redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναι τυπε
ναι τυπε
αθερίνα άντε το πολύ καμιά μαρίδα αναλογικά με το ύψος τηςΚοντη-ξεκοντη το τρωει το φαγκρί
Γιατί τόσο μίσος ρε φίλε?γαμω την κυπρο κ τους κυπριους
Μιάς και το θέμα είναι γύρω απο κύπρο.. ας αναφέρω και ένα ανεκδοτάκι...Κύπριος έρχεται στην Ελλάδα και παραγγέλνει σαντουιτς....Καλημέραν σας , θα ήθελαν έναν σαντουιτς με τυρίν , ντομάταν, τυροσαλάταν....Τον σταματάει ο έλληνας υπάλληλος και του λέει, ρε φίλε καταλαβαίνω τι θέλεις οκ , μη βάζεις αυτό το Ν στο τέλος...Τι άλλο θέλεις να σου βάλω μέσα?Και απαντά ο κύπριος ΖΑΜΠΟ και ΜΠΕΪΚΟ
Αυτο το κοριτσακι κατι τετοιο μου βγαζει οταν την βλεπω...
εγω δεν θα βρισω την ελλαδα και τους ελλαδιτες,αλλα σαν Κυπριος Ελληνας γαμαω την μανα σου σε ολεσ τισ στασεις επειδη εβγαλε τετοιο πουστοπαιδο και πουτανοπαιδο.επισης γαμαω τις αδερφες σου, τις κορες σου,την γυναικα σου και οτι αλλο θες. Πουτανοσπερμα.γαμω την κυπρο κ τους κυπριους
εγω δεν θα βρισω την ελλαδα και τους ελλαδιτες,αλλα σαν Κυπριος Ελληνας γαμαω την μανα σου σε ολεσ τισ στασεις επειδη εβγαλε τετοιο πουστοπαιδο και πουτανοπαιδο.επισης γαμαω τις αδερφες σου, τις κορες σου,την γυναικα σου και οτι αλλο θες. Πουτανοσπερμα.
και εσυ μαλακας εισαι,ελληνας δεν θα γινεις ποτε,αφου δεν ξερεις ποιοι λαοι ειναι πιο ελληνες απο σενα...Ηλιθιε...κλαψε
τζυπριος εισαι
Ελληνας δεν θα γινεις ποτε
και εσυ μαλακας εισαι,ελληνας δεν θα γινεις ποτε,αφου δεν ξερεις ποιοι λαοι ειναι πιο ελληνες απο σενα...Ηλιθιε...
κλαψε
πιο ελληνες θεωρω τους αλβανους που ηρθαν απο παιδακια εδω κ πηγαν σε ελληνικο σχολειο παρα εσας τους τζυπριους με τις τζιαγκουαρννννν
κλαψε
πιο ελληνες θεωρω τους αλβανους που ηρθαν απο παιδακια εδω κ πηγαν σε ελληνικο σχολειο παρα εσας τους τζυπριους με τις τζιαγκουαρννννν
τι να καταλαβει το νοθο του χιτλερ απο Κυπριακη γη και ιστορια. μονο απο χρυση αυγη μπορει να γνωριζει...γιατι ρε κιαυτοι ελληνες ειναι
μαλλον τσακωσε μαμα,αδελφη ή συζυγο να πιδιεται με κιπριο και του μεινε απωθημενο.δεν εξηγειται αλλιωςΓιατί τόσο μίσος ρε φίλε?