Νέα

Ελευθερία Ελευθερίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ωραια γυναικα !!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μιάς και το θέμα είναι γύρω απο κύπρο.. ας αναφέρω και ένα ανεκδοτάκι...Κύπριος έρχεται στην Ελλάδα και παραγγέλνει σαντουιτς....Καλημέραν σας , θα ήθελαν έναν σαντουιτς με τυρίν , ντομάταν, τυροσαλάταν....Τον σταματάει ο έλληνας υπάλληλος και του λέει, ρε φίλε καταλαβαίνω τι θέλεις οκ , μη βάζεις αυτό το Ν στο τέλος...Τι άλλο θέλεις να σου βάλω μέσα?Και απαντά ο κύπριος ΖΑΜΠΟ και ΜΠΕΪΚΟ 
:2funny: :2funny: :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Αυτο το κοριτσακι κατι τετοιο μου βγαζει οταν την βλεπω...

Συνημμένα

• mmmmmm.jpg
    mmmmmm.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 35

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τα φαινόμενα απατούν........

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
γαμω την κυπρο κ τους κυπριους
εγω δεν θα βρισω την ελλαδα και τους ελλαδιτες,αλλα σαν Κυπριος Ελληνας γαμαω την μανα σου σε ολεσ τισ στασεις επειδη εβγαλε τετοιο πουστοπαιδο και πουτανοπαιδο.επισης γαμαω τις αδερφες σου, τις κορες σου,την γυναικα σου και οτι αλλο θες. Πουτανοσπερμα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν θα βρισω την ελλαδα και τους ελλαδιτες,αλλα σαν Κυπριος Ελληνας γαμαω την μανα σου σε ολεσ τισ στασεις επειδη εβγαλε τετοιο πουστοπαιδο και πουτανοπαιδο.επισης γαμαω τις αδερφες σου, τις κορες σου,την γυναικα σου και οτι αλλο θες. Πουτανοσπερμα.

κλαψε

τζυπριος εισαι

Ελληνας δεν θα γινεις ποτε

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και εσυ μαλακας εισαι,ελληνας δεν θα γινεις ποτε,αφου δεν ξερεις ποιοι λαοι ειναι πιο ελληνες απο σενα...Ηλιθιε...

κλαψε

πιο ελληνες θεωρω τους αλβανους που ηρθαν απο παιδακια εδω κ πηγαν σε ελληνικο σχολειο παρα εσας τους τζυπριους με τις τζιαγκουαρννννν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.919
Πόντοι
26.141
εγω που ειμαι απο υην θρακη? ειμαι τελικα ελληνας τουρκος η τπτ αλλο?????

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
κλαψε

πιο ελληνες θεωρω τους αλβανους που ηρθαν απο παιδακια εδω κ πηγαν σε ελληνικο σχολειο παρα εσας τους τζυπριους με τις τζιαγκουαρννννν

ενταξει τωρα ενταξει. ρωτα την μαμα σου που τον επαιρνε απο Κυπριους για να σε μεγαλωσει.εγω δεν ξαναπανταω και λεγε οτι θες. εισαι και εσυ αλλος διμιτρακης,που ειναι στην ρωσσια που διαολο ειναι και πιδαει στα μπουρδελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  την στιγμη που αν ηξερε να πει δυο κουβεντεσ, θα εβγαζε καθε μερα και απο μια κανονικη κοπελα σαν τα κρυα τα νερα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Ποσο γελιοι ειστε μερικοι εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom