Νέα

«Ελεύθερο» τελείωμα σε γλώσσα με σκουλαρίκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απλα σαν πληροφορια...
οταν ειχα, παθαινα συχνα μολυνσεις και που και που πρηζοταν (ελαχιστα, δε γινοταν απο αλλους αντιληπτο) η γλωσσα μου. οποτε ειναι πιο πιθανο να εχει καποιο σμν αφου οπως λετε σας γλειφει ακαπωτα..
καλα ρε νοημων ανθρωπος και εβαλες σκουλαρικι στην γλωσσα?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συναγωνιστές θέλω τη βοηθειά σας ....
Μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει που μπορούμε να απολάυσουμε ελέυθερο στοματικό - με τελείωμα :pipa1: - , ΑΛΛΑ η κυρία να έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα της ???

Υ.Γ. : Ας είναι σε σπίτι - στούντιο ή και ελευθέρας βοσκής ...

edit_antisthenis: ο τίτλος άλλαξε για να είναι σαφέστερος.

ελευθερο στοματικο = θανατος.

τα μελη πρεπει να αποβαλλονται,αφου ενημερωσουν σε ποιο μπουρδελο το εκαναν.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ενδιαφερον το θεμα απο σεξουαλικη αλλα και ιατρικη μερια.Η Μαρια απο βουλγαρια,γνωστη και ως Μαριαννα απο τον λαβυρινθο της φωκαιας 24 εχει πιρσινγκ στο στη γλωσσα της.Θα τη βρειτε η στο φυλης 109κατω η Φυλης 80.Ειναι γυρολογος αλλα με πολυ καλες υπηρεσιες,και νομιζω οτι κανει ακαποτο αν και δεν το εχω δοκιμασει μαζι της οσο και αν η ιδεα με κολαζει.Η πληγη απο το πιρσινγκ στη γλωσσα ειναι σαν οποιαδηποτε πληγη που μπορει να εχουμε στο στομα,στα ουλα,και στα δοντια.Αν μπορει να μεταδοθει καποια σοβαρη ασθενεια οπως H.I.V δεν το γνωριζω αν και οι περισσοτεροι λενε οχι.Παντως καλο ειναι να το αποφευγουμε στα ντελλα που δεν υπαρχει η στοιχειωδης υγειινη.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου,πρωτη φορα σε ντελο εκανα ακαπωτο το 92',στο φυλης 66 συγκεκριμενα...ακομα να πεθανω ομως...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
  Η Βαλεντινα που δουλευει στο studio paradise kai Βουρβαχη εχει σκουλαρικι στην γλωσσα της(τσεκαρε κ τις φωτο) ...Μπορεις να συνεννοηθεις για κατι extra παντα με το καταλληλο αντιτιμο... :pipa2:
ναι ισχυει +++30

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.463
Πόντοι
4.891
φιλε μου,πρωτη φορα σε ντελο εκανα ακαπωτο το 92',στο φυλης 66 συγκεκριμενα...ακομα να πεθανω ομως...

Οοοοοπ! Σε τσακώσαμε ατιμούλη! Πριν σε αποβάλουμε, όμως να μας πεις τον τελευταίο καιρό πού κάνεις καλό ακάποτο διαρκείας, για να ξέρουμε να μην πηγαίνουμε. Λέγε! Αλητάμπουρα... :grin:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν το επιχειρω πλεον φιλε μου,οχι οτι φοβαμαι για μενα,αλλα ειναι αλλοι οι λογοι...παντως κολοκυνθους η διδυμου ειναι στανταρ πλεον το ακαπωτο...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν το επιχειρω πλεον φιλε μου,οχι οτι φοβαμαι για μενα,αλλα ειναι αλλοι οι λογοι...παντως κολοκυνθους η διδυμου ειναι στανταρ πλεον το ακαπωτο...

ειναι στανταρ????

θεε μου.

οποιος χρηστης εχει επισκεφθει αυτα τα μπουρδελα να το αναφερει εδω για να αποφευγουμε αλλα μερη που εχει επισκεφθει.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.463
Πόντοι
4.891
Γνωστά τα στέκια Αχιλλέως και Διδύμου. Κολοκυνθούς δεν ήξερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom