Νέα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - Το νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα με την υποστήριξη του Ν.Νικολόπουλου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DayStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.885
Κριτικές
16
Like
14.707
Πόντοι
6.515
Έχουν καταλάβει κι οι πετρες ότι το νέοταξιτικο, αντεθνικό, φίλο μουσλιμ μόρφωμα του Κουλη δεν θα παρει δεξιά ψήφο και τρέχουν να προλαβουν

Βελόπουλος
Κασιδιάρη
ΧΑ?
Τράγκας
.....
και έπεται συνέχεια για το 20% περιπου του εκλογικού σωματος
 
  • Like
Αντιδράσεις: txar

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.107
Πόντοι
1.496
Πολυ φιλοδοξο το 20% για ολους αυτους. 10% μαλλον ειναι η οροφη.
Ο Βελοπουλος ειναι φυσικο να παιζει παιχνιδια και να εχει το πρωτο λογο, αφου αυτος ηγειται του χωρου αυτη τη στιγμη. Οπως προηγουμενως ηταν το ΛΑΟΣ και μετα η Χ.Α.
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.332
Κριτικές
112
Like
18.566
Πόντοι
20.686
Ο εμπλουτισμος του συστηματος συνεχιζεται.....
 

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
583
Like
380
Πόντοι
26
ΜΑΛΙΣΤΑ.Ο Τραγκας που εβγαλε τα λεφτα του εξω και ελεγε επιστροφη στην δραχμη για να ερθει σαν μαυραγοριτης μετα με τα ευρω να κανει μαγκιες.Ο Τραγκας που εχει παραδεχθει μαζι με συγχωρεμενο Κακαουνακη οτι εχουν κανει ψευτικα ρεπορταζ.:confused:

Τον απαξίωσες τώρα. Μπορεί να βρήκε τον αληθινό δρόμο έστω κι αργά :angel:
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Κάνει τέσσερις ώρες εκπομπή,απο την οποία οι δύο είναι υμνολόγιο στην κυρά του,επίδοξη "μεγαλοδημοσιογράφο" απ' οσα λεει, [ ελπίζω να μην του τα φαει και την κανει,οπως την έπαθε ο αλλος παπάρας και αγραμματος, ο Σπυροκαρατζαφερης,με τη μεγαλη δημοσιογραφο :glasses: Ρανια ...] το ενα τεταρτο ειναι χαιρετισμοι στις πρεσβείες,στις μυστικες υπηρεσιες κλπ (κατι ξερει απο αυτα ο "Σωτήρ") και το υπόλοιπο ειναι ανάγνωση των δελτιων ειδησεων με σάλτσα διαφορες μπαρούφες . ΔΕ ΜΑΣ ΧΕ
ΖΕΙΣ,ΡΕ ΦΡΑΓΚΑ μαζι με το αλλο ρετάλι τον επαγγελματία "Χριστιανο" ... δε μας χεζεις ,ασε μας στη φτώχεια μας ...
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Αρκετά με τους " σωτηρες " της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ετων 46μισο
 

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Μηνύματα
2.319
Like
1.832
Πόντοι
216
Θα πεσει γελιο με την λαικη δεξια.Το τερματισαν...
 

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
2.553
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

  • ΦΡΓΚένα-γα-ικό-φράγκο-88807545.jpg
    ΦΡΓΚένα-γα-ικό-φράγκο-88807545.jpg
    271,1 KB · Εμφανίσεις: 45

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.664
Κριτικές
6
Like
11.029
Πόντοι
3.936
Με εντολή του κ Βελόπουλου διεκόπη στις 9.30 π.μ. η πρωινή η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, που αναμετέδιδε εδώ και καιρό το Focus FM. Αυτό συνέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοσιογράφου για κάθοδο του στις επόμενες εκλογές.
Η αλήθεια είναι ότι αν συνεργαζόνταν αυτοί οι δύο.. και ένας έκοβε τα γιατροσόφια και ο άλλος την αρχαία τραγωδία, θα έπαιρναν μεγάλο ρεύμα από τους δυσαρεστημένους πολίτες. :confused:
 

pornliberal

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
10.334
Κριτικές
40
Like
10.739
Πόντοι
3.946
Ούτε κ έγώ ξέρω πόσα ακροδεξιά και ακροαριστερά κόμματα (δηλαδή κόκκινοι και μαύροι φασίστες) πρέπει να υπάρχουν πλέον σε αυτή τη χώρα ! πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ ! Αυτό και μόνο δείχνει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στην πολιτική σκηνή...
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.165
Like
34.437
Πόντοι
9.931

Τράγκας : Κατατέθηκε το επίσημο καταστατικό του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι​

Είναι και επίσημη η ίδρυση του κόμματος από τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Ο ίδιος μαζί με τον πρώην βουλευτή και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο το σχετικό φάκελο, γνωστοποιώντας έτσι το όνομα, το έμβλημα και την έδρα του πολιτικού κόμματος.

Παράλληλα υπεβλήθησαν το καταστατικό και η ιδρυτική του διακήρυξη, που υπογράφονται από διακόσιους, τουλάχιστον, πολίτες με δικαίωμα ψήφου.

Όπως αναφέρεται στην Ιδρυτική Διακήρυξη «το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», βαθύτατα δημοκρατικό και πατριωτικό, θα πορευτεί με κυρίαρχο πολιτικό όπλο και λόγο την ανθρωπιά και την λογική που απουσιάζει σήμερα από όλες τις πολιτικές αποφάσεις».

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

«Η γένεση του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» είναι η βούληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού για αλλαγή και ανανέωση του πολιτικού σκηνικού της χώρας. Είναι η κοινή απόφαση των Ελλήνων να προχωρήσουν χωρίς τις παλιές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των κομμάτων σε μια βαθύτατη τομή του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού, με ανανέωση των προσώπων και αναγέννηση των αρχών και των αξιών που χάθηκαν την τελευταία δεκαετία.

Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θέλει Ελευθερία. Θέλει ενδυνάμωση της Δημοκρατίας και όχι εκπτώσεις στους δημοκρατικούς θεσμούς. Θέλει Κοινωνική Δικαιοσύνη και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Όχι αστυνομικά μέτρα και ένα αντιλαϊκό πρόσωπο εξουσίας.

Θέλει υπεράσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και όχι ύβρεις στους εκατομμύρια Έλληνες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται συνήθως όταν διαμαρτύρονται: «αγανακτισμένοι», «γραφικοί», «ψεκασμένοι» και «συνωμοσιολόγοι» χωρίς ποτέ η εκτελεστική εξουσία να προβληματίζεται για την κατάσταση του βιοτικού επιπέδου του λαού, την πείνα και την ανεργία που απλώνεται και βαθαίνει σε όλη τη χώρα.

Το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» παίρνει σάρκα και οστά από χιλιάδες συμπολίτες μας που πιστεύουν βαθιά στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και στον υγιή πατριωτισμό που θέλει τη χώρα να είναι αξιοπρεπής, και όχι διαρκώς «ταπεινωμένη» και με κατεβασμένο το κεφάλι.

Το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» σε χαλεπούς καιρούς, συντίθεται και σχηματοποιείται από απλούς ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών προελεύσεων και διαδρομών. Ανώνυμους και επώνυμους που ξεπερνούν τις παλιές διαχωριστικές κομματικές γραμμές και αγωνίζονται για την αναγέννηση της πατρίδας μας και την ανακοπή αυτού του πολιτικού και οικονομικού κατήφορου. Η υπάρχουσα γύρω μας και παντού πολιτική παρακμή, η σήψη και η κατάπτωση της πολιτικής ηθικής, είναι η κύρια πηγή της οικονομικής και κοινωνικής παρακμής.

Η Ελλάδα του 2021 αντιμετωπίζει σήμερα περίπου το διπλάσιο χρέος από αυτό με το οποίο εισήλθε στο μνημόνιο. Αντιμετωπίζει την άμεση απειλή να απωλέσει τα κυριαρχικά δικαιώματά της στο Αιγαίο και μια τρομακτική ανεργία τριών εκατομμυρίων Ελλήνων που δημιουργεί απελπισία και απόγνωση στην Ελληνική κοινωνία. Με αυτά τα δεδομένα και χωρίς πολιτική αλλαγή και ανανέωση του πολιτικού σκηνικού δεν μπορεί να υπάρξει, όπως πιστεύουμε, ουδεμία ανάπτυξη για τον τόπο και καλύτερη τύχη για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, η Ελλάδα ζει μέσα στην παρακμή, τη γενική μελαγχολία, αναμένοντας μόνο χειρότερες ημέρες, κατώτερο βιοτικό επίπεδο, και οξύτερο δημογραφικό πρόβλημα.

Το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», βαθύτατα δημοκρατικό και πατριωτικό, θα πορευτεί με κυρίαρχο πολιτικό όπλο και λόγο την ανθρωπιά και την λογική που απουσιάζει σήμερα από όλες τις πολιτικές αποφάσεις.

Το δικό μας Κίνημα, οι «Ελεύθεροι Άνθρωποι» επιδιώκουν να εκφράσουν την αναγκαία Εθνική σύμπραξη όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων για την αποκατάσταση τόσο της πληγωμένης Δημοκρατίας όσο και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα οποία καταπατώνται εδώ και πολλά χρόνια στην πατρίδα μας.

Πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσουμε ως δύναμη αναγέννησης του πολιτικού συστήματος. Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες πολίτες και κυρίως στους νέους που πιστεύουν βαθύτατα στην Ελευθερία, τη Δημοκρατία και τον υγιή πατριωτισμό.

Απευθυνόμαστε σε όσους πιστεύουν ότι είναι εθνικό καθήκον να αλλάξει ριζικά το παρακμιακό πολιτικό τοπίο. Καλούμε όσους συμμερίζονται την αγωνία μας να συστρατευθούν μαζί μας για την πολιτική αναγέννηση και κοινωνική ανάταξη της Ελλάδας μας.

Ο πρόεδρος του Κόμματος – Ιδρυτής

Γιώργος Τράγκας»


 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.165
Like
34.437
Πόντοι
9.931
Μην παραλείψετε να ψηφήσετε τους τύπους αυτούς ώστε να μπουν στην Βουλη και να τα κονομάνε στην στην υγειά των κορόιδων.
 

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Μηνύματα
2.087
Like
798
Πόντοι
96
Τον οριτζιναλ Φραγκο ή τον μαϊμου που ψηφισαν οι πανηλιθιοι ψηφοφοροι του Βελοπουλου και τον εστειλαν Ευρωβουλη ; :confused:
Και που κάνει όσα δεν έχουν κάνει όλοι οι Έλληνες Ευρωβολευτές μαζί.
 

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Μηνύματα
300
Like
471
Πόντοι
21
Ολο το παιχνίδι του μνημονίου εξαρχής . Κατακερματισμος και πολυδιασπαση των αντιμνημονιακων δυναμεων , τη στιγμη που τα κόμματα συσπειρωνουν τους οπαδούς τους , οι μεν συριζαιοι επικαλουμενοι την αστυνομικη βια οι δε νεοφιλελευθεροι του κουλή επικαλουμενοι την αριστερή βια .
Ερχεται κορονομνημονιο και πρέπει ο κόσμος να είναι διασπασμενος βλεπετε ...
Για το καλο της πατρίδας βέβαια μπορεί και να δούμε συγκυβέρνηση σύριζα νδ !
Υπάρχει χρήμα για τους μπαλαντέρ των δυσσαρεστημενων , γιαυτο και οι περίεργες συγκολησεις οπως τζημερου κρανιδιωτη και τραγκα με καζακη ...
Οι "φασιστες" είναι στη φυλακή , ας χορτάσουμε "δημοκρατια" τώρα ....
κλαψτε μακεδονια , κλαψτε αιγαιο , κλαψτε χριστιανισμο , κλαψτε ελληνισμο
 

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
152
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
Πήγε και η Ραχήλ Μακρή; Όλη η αφρόκρεμα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom