Επισκέπτης
Ρε α πάγενε απο δω![]()
Εγώ η εσύ φίλε;;; Καλά καθόσουν και δεν έγραφες...τι σε έπιασε πάλι η τρέλα;
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Ρε α πάγενε απο δω![]()
Επουδενί δεν παραλληλίζω τον zyzz με τον Γιγουρτάκη όσον αφορά τη σωματική διάπλαση...αλλά αν όντως έπαιρνε αναβολικά (πράγμα πολύ πιθανό), τότε και οι δύο θάνατοι προήλθαν, όπως γράφουν, ξαφνικά και απο ανακοπή καρδιάς.
Ο ένας 22 ο άλλος 30. Ο 1ος έπαιρνε σίγουρα αναβολικά, για τον 2ο θα μάθουμε στο μέλλον...
1000%
Ένας άνθρωπος 30αρης που δεν καπνίζει,κτλ,άμα πάει από καρδιά έπαιρνε αναβολικά
Για το ζήτημα της θνησιμότητας απο προβλήματα της καρδιάς μην είσαι τόσο σίγουρος και απόλυτος1000%
Ένας άνθρωπος 30αρης που δεν καπνίζει,κτλ,άμα πάει από καρδιά έπαιρνε αναβολικά
999% άσε και 1% ;) και λίγα με το τσουρεκάκι έτσι!![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ κοίτα ...
"Εισαι ο ανθρωπος που με αγαπησε οσο κανεις"
"Εισαι εκει πανω με το ονομα μου στο λαιμουδακι σου"
"Εισαι ο Νικολακης μου"
"Εισαι το παιδακι μου"
Τον ξεφτυλισε τον μακαριτη... λιγο υποκριτικα που φενονται ολα αυτα στο γραμμα της ΚωλΕτσα
Δεν πειράζει, κλάφτον και συ στο φατσοβιβλίο ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Γιατί ? Είχες καλύτερη πρόταση ? ή δεν γουστάρεις τους άντρες γενικά....![]()
Ναι αφήνω και μια μικρή πιθανότητα,στην περίπτωση που είσαι ο γκαντέμης των γκαντέμηδων....
Ποιο τσουρεκάκι λες;![]()
κι εμένα full! και "Εισαι ο ανθρωπος που με αγαπησε οσο κανεις" οχι "αγάπησα όσο κανένα" μη τυχόν και δημηουργήσει πρόβλημα στην όποια σχέση μπορεί να έχει τώρα αφού με τον Γιγου έχει χωρίσει εδώ και χρόνια!
Πιο πολύ μου φαίνεται οτι χέστηκαν για τον Γιγουρτάκη και κοντράρονται οι γκόμενες μεταξύ τους
να κράξω τις γκόμενες μου έρχεται
σου φάνηκα να μιλούσα σοβαρά?![]()
η μαριάννα κάποτε λεγόταν <Μου τα κανες Τσουρέκια > είσαι και ανοιχτομάτης τρομάρα σου![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί εγώ σου φάνηκα να μιλούσα σοβαρά?Και εγώ νόμιζα ότι δεν ήθελες να απατήσεις τον Κλούνει.....
![]()
Απορώ ποιος χαζοβιόλης έβγαλε τη φήμη ότι ο κλούνει είναι ωραίος ενώ είναι μια αηδία και μισή![]()
εσυ εισαι πιο ωραιος μωρη μουχλα αβραμοτριαντη κηπαρχη?![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ είσαι πιο έξυπνος από τον πιο κακό μαθητή της πρώτης δημοτικού;