καλα ρε νοημων ανθρωπος και εβαλες σκουλαρικι στην γλωσσα?απλα σαν πληροφορια...
οταν ειχα, παθαινα συχνα μολυνσεις και που και που πρηζοταν (ελαχιστα, δε γινοταν απο αλλους αντιληπτο) η γλωσσα μου. οποτε ειναι πιο πιθανο να εχει καποιο σμν αφου οπως λετε σας γλειφει ακαπωτα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Ελεύθερο» τελείωμα σε γλώσσα με σκουλαρίκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gkavliaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
καλα ρε [glow=red,2,300]νοημων[/glow] ανθρωπος και εβαλες σκουλαρικι στην γλωσσα?
καλο
Συναγωνιστές θέλω τη βοηθειά σας ....
Μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει που μπορούμε να απολάυσουμε ελέυθερο στοματικό - με τελείωμα - , ΑΛΛΑ η κυρία να έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα της ???
Υ.Γ. : Ας είναι σε σπίτι - στούντιο ή και ελευθέρας βοσκής ...
edit_antisthenis: ο τίτλος άλλαξε για να είναι σαφέστερος.
ελευθερο στοματικο = θανατος.
τα μελη πρεπει να αποβαλλονται,αφου ενημερωσουν σε ποιο μπουρδελο το εκαναν.
Ενδιαφερον το θεμα απο σεξουαλικη αλλα και ιατρικη μερια.Η Μαρια απο βουλγαρια,γνωστη και ως Μαριαννα απο τον λαβυρινθο της φωκαιας 24 εχει πιρσινγκ στο στη γλωσσα της.Θα τη βρειτε η στο φυλης 109κατω η Φυλης 80.Ειναι γυρολογος αλλα με πολυ καλες υπηρεσιες,και νομιζω οτι κανει ακαποτο αν και δεν το εχω δοκιμασει μαζι της οσο και αν η ιδεα με κολαζει.Η πληγη απο το πιρσινγκ στη γλωσσα ειναι σαν οποιαδηποτε πληγη που μπορει να εχουμε στο στομα,στα ουλα,και στα δοντια.Αν μπορει να μεταδοθει καποια σοβαρη ασθενεια οπως H.I.V δεν το γνωριζω αν και οι περισσοτεροι λενε οχι.Παντως καλο ειναι να το αποφευγουμε στα ντελλα που δεν υπαρχει η στοιχειωδης υγειινη.
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλε μου,πρωτη φορα σε ντελο εκανα ακαπωτο το 92',στο φυλης 66 συγκεκριμενα...ακομα να πεθανω ομως...
και απο τοτε σε απεβαλλαν απο το σαιτ;φιλε μου,πρωτη φορα σε ντελο εκανα ακαπωτο το 92',στο φυλης 66 συγκεκριμενα...ακομα να πεθανω ομως...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπα,ολο τους ξεφευγω...
ναι ισχυει +++30Η Βαλεντινα που δουλευει στο studio paradise kai Βουρβαχη εχει σκουλαρικι στην γλωσσα της(τσεκαρε κ τις φωτο) ...Μπορεις να συνεννοηθεις για κατι extra παντα με το καταλληλο αντιτιμο...
φιλε μου,πρωτη φορα σε ντελο εκανα ακαπωτο το 92',στο φυλης 66 συγκεκριμενα...ακομα να πεθανω ομως...
μπα,ολο τους ξεφευγω...
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τώρα δεν δουλεύει.Οταν ξαναέρθει ρώτα την δεν ξέρω.Τώρα? Δεν παίζει?
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 4.891
Οοοοοπ! Σε τσακώσαμε ατιμούλη! Πριν σε αποβάλουμε, όμως να μας πεις τον τελευταίο καιρό πού κάνεις καλό ακάποτο διαρκείας, για να ξέρουμε να μην πηγαίνουμε. Λέγε! Αλητάμπουρα...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν το επιχειρω πλεον φιλε μου,οχι οτι φοβαμαι για μενα,αλλα ειναι αλλοι οι λογοι...παντως κολοκυνθους η διδυμου ειναι στανταρ πλεον το ακαπωτο...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καθως και αχιλλεως...
δεν το επιχειρω πλεον φιλε μου,οχι οτι φοβαμαι για μενα,αλλα ειναι αλλοι οι λογοι...παντως κολοκυνθους η διδυμου ειναι στανταρ πλεον το ακαπωτο...
ειναι στανταρ????
θεε μου.
οποιος χρηστης εχει επισκεφθει αυτα τα μπουρδελα να το αναφερει εδω για να αποφευγουμε αλλα μερη που εχει επισκεφθει.
pipinoskistis
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 4.891
Γνωστά τα στέκια Αχιλλέως και Διδύμου. Κολοκυνθούς δεν ήξερα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις