Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εγω παλι γκαβλωνω με παρθενοπιπιτσες
τις αληθινές ή τις δήθεν?
εγω παλι γκαβλωνω με παρθενοπιπιτσες
τις αληθινές ή τις δήθεν?
Σωστοτατοςδεν μας ενδιαφερει ,μοδιστροι ειμαστε;ο κωλος μας ενδιαφερει που ειναι καυλα
και τις δυο ειδικα οταν πεφτουν οι αμυνες τους
αν είναι δήθεν δεν έχουν άμυνες για να πέσουν...
ε όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρω...
Δεν αμφιβαλλω...Μονο που εμειs δεν εστιαζουμε εκειε όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρω...
γυρνας με μια φωτογραφικη και απεκτησες αποψη και απο μοδα
μεινε πρωτη στο χωριο , ασε την πολη , δεν ειναι για σενα
Δεν αμφιβαλλω...Μονο που εμειs δεν εστιαζουμε εκει
Ό Δρόμος Τού Μεταξιού
----------------------------------
Τί μέ φράκταλ καί λαχούρια
στεγνά τόν χώνουν τά λιγούρια
Κωλαράκι πεταχτό, στητό βυζί
έστω φούξια νύχια, μποτάκια Ugg
Τί νά τόν χαλάσει τί νά κράξει
παιδί πού λιώνει σόλες στό Μετάξι
Ειμαστε 2 διαφορετικα κρατη.
Αυτοι ειναι Κυπριοι και μεις Ελληνες
δεν ασχολούμαι με τη μόδα, δεν με ενδιαφέρει
το βρίσκω εντελώς ανούσιο να ασχολείσαι με κάτι που μέσα σε 2 μήνες εξαφανίζεται και αντικαθιστάται απο κάτι άλλο, οπότε δεν ψάχνομαι
αλλά καλώς η κακώς, ως γυναίκα αλλά και ως φωτογράφος, που θα πάει να ψωνίσει, που θα συνεργαστεί με στυλίστες, που θα ψαχτεί σε άλλες φωτογραφήσεις για έμπνευση και ιδέες, εεεε κάτι παραπάνω θα έχει πάρει το μάτι μου για το τι παίζει...
θέλετε να μου πείτε ότι εσείς ξέρετε περισσότερα?
μπράβο σας!
δεν θα φέρω αντίλογο, άλλωστε δεν το θεωρώ προνόμιο να ξέρω απο μόδα
αν και δεν νομίζω να σας τιμάει ιδιαίτερα ολόκληροι μαντραχαλέοι "μπουρδελιάρηδες", που το παίζετε και γαμήκουλες, να μου λέτε πως είστε και fashion freaks ...
ενα πολυ ωραιο γκομενακι ζουμερο και νεανικο, της διπλανης πορτας που λεμε. ουτε η ομορφια που σε αφηνει αφωνο, ουτε το διμετρο κορμι. για οσους αρεσκονται σε μανιτζεβελα ευκολου χειρισμου γκομενακια, ειναι οτι πρεπει. επειδη εχω κατσει διπλα της σε παραλια, οφειλω να ενημερωσω οτι παιρνει πολυ αερα ο εγκεφαλος αλλα λογικο ειναι αφου αντι για κανα βιβλιο η κοπελιτσα απο 15 χρονων ειναι σε μια πιστα. κατα τα αλλα χειροκροτουμε το ωραιο, ζουμερο, τουρλωτο κωλαρακι.
μπουζουκι=οργανο
αστυνομικος=οργανο αρα
αστυνομικος = μπουζουκι
μας καλυψες
ενα πολυ ωραιο γκομενακι ζουμερο και νεανικο, της διπλανης πορτας που λεμε. ουτε η ομορφια που σε αφηνει αφωνο, ουτε το διμετρο κορμι. για οσους αρεσκονται σε μανιτζεβελα ευκολου χειρισμου γκομενακια, ειναι οτι πρεπει. επειδη εχω κατσει διπλα της σε παραλια, οφειλω να ενημερωσω οτι παιρνει πολυ αερα ο εγκεφαλος αλλα λογικο ειναι αφου αντι για κανα βιβλιο η κοπελιτσα απο 15 χρονων ειναι σε μια πιστα. κατα τα αλλα χειροκροτουμε το ωραιο, ζουμερο, τουρλωτο κωλαρακι.