σε όλα μέσα έπεσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom