kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 2.356
ποσο την κοστολογειτε?
Κοροιδευεις ρε κατσαπλιά;για κυπρια ειναι καλη?
δε φταιω εγω ο αλλος ειπε οτι για ελληνιδα ειναι κοντη!Κοροιδευεις ρε κατσαπλιά;
Πολυ καλη ειναι, οι τσυπραίες ειναι καλυτερες απ τις ελληνιδες
Να είχα το κεφάλι μου από κάτω, να κάτσει αυτή η κωλαρα πάνω μου…Πόσο καύλα είναι το κοντοπουτανο
...και να με κατουρήσει φίλε, ναι θα έλεγαΝα είχα το κεφάλι μου από κάτω, να κάτσει αυτή η κωλαρα πάνω μου…
Ο κωλος της όντως σήμα κατατεθέν...Να είχα το κεφάλι μου από κάτω, να κάτσει αυτή η κωλαρα πάνω μου…
και μενα μαρεσουν οι κοντες. ειναι ελαφριες και μικροσωμες και τις χειριζεσαι ευκολα. και εκτος αυτο ο μεσος ελληνικος πουτσος φαινεται πιο μεγαλος στις μικροσωμεςΌσο πιο κοντά στο 1.50, τόσο καλύτερα για τα γούστα μου
εννοειται οτι θα αγνοησω τη πουσταραΑγνοήστε τον τύπο και επικεντρωθείτε στο πλασματάκι με το κορδονάκι
Τραγουδαει σημερα στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ το καυλιπιπινο.ετοιμη για εκσπερμάτιση στο ομορφο μουτρακι της, η καυλα!
Έχει γίνει καυλοπιπινο όπως το λεςΤραγουδαει σημερα στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ το καυλιπιπινο.
Με καβαλημένο καλάμι κάργα. Τουπέ εκατο καρδιναλίων.Έχει γίνει καυλοπιπινο όπως το λες
Όχι ολο αυτό το έχει πάρει και από το survivor.Εκει το τερμάτισεΜε καβαλημένο καλάμι κάργα. Τουπέ εκατο καρδιναλίων.
Γελανε μαζι της ακομα και οι λουλουδούδες.
Δε μας νοιαζει ομως
Κλασιμο βαρυ φορτηγατζιδικο το διαχειριζόσουν?...και να με κατουρήσει φίλε, ναι θα έλεγα
απ αυτόν τον κώλο ναι.. κ ας έχει φάει και μπάμιες για μεσημέρι !!!Κλασιμο βαρυ φορτηγατζιδικο το διαχειριζόσουν?
Τέλειο αυτό που φοράειετοιμη για εκσπερμάτιση στο ομορφο μουτρακι της, η καυλα!
Τέλειο αυτό που φοράει
Εσσαι ηρωας και μεγιστος μερακλης…..respectαπ αυτόν τον κώλο ναι.. κ ας έχει φάει και μπάμιες για μεσημέρι !!!