Νέα

Ελεος πια με το μακαριτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.963
Πόντοι
201
Εδώ όλα πληρώνονται φίλοι μου.... όποιος γνωρίζει για τον πατέρα του θα καταλάβει (βλέπε Κρήτη, αδερφός και κτλ)...
Και από πληροφορίες.... όποιος κοίταζε έστω και λίγο τον συγχωρεμένο ... έστελνε μπράβους και τον κάνανε τόπι στο ξύλο...

Κατά τα άλλα ... ήταν καθαρός... μη χέσω !!!!!!!!! Ας πουλήσουν αλλού τα παραμύθια....

:uglystupid:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Το Νικο τον ηξερα πολλα χρονια αλλα ποτε δεν καναμε παρεα λογω οτι δεν ταιριαζαμε...Φατσικα και ενα γεια λεγαμε αλλα εχω πολλους κοινους φιλους και ειχε τυχει ενα καλοκαιρι να μεινω στο εξωχικο του στην Σιφνο.Δεν θα πω πολλα γιατι δεν αξιζει αλλα πιστευω οτι μονος του εφαγε τα μουτρα του.Οταν για να κανεις καθε βραδυ τον ωραιο και να χαμογελας στο Ρωμαιο και δεν επινες ποτε αλκοολ ποτε μα ποτε ουτε στην Σιφνο κατι αλλο επαιρνε εσεις θα μου το βρειτε(1)....Οταν ειχες παθος με το σωμα σου και ηθελες να ησουνα φετες και επαιρνες γαματα αναβολικα (2)(το ξερω και απο ολη την κλικα της γλυφαδας αυτο Σομμερ κτλπ) και (3) λογω αυτων των καταχρησεων δεν σου σηκωνοτανε και επαιρνες βιαγκρα απο τα τριαντα σου ε δεν πιστευω να θες να κανεις και αλλα για να κλαταρει η καρδια σου....???τι λετε??Καταταλλα ηταν ενα χαμογελαστο παιδι και ευγενικο χωρις οικονομικα προβληματα και χωρις αγχοι και εκανε την ζωη του με τα μουνακια του τα αυτοκινητα του και τα μπουζουκια του οπως ο καθενας μας πιστευω Αλλα πληρωνονται και τα λαθη στην ζωη...Το προγραμμα του ηταν σε φαση rich-γυμναστηριο-ρομεο επι καθημερινης βασεως....Ενσημο δεν ηξερε τι σημαινει.Νικο καλη αναπαυση και να χαμογελας παντα!
φιλε εισαι σιγουρος για αυτα που λες;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Εδώ όλα πληρώνονται φίλοι μου.... όποιος γνωρίζει για τον πατέρα του θα καταλάβει (βλέπε Κρήτη, αδερφός και κτλ)...
Και από πληροφορίες.... όποιος κοίταζε έστω και λίγο τον συγχωρεμένο ... έστελνε μπράβους και τον κάνανε τόπι στο ξύλο...

Κατά τα άλλα ... ήταν καθαρός... μη χέσω !!!!!!!!! Ας πουλήσουν αλλού τα παραμύθια....

:uglystupid:

και συ που τα ξες ολα αυτα
τις εχεις αρπαξει και συ;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΜΟΝΕς ΙΔΕΕς ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟς ΠΙΟ ΠΟΛΥ!Εγω Π.Χ. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ για να μην κανω ρητιδες! :rockon:Βαζω κρεμες La Praire αμπουλες της ιδιας μαρκας και διαφορες μασκες προσωπου.
Αχ κι εγώ χρυσό μου.Aυτές με το χαβιάρι θα λες φαντάζομαι..Είναι υπέροχες.

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.963
Πόντοι
201
και συ που τα ξες ολα αυτα
τις εχεις αρπαξει και συ;

Όχι φίλε μου δεν μπλέκω σε λαλακίες.... έχω γνωστούς στα μαγαζιά της Γλυφάδας...
Και όπως αναφέρθηκε και πιο πριν... κατέβαζε τα πάντα για να φτιάξει το κορμί αλά Μπέκαμπ...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Όχι φίλε μου δεν μπλέκω σε λαλακίες.... έχω γνωστούς στα μαγαζιά της Γλυφάδας...
Και όπως αναφέρθηκε και πιο πριν... κατέβαζε τα πάντα για να φτιάξει το κορμί αλά Μπέκαμπ...
φιλε δεν χρειαζεται ντραγκια για να φτιαξεις το κορμι του μπεκαμ...
κατι αλλο παιχτηκε με τον τυπο...

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.963
Πόντοι
201

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
να μιλάς για αυτά που ξέρεις και έχεις δει με τα μάτια σου , απο γνωστούς και ραδιο αρβύλα έχω ακουσει και εγώ για τον Γαμαικάνο, αλλά δεν μιλώ  ;) :2funny: :2funny:
τουλαχιστο έτσι κάνουν οι άντρες ;)

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
να μιλάς για αυτά που ξέρεις και έχεις δει με τα μάτια σου , απο γνωστούς και ραδιο αρβύλα έχω ακουσει και εγώ για τον Γαμαικάνο, αλλά δεν μιλώ  ;) :2funny: :2funny:

ερχομαι να συμφωνησω

'στω

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.963
Πόντοι
201

Εντάξει... αν ο κολλητός μου τότε λέει ψέματα... πάω πάσο...

ΤΟ παλικάρι ήταν υπόδειγμα ηθικής, τα λεφτά τα έβγαλε καθαρά, δεν έπαιρνε τίποτα....
Ήταν υπόδειγμα για την κοινωνία...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
τι εχεις ακουσει ρε καρντασι;

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1

ΤΟ παλικάρι ήταν υπόδειγμα ηθικής, τα λεφτά τα έβγαλε καθαρά, δεν έπαιρνε τίποτα....

ο κολλητος σου τι ρολο βαραει δε μας ειπες!

Τι διαβαζω ρε πουστη μου, θα κλαψω απ τα γελια!

Τα λεφτα ΤΑ ΒΡΗΚΕ, δεν τα εβγαλε!
Υποδειγμα ηθικής???? χαχαχαχαχα
Υποδειγμα για την κοινωνια? ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑαχΧΑΧχαχΑ

Ασε μας ρε τυπε

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

είσε εκτός θέματος ρε λάβερ

σου εξηγώ ότι όταν λες κατι θετικό  μπορείς και να υπερβάλεις και λίγο .
Ποτέ όμως όταν κατηγορείς κάτι /κάποιον πρεπει να έχεις προσωπική άποψη . Αλλοίώς είμαστε μια κοινωνία για πέταμα!

@Γαμαικάνε ως πάραδειγμα του το έφερα ! δεν εννοόυσα κατι αρνητικό, καρντάς  ;) :2funny:

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.963
Πόντοι
201
ο κολλητος σου τι ρολο βαραει δε μας ειπες!

Τι διαβαζω ρε πουστη μου, θα κλαψω απ τα γελια!

Τα λεφτα ΤΑ ΒΡΗΚΕ, δεν τα εβγαλε!
Υποδειγμα ηθικής???? χαχαχαχαχα
Υποδειγμα για την κοινωνια? ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑαχΧΑΧχαχΑ

Ασε μας ρε τυπε

Ειρωνικά τα είπα...

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.963
Πόντοι
201
Εδώ μέσα όλοι μας... έχουμε δει "επώνυμους" με τα ίδια μας τα μάτια να κάνουν διάφορα και να φέρονται σαν να είναι οι γαμήκουλες ...

Όμως κανείς δεν τους αγγίζει και τα κανάλια τους εξυμνούν... άμα το έκανα βέβαια εγώ και συ... θα μας φτύνανε από παντού....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom