Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για τη Λασπα οτι ειναι κακιστρο εχεις δικιο.Εγω με το που την ειδα του ειπα του Νικου:Αυτη ειναι πολυ ΣΤΡΙΓΓΛΑ και θα σου αλλαξει τα φωτα!Μια ζωη θα σου κανει προβληματα και θα υποφερεις!Τι κανω εγω με κατι τετοιες ΔΕΝ ΤΗς  :knockinb:και της ξεφτιλιζω :2funny:!Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για μια γκομενα :2funny:!Τωρα για το αν η Λασπα εκανε Βιζιτες ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ!Χωρις ομως να προσκωμισουν καμια αποδιξη :think:Οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος,Ισως το λεγαν επιτιδες διοτι δεν την συμπαθουσε κανενας τους :think:ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙς και οχι με κουτσομπολια!--------Τωρα για τον Νικο επειδη ημουνα μαζι του στην Αρματα 3ης μερες.ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ!ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ  ΠΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ!     Σε 20 μερες θα βγει το αποτελεσμα της Τοξικολογικης εξετασης και θα μαθουμε την αιτια του θανατου.Κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα Αναβολικα.Παντος και στην Αρματα ειχε καποιες ενοχλισεις......

την έχω χάσει την Ειρήνη εδω και καιρό, είμασταν μαζί δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο αλλά παρέα δεν κάναμε, τον χαρακτήρα της δεν τον ξέρω αλλά βίζιτα?????? δεν νομίζω αν και το χω ακούσει και απο αλλού δεν το πιστεύω  όμως!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
την έχω χάσει την Ειρήνη εδω και καιρό, είμασταν μαζί δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο αλλά παρέα δεν κάναμε, τον χαρακτήρα της δεν τον ξέρω αλλά βίζιτα?????? δεν νομίζω αν και το χω ακούσει και απο αλλού δεν το πιστεύω  όμως!

Την έχασες γιατί ήταν με τον Νίκο , λίγο πιό πάνω απο το κολυμβητήριο :rockon: ;)

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Την έχασες γιατί ήταν με τον Νίκο , λίγο πιό πάνω απο το κολυμβητήριο :rockon: ;)

και πριν τα φτιάξει με τον Νικο που είμασταν στην ίδια χορευτική ομάδα και τα χε μ'έναν πιτσιρικά δεν κάναμε παρέα
μόνο στο δημοτικό θυμάμαι ερχόταν σπίτι και παίζαμε με τις barbie :P

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
και πριν τα φτιάξει με τον Νικο που είμασταν στην ίδια χορευτική ομάδα και τα χε μ'έναν πιτσιρικά δεν κάναμε παρέα
μόνο στο δημοτικό θυμάμαι ερχόταν σπίτι και παίζαμε με τις barbie :P

Κανά ξεμάλιασμα απο τις δύο χαροκαμένες θα πέσει ? Είναι απαράδεκτο να τον κλένε και οι 2 πάραλληλα στο facebook. Πρεπει να ξεκαθαρίσει το πράγμα.

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καπου διαβασα οτι ο μακαριτης πεθανε απο ανευρισμα καρδιας...
ειχα εναν φιλο που πεθανε στα 36 λογο ανευρισματος και ο λογος ηταν τα γυμναστηρια και τα στεροειδη που επαιρνε για να φτιαξει το σωμα του

Thelw_souvlaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κανά ξεμάλιασμα απο τις δύο χαροκαμένες θα πέσει ? Είναι απαράδεκτο να τον κλένε και οι 2 πάραλληλα στο facebook. Πρεπει να ξεκαθαρίσει το πράγμα.

ποιες δυο?
τρεις τον κλαίνε
Διαμαντοπουλου, Κολέτσα, Λασπά!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Γιατρέ μου για πείτε μας το πόρισμα σας
απο τι πέθανε ο μακαρίτης;

6C25877D893A3742A2962972D5593C05.jpg

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
E αν ήσασταν και εσείς κοριτσια από φωνές κορμάραρες (μουνάρες) θα τον κλαίγατε και εσείς τώρα..... :birdman:

Επισκέπτης

Υπάρχεις ακόμα εσύ;;; Νόμιζα ότι είχαμε ξεφορτωθεί του λόγου σου......

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
"Εισαι ο ανθρωπος που με αγαπησε οσο κανεις"
"Εισαι εκει πανω με το ονομα μου στο λαιμουδακι σου"
"Εισαι ο Νικολακης μου"
"Εισαι το παιδακι μου"

Τον ξεφτυλισε τον μακαριτη... λιγο υποκριτικα που φενονται ολα αυτα στο γραμμα της ΚωλΕτσα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom