Νέα

Ελευθερία Ελευθερίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 594K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εμένα μπορώ να πω ότι μου άρεσε τότε η Φρόσω από τις hi5 :< (λίγο αποτυχία η φωτο αλλά δεν βρήκα καλύτερη)
froso.jpg

Κι εμένα μ'άρεσε αυτή, πολύ γλυκούλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
10 φορες χειροτερες οι κυπραιες απο τις κωλοελληνιδες οποτε καταλαβαινετε

γκαγκανες μαυρο μαλλι τριχα πολυ στο σωμα ειδικα χερι αφαλο παρειες  κ για να την γαμησεις πρεπει να μπεις στην κλικα με τους κυπριους που δεν τις αφηνουν απο τα ματια τους ουτε σεκοντ

πας ζωγραφου για βολτα κ ακους μονο κυπριακα σαν να εισαι σε γκετο

οι περισσοτερες παντρευονται πολυ μικρες ειδικα οι μορφωμενες με μαλακα χαφτομουνη κυπριο

ο μυθος οτι δινουν ευκολα κωλο δεν νομιζω να ισχυει παντως μαλλον τον εβγαλαν κυπριες για να εχουν καμια επιτυχια σε κανα γκομενο
κατω τα κυπριακα γκετο τυπε :knuppel:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το 'χει ξεχάσει ήδη, δε νομίζω να πολυπατάει  :grin:
Εν τω μεταξύ κι έξω που την έχω δει όλο με ένα χαμόγελο στα χείλη είναι και μου 'χε κάνει εντύπωση (εκτός απ' τις ποδάρες)

πλέον σπουδάζει στη πάντειο και ούτε κι εκεί πατάει

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ακουγεται πολυ αλλα οπου ακους παλλα τσερις κρατα μικρο μπασκετ
Οι Κυπραιοι παντως λυσανε για κωλο λες και πρωτη φορα τονε βλεπουνε μαλον για στερημενουν τους κοβω και οχι για χορτασμενους...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Οι Κυπραιοι παντως λυσανε για κωλο λες και πρωτη φορα τονε βλεπουνε μαλον για στερημενουν τους κοβω και οχι για χορτασμενους...

κ εσυ που το ξερεις τα ειχες με κυπριο?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και οι Ελλαδιτεs ...και οι Ελλαδιτεs

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δεν ισχύει αυτό ρε.
Δε λαχταράς κάτι μόνο αν σου λείπει.
Κι εγώ άμα δω τσιζκέηκ πέφτω με τα μούτρα, αλλά δεν είναι να πεις ότι έχω φάει και λίγα. *P

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ισχύει αυτό ρε.
Δε λαχταράς κάτι μόνο αν σου λείπει.
Κι εγώ άμα δω τσιζκέηκ πέφτω με τα μούτρα, αλλά δεν είναι να πεις ότι έχω φάει και λίγα. *P
Εσυ εισαι εξαιρεσις μανιτσα μ  :grin:

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Γιατί "τόσο" ξ'εκωλη η Ελευθερία? Άλλες ντύνονται πιο σεμνά? Φουρέιρα πχ

H Φουρειρα ειναι η τελευταια πριν την Ελευθεριου που ανηκει στην κατηγορια ΠΟΛΥ ΞΕΚΩΛΑ!!!Αν και η Κυπρια μου φαινεται ακομα μεγαλυτερο!!!!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
H Φουρειρα ειναι η τελευταια πριν την Ελευθεριου που ανηκει στην κατηγορια ΠΟΛΥ ΞΕΚΩΛΑ!!!Αν και η Κυπρια μου φαινεται ακομα μεγαλυτερο!!!!

βασικά δεν μπορώ να βρώ μια τραγουδίστρια που να μη τα πετάει....
απ'αυτές κυρίως που είναι απο κορμι φωνάρες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η κύπρος είναι σε κοινωνικό κομμάτι στην ελλάδα του 60 ακόμα.

τέζα καθωσπρεπισμός, δε γαμάνε ελευθέρως μπας και τους πετύχουν στις γωνίες γνωστοί, γενικά δε γαμάνε στο νησί.
οι περισσότεροι τζαζεύουν και φεύγουν για έξω. η κατάσταση στο θέμα του σεξ είναι τραγική
ακόμα και να θες να γαμήσεις πρέπει να κρύβεσαι μη σε δεις κανείς απο δω απο κει απο παραπέρα απο παραδίπλα κλπ.
γενικά βεβαίως το πήδημα σε κουμπαροσογιοκαταστάσεις πέφτει αβέρτα κουβέρτα αλλά κι αυτό το βαριούνται κάποια στιγμή.
δεδομένου ότι εχω κυκλοφορήσει με εκ ρωσσίας το τι σάλιο και γλείψιμο και κόλλημα πέφτει δεν περιγράφεται.
τουλάχιστον οι δικοί μας οι κανακάρηδες ξεχαρμανιάζουν αλύπητα σε κωλόμπαρα και μπουρδέλα και έτσι δεν παρατηρείται το κακό που παρατηρείται στο χαλουμόνησον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom