Νέα

«Ελεύθερο» τελείωμα σε γλώσσα με σκουλαρίκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές θέλω τη βοηθειά σας ....
Μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει που μπορούμε να απολάυσουμε ελέυθερο στοματικό - με τελείωμα :pipa1: - , ΑΛΛΑ η κυρία να έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα της ???

Υ.Γ. : Ας είναι σε σπίτι - στούντιο ή και ελευθέρας βοσκής ...

edit_antisthenis: ο τίτλος άλλαξε για να είναι σαφέστερος.

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
nνομιζω αλκαμενους απογευματα δουλευει η βικυ η πολωνεζα ,ψιλη ξανθια με μαυρες ανταυγειες που φοραει σκουλαρικακι στη γλωσσα .καλο βολι

OP
OP
G

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή θα τη τιμήσω !!!

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το καλοκαιρι που μας περασε ειχα επισκευτει ενα σπιτι πισω απο την φοιτιτικη εστια στο 5ο οροφο ηταν.Εκει υπηρχε αυτο που ψαχνειςαλλα δεν θυμαμε οδο και αριθμο.Αν μπορει καποιος συναδελφος ας βοηθεισει.Απο τιμες ομως γαματα. 180 ευρω παρακαλω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει που μπορούμε να απολάυσουμε ελέυθερο στοματικό - με τελείωμα :pipa1: - , ΑΛΛΑ η κυρία να έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα της ???

:2funny: :2funny:
ρε τυπε υι φετιχ ειναι αυτο δικε μου?? :2funny:
για πες πως σου ρθε κατι τετοιο
κανε μια αναλυση μεγαλε μεγαλε

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Το καλοκαιρι που μας περασε ειχα επισκευτει ενα σπιτι πισω απο την φοιτιτικη εστια στο 5ο οροφο ηταν.Εκει υπηρχε αυτο που ψαχνειςαλλα δεν θυμαμε οδο και αριθμο.Αν μπορει καποιος συναδελφος ας βοηθεισει.Απο τιμες ομως γαματα. 180 ευρω παρακαλω.
=====
Αν εννοείς στο Αγ. Λουκά Πατησίων , τότε αυτο  που πήγες  είναι  το Δευκαλίωνος  63- υπάρχει εδω και σχετικο θρεντ
αν  θέλεις ., πες τι  ηταν  αυτο  που πήρες με 180  Ε- δυο κοπέλες  με πρωκτικό ?  διοτι ακούγεται ακριβο ....

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165

Η Βαλεντινα που δουλευει στο studio paradise kai Βουρβαχη εχει σκουλαρικι στην γλωσσα της(τσεκαρε κ τις φωτο) ...Μπορεις να συνεννοηθεις για κατι extra παντα με το καταλληλο αντιτιμο... :pipa2:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6

Οταν είχε πρωτοέρθει η καρολαιν απο τριγγετοσυγγρουισμήνης τα έπερνε στο στοματάκι της με το σκουλαρίκι :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξερω αλλα ειναι ακριβα εκει που παω.

berlouskoni(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ηταν μια γεματουλα οχι χοντρη, τα προγραματα ηταν τα εξης.Φυσιολογικο,ακαποτο, τελειωμα στο στομα, κουλουρι, και μασαζ.Ηταν αρκετα τα 180 εθρω και φυσικα εφυγα οποτε δεν ξερω αν ηταν καλη, η πεταμενα λευτα.

Επισκέπτης
απλα σαν πληροφορια...
οταν ειχα, παθαινα συχνα μολυνσεις και που και που πρηζοταν (ελαχιστα, δε γινοταν απο αλλους αντιληπτο) η γλωσσα μου. οποτε ειναι πιο πιθανο να εχει καποιο σμν αφου οπως λετε σας γλειφει ακαπωτα..

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
απλα σαν πληροφορια...
οταν ειχα, παθαινα συχνα μολυνσεις και που και που πρηζοταν (ελαχιστα, δε γινοταν απο αλλους αντιληπτο) η γλωσσα μου. οποτε ειναι πιο πιθανο να εχει καποιο σμν αφου οπως λετε σας γλειφει ακαπωτα..
χμμμμ  :cool2:

Επισκέπτης
απλα σαν πληροφορια...

γλώσσα κ κλειτωρίδα είναι πολύ "επικίνδυνα" σημεία...αν φυσικά δεν προσέχεις...

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
208
Πόντοι
3.983
Αχ τι μου θυμισατε τωρα λιγο ασχετο βεβαια αλλα εξισου καλο εμενα η πρωην μου ειχε σιδερακια
στα δοντια της και μερικες φορες μου τον ετριβε πανω μιλαμε η υπερτατη καυλα φανταζομαι
και με σκουλαρικι θα ειναι εξισου τελειο

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
απλα σαν πληροφορια...

ΤΗΧ. Πολύ καλη πληροφορία....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom