Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Επουδενί δεν παραλληλίζω τον zyzz με τον Γιγουρτάκη όσον αφορά τη σωματική διάπλαση...αλλά αν όντως έπαιρνε αναβολικά (πράγμα πολύ πιθανό), τότε και οι δύο θάνατοι προήλθαν, όπως γράφουν, ξαφνικά και απο ανακοπή καρδιάς.

Ο ένας 22 ο άλλος 30. Ο 1ος έπαιρνε σίγουρα αναβολικά, για τον 2ο θα μάθουμε στο μέλλον...

Επισκέπτης

Επουδενί δεν παραλληλίζω τον zyzz με τον Γιγουρτάκη όσον αφορά τη σωματική διάπλαση...αλλά αν όντως έπαιρνε αναβολικά (πράγμα πολύ πιθανό), τότε και οι δύο θάνατοι προήλθαν, όπως γράφουν, ξαφνικά και απο ανακοπή καρδιάς.

Ο ένας 22 ο άλλος 30. Ο 1ος έπαιρνε σίγουρα αναβολικά, για τον 2ο θα μάθουμε στο μέλλον...

1000%

Ένας άνθρωπος 30αρης που δεν καπνίζει,κτλ,άμα πάει από καρδιά έπαιρνε αναβολικά

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
1000%
Ένας άνθρωπος 30αρης που δεν καπνίζει,κτλ,άμα πάει από καρδιά έπαιρνε αναβολικά
Για το ζήτημα της θνησιμότητας απο προβλήματα της καρδιάς μην είσαι τόσο σίγουρος και απόλυτος

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

καλά η Κολέτσα πιστεύω είναι πολύ δήθεν
αφού εδώ και 3 χρόνια είναι με τη Λασπά ρε!
και τη Λασπά δεν την αναφέρουν πουθενά γιατι απλά δεν είναι όνομα οπότε δεν θα χει ενδιαφέρον
στα δικά της χέρια όμως πέθανε και κατα τ'άλλα καταρρέει η Κολέτσα!
ρε μας δουλεύετε???

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
"Εισαι ο ανθρωπος που με αγαπησε οσο κανεις"
"Εισαι εκει πανω με το ονομα μου στο λαιμουδακι σου"
"Εισαι ο Νικολακης μου"
"Εισαι το παιδακι μου"

Τον ξεφτυλισε τον μακαριτη... λιγο υποκριτικα που φενονται ολα αυτα στο γραμμα της ΚωλΕτσα

κι εμένα full! και "Εισαι ο ανθρωπος που με αγαπησε οσο κανεις" οχι "αγάπησα όσο κανένα" μη τυχόν και δημηουργήσει πρόβλημα στην όποια σχέση  μπορεί να έχει τώρα αφού με τον Γιγου έχει χωρίσει εδώ και χρόνια!
Πιο πολύ μου φαίνεται οτι χέστηκαν για τον Γιγουρτάκη και κοντράρονται οι γκόμενες μεταξύ τους

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πειράζει, κλάφτον και συ στο φατσοβιβλίο ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

να κράξω τις γκόμενες μου έρχεται
στέλνω τα συλλυπητήρια μου σε μια (δεν θα πω όνομα) και αντί να μου πει ευχαριστώ μου λέει "να τα πεις στην άλλη τη φίλη σου που γράφει βλακείες στο στατους της και χαίρεται!"
ακόμη και μια τέτοια στιγμή πάλι να κοντραριστούν ρε φίλε!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ναι αφήνω και μια μικρή πιθανότητα,στην περίπτωση που είσαι ο γκαντέμης των γκαντέμηδων....

Ποιο τσουρεκάκι λες; :huh:

η μαριάννα κάποτε λεγόταν <Μου τα κανες Τσουρέκια > είσαι και ανοιχτομάτης τρομάρα σου  :rockon: :think: :2funny: :2funny:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
κι εμένα full! και "Εισαι ο ανθρωπος που με αγαπησε οσο κανεις" οχι "αγάπησα όσο κανένα" μη τυχόν και δημηουργήσει πρόβλημα στην όποια σχέση  μπορεί να έχει τώρα αφού με τον Γιγου έχει χωρίσει εδώ και χρόνια!
Πιο πολύ μου φαίνεται οτι χέστηκαν για τον Γιγουρτάκη και κοντράρονται οι γκόμενες μεταξύ τους

Γουσταρω μια γκομενα η οποια μου βριζει συνεχεια μια γκομενα που με γουσταρει
Με εχει χεσμενο ?  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Επισκέπτης
η μαριάννα κάποτε λεγόταν <Μου τα κανες Τσουρέκια > είσαι και ανοιχτομάτης τρομάρα σου  :rockon: :think: :2funny: :2funny:

Ναι καλά λες....είναι καλή κοπέλα το τσουρεκάκι :)

Γιατί εγώ σου φάνηκα να μιλούσα σοβαρά? :2funny:Και εγώ νόμιζα ότι δεν ήθελες να απατήσεις τον Κλούνει..... :2funny:

Απορώ ποιος χαζοβιόλης έβγαλε τη φήμη ότι ο κλούνει είναι ωραίος ενώ είναι μια αηδία και μισή :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom