Νέα

Έλεος με τις κωλότριχες !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εψαξα στο φορουμ αλλα το μονο σχετικο που βρηκα αφορουσε το ξυρυσμα των αρχιδιων :(
Λοιπον επειδη ειμαι μικρουλης κ δε ξερω ακομη, ζηταω την αποψη σας περι του θεματος.  :helpplea:
Με λιγα λογια απ την περιοχη της μεσης κ κατω εχω αρκετες ενοχλητικες τριχες που εκτεινονται στην περιοχη πισω απ τα κωλομερια καθως και αναμεσα τους. Κοινως εκτος απο πουτσοτριχες εχω κ κωλοτριχες γαμω ****...******... Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα αλλα εκει που με περιποιωταν μια κοπελια πρωχωραει κ πισω απ τ'αρχιδια κ εκει κωλωσε κ λεω πω ρε γμτ εγινα ρεζιλι, βουκινο θα με κανει...
Τι να κανω ρε σεις? Τα αρχιδια λιγο απο δω λιγο απο κει τα ξυριζεις-ψαλιδιζεις κτλ...εδω τι γινεται?  :huh:  :'(
Να ρωτησω επισης: ειμαι ο μονος ετσι? γιατι απο οτι εχω δει-ακουσει απο φιλους δεν εχουν εκει τριχες! Και η μαλακια ειναι οτι ειμαι γενικα ξανθος με λιγες τριχες, καλα καλα το στηθος μου δεν εχει, αλλα εκει... Αμαζονιος... :tickedoff:
Help ρε παλικαρια, ειμαι σε απογνωση...  :helpplea:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ηλικία??????

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
και μονο o τιτλος του thread ειναι θεικος :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κάτσε να σε γ...σουν , να πάρει φωτιά ο κ...ς  σου ... να καούν ! :2funny:

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ναι +φωνω με τα αστειακια σας, κ γω μαζι σας αλλα δε βοηθατε ρε παιδια!  :'(

Και για να συμβαλλω στην ψυχαγωγια σας με το προβλημα μου να πω το εξης: Απλα σκεφτειται ενα παλικαρι με ωραιο σωμα, γυμνασμενο (τοσα χρονια γυμναστικης) λιγες τριχες στο σωμα, μπροστα κουρεμενες κτλ, ωραια? Σκεφτειται το τωρα το ιδιο απ' το πλαι...απο μπροστα οκ κ απο πισω να πετανε δεντρα! Γι'αυτο σας λεω δεν ειναι για γελια, για κλαμματα ειναι ><

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι δεν είσαι ο μόνος που έχει τρίχες εκεί.
Μπορείς να τις ξυρίζεις.
Συμβάλει στην καθαριότητα της περιοχής.

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πως ειναι δυνατον να ξυριστω εκει πισω με δουλευεις?  :o

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Πέρνα μια βόλτα από Ζαχόπουλο μεριά .. :uglystupid: :uglystupid: Για όλους έχει κατιτίς :2funny: :2funny:

gavrilis

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ειμαι 17 κ εχω το ιδιο προβλημα οπωσ κ οι περισσοτεροι φιλοι μου.συνηθως τισ ψαλιδιζω αλλα δν με απασχολει ιδιαιτερα.αντρας εισαι , μην κολλας με τισ τριχες.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πως ειναι δυνατον να ξυριστω εκει πισω με δουλευεις?  :o

Δε θα ξυρίζεσαι κάθε μέρα.
Θέλει χρόνο, και μεγάλη προσοχή.
Άμα έχεις μεγάλο πρόβλημα, να συμβουλευτείς ένα γιατρο. Μην περιμένεις να βρεις εδώ μέσα την πιο σωστή λύση...

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δερματολογο λογικα?
Ομολογω οτι δεν περιμενα να θελω κ γιατρο για κατι τετοιο.  :P

Απλα γνωμες απο συμπασχοντες ηθελα.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Vag0s απ' όπου περνάει ο πού..ος μου χορτάρι δεν φυτρόνει .....  :P πσίσου άμα είναι :P:P:P:P

βασικά για ξυραφάκι και ξύρισμα στην εκεί περιοχή δύσκολο .... όμως υπάρχουν κάποιες κρέμες αποτρίχωσης οι οποίες όμως είναι κυρίως για πόδια και δεν ξέρω αν προκαλούν κάποιον ερεθισμό!!!
ψάξου με αυτές τπτ άλλο δεν πιστεύω να γινέτε ... εκτός αν τις κάνεις κοτσίδα  :grin: :grin: :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Άμα θέλουμε να απαλαγούμε από τις τρίχες,
πάμε σε δερματολόγο να πάρουμε μια σωστή συμβουλή.

α ρε κολοτριχοσυζητηση που πιάσαμε νυχτιάτικα  :grin:

Επισκέπτης
Στ' αρχίδια σου ρε φίλε... Επειδή έχουν γίνει της μόδας τα άτριχα πουστράκια και το κάθε μαλακισμενάκι γκομενάκι έχει τέτοια πρότυπα!!! Κάτσε και σκέψου ότι οι γκόμενες ψοφάνε για κάτι ρουβάδες και κάτι τέτοιους, οι οποίοι θα προτιμούσαν εμένα να τους ξεκωλιάσω παρά τις γκόμενες!!!

Ξύριζε τα αρχίδια και τελείωσες. Και δηλαδή.... εσύ γουστάρεις να σου γλύφουν και τον κώλο????

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Lioma, είναι και θέμα καθαριότητας.
Άμα γίνεται χαμός από την τρίχα εκει πίσω, πολύ πιο ευκολα κάνεις και κυστη στον κογγυγα...

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βάλε την γκόμενα να σε ξυρίσει... :grin:

Σκεψου: εκει που κανετε μπανιο κ παιχνιδακια παιρνεις σοβαρο υφος κ λες: "Θα μου παρεις λιγο κοντρα τον κωλο,γιατι φουντωσε κ δε μπορω να κατσω?"

...

OP
OP
V

Vag0s

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παντως παιδια ευχαριστω για τη συμπαρασταση κ την αμεση ανταποκριση  ;)

Για την κυστη που ειπες γιατι νομιζω πως δεν εχει καμια σχεση? αν θυμαμαι προκαλειται απο κραδασμους καθιστικοτητα κτλ, κανω λαθος?  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom