Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εμένα μπορώ να πω ότι μου άρεσε τότε η Φρόσω από τις hi5 :< (λίγο αποτυχία η φωτο αλλά δεν βρήκα καλύτερη)
Κι εμένα μ'άρεσε αυτή, πολύ γλυκούλα.
εμένα μπορώ να πω ότι μου άρεσε τότε η Φρόσω από τις hi5 :< (λίγο αποτυχία η φωτο αλλά δεν βρήκα καλύτερη)
κατω τα κυπριακα γκετο τυπε10 φορες χειροτερες οι κυπραιες απο τις κωλοελληνιδες οποτε καταλαβαινετε
γκαγκανες μαυρο μαλλι τριχα πολυ στο σωμα ειδικα χερι αφαλο παρειες κ για να την γαμησεις πρεπει να μπεις στην κλικα με τους κυπριους που δεν τις αφηνουν απο τα ματια τους ουτε σεκοντ
πας ζωγραφου για βολτα κ ακους μονο κυπριακα σαν να εισαι σε γκετο
οι περισσοτερες παντρευονται πολυ μικρες ειδικα οι μορφωμενες με μαλακα χαφτομουνη κυπριο
ο μυθος οτι δινουν ευκολα κωλο δεν νομιζω να ισχυει παντως μαλλον τον εβγαλαν κυπριες για να εχουν καμια επιτυχια σε κανα γκομενο
Το 'χει ξεχάσει ήδη, δε νομίζω να πολυπατάει
Εν τω μεταξύ κι έξω που την έχω δει όλο με ένα χαμόγελο στα χείλη είναι και μου 'χε κάνει εντύπωση (εκτός απ' τις ποδάρες)
πλέον σπουδάζει στη πάντειο και ούτε κι εκεί πατάει
πλέον σπουδάζει στη πάντειο και ούτε κι εκεί πατάει
ο μυθος οτι δινουν ευκολα κωλο δεν νομιζω να ισχυει παντως μαλλον τον εβγαλαν κυπριες για να εχουν καμια επιτυχια σε κανα γκομενο
Τι ειναι αυτο παλι ρε???υπαρχει και τετοιος μυθος????
Οι Κυπραιοι παντως λυσανε για κωλο λες και πρωτη φορα τονε βλεπουνε μαλον για στερημενουν τους κοβω και οχι για χορτασμενους...ακουγεται πολυ αλλα οπου ακους παλλα τσερις κρατα μικρο μπασκετ
Οι Κυπραιοι παντως λυσανε για κωλο λες και πρωτη φορα τονε βλεπουνε μαλον για στερημενουν τους κοβω και οχι για χορτασμενους...
Και οι Ελλαδιτεs ...και οι ΕλλαδιτεsΟι Κυπραιοι παντως λυσανε για κωλο λες και πρωτη φορα τονε βλεπουνε μαλον για στερημενουν τους κοβω και οχι για χορτασμενους...
Οι Κυπραιοι παντως λυσανε για κωλο λες και πρωτη φορα τονε βλεπουνε μαλον για στερημενουν τους κοβω και οχι για χορτασμενους...
Εσυ εισαι εξαιρεσις μανιτσα μΔεν ισχύει αυτό ρε.
Δε λαχταράς κάτι μόνο αν σου λείπει.
Κι εγώ άμα δω τσιζκέηκ πέφτω με τα μούτρα, αλλά δεν είναι να πεις ότι έχω φάει και λίγα. *P
Δεν ισχύει αυτό ρε.
Δε λαχταράς κάτι μόνο αν σου λείπει.
Κι εγώ άμα δω τσιζκέηκ πέφτω με τα μούτρα, αλλά δεν είναι να πεις ότι έχω φάει και λίγα. *P
κ εσυ που το ξερεις τα ειχες με κυπριο?
ασχετο
Γιατί "τόσο" ξ'εκωλη η Ελευθερία? Άλλες ντύνονται πιο σεμνά? Φουρέιρα πχ
Πέρασε το κάψιμο στ'αρχίδια?
H Φουρειρα ειναι η τελευταια πριν την Ελευθεριου που ανηκει στην κατηγορια ΠΟΛΥ ΞΕΚΩΛΑ!!!Αν και η Κυπρια μου φαινεται ακομα μεγαλυτερο!!!!
η κύπρος είναι σε κοινωνικό κομμάτι στην ελλάδα του 60 ακόμα.Οι Κυπραιοι παντως λυσανε για κωλο λες και πρωτη φορα τονε βλεπουνε μαλον για στερημενουν τους κοβω και οχι για χορτασμενους...
αμα δεν είναι βλάχα στον εγκέφαλο θα φύγει αργά η γρήγορα τρέχοντας.....ταχει ακομα με εναν χαμουρη κερατα