Νέα

Έλεος με τις κωλότριχες !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Lioma, είναι και θέμα καθαριότητας.
Άμα γίνεται χαμός από την τρίχα εκει πίσω, πολύ πιο ευκολα κάνεις και κυστη στον κογγυγα...

Αυτό είναι νέο πόρισμα από τους γιατρούς? Γιατί πιο παλιά που δεν ξυριζόταν κανείς δεν είχε έξαρση η κύστη κόκυγα!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Έτσι είπαν σε μένα που έχω κάνει 2 φορές.
Δεν είναι απαραιτητα από τις τρίχες, αλλά συμβάλουν κι αυτές άμα είναι δάσος...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Προσωπικά δεν τις θεωρώ τόσο μεγάλο πρόβλημα τις κωλότριχες, εκτός αν είναι δάσος.

Αλλά είναι προσωπικό το θέμα, οπότε αν σε πειράζουν τόσο πολύ υπάρχουν και αποτριχωτικές κρέμες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με την βοήθεια ενός καθρέφτη, ή αν θέλεις σίγουρη δουλειά και δεν νιώθεις άβολα πάνε σε καμία αισθητικό για αποτρίχωση με κερί ή σε κανένα από εκείνα τα κέντρα που κάνουν λέηζερ και τέτοια ώστε να ξενοιάσεις μια και καλή.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Απλο.
Τραβα σε ενα απ τα απειρα ινστιτουτα ομορφιας και τραβα μια ριζικη αποτριχωση στην περιοχη αυτη.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Lioma, είναι και θέμα καθαριότητας.
Άμα γίνεται χαμός από την τρίχα εκει πίσω, πολύ πιο ευκολα κάνεις και κυστη στον κογγυγα...
κάπως έτσι την έβγαλα και εγώ στον στρατό. μετά την εξέταση και γεμάτος απορία "γιατί πονάει ο κώλος μου γιατρέ" η απάντηση ήταν "είσαι τριχωτός".
μου εξήγησε πως η μπίχλα σε συνδυασμό με την τρίχα μου έκανε την ζημιά!
βέβαια σαν πολίτης η λογική λέει οτι έχεις λιγότερες πιθανότητες γιατί μετά την δουλειά ρίχνεις το μπανάκι σου,  δεν σε περιμένει σκοπιά και καπάκι αγγαρεία

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εψαξα στο φορουμ αλλα το μονο σχετικο που βρηκα αφορουσε το ξυρυσμα των αρχιδιων :(
Λοιπον επειδη ειμαι μικρουλης κ δε ξερω ακομη, ζηταω την αποψη σας περι του θεματος.  :helpplea:
Με λιγα λογια απ την περιοχη της μεσης κ κατω εχω αρκετες ενοχλητικες τριχες που εκτεινονται στην περιοχη πισω απ τα κωλομερια καθως και αναμεσα τους. Κοινως εκτος απο πουτσοτριχες εχω κ κωλοτριχες γαμω ****...******... Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα αλλα εκει που με περιποιωταν μια κοπελια πρωχωραει κ πισω απ τ'αρχιδια κ εκει κωλωσε κ λεω πω ρε γμτ εγινα ρεζιλι, βουκινο θα με κανει...
Τι να κανω ρε σεις? Τα αρχιδια λιγο απο δω λιγο απο κει τα ξυριζεις-ψαλιδιζεις κτλ...εδω τι γινεται?  :huh:  :'(
Να ρωτησω επισης: ειμαι ο μονος ετσι? γιατι απο οτι εχω δει-ακουσει απο φιλους δεν εχουν εκει τριχες! Και η μαλακια ειναι οτι ειμαι γενικα ξανθος με λιγες τριχες, καλα καλα το στηθος μου δεν εχει, αλλα εκει... Αμαζονιος... :tickedoff:
Help ρε παλικαρια, ειμαι σε απογνωση...  :helpplea:
Παντα τα @@ και τη γυρω περιοχη να τα κουρευεις με ψαλιδακι και καμια φορα το 2μηνο τραβα και μια ξουρα με αφρο ξυρισματος .
Καυλα ειδικα στο γαμησι,κατα τη διαρκεια της πιπας,ασε που καυλωνουν και οι γκομενες. :rockon:
Τα φουντωτα χιπικα δαση να κοβονται

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Κουρευτικη μηχανη ειναι μια αλλη καλη λυση,τωρα αν θες να απαλαγεις και διαθετεις λιγα λεφτα,κανε εκει φοτωλυση.
Ειναι θεμα υγιεινης και καθαριοτητας

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κουρευτικη μηχανη ειναι μια αλλη καλη λυση,τωρα αν θες να απαλαγεις και διαθετεις λιγα λεφτα,κανε εκει φοτωλυση.
Ειναι θεμα υγιεινης και καθαριοτητας
Η' μια μινι μηχανη γκαζον για τον κηπο.
:2funny:Φωτολυση κανουν οση εχουν τριχοφυια σε στυλ αρκουδας(sorry μαγκες αλλα κατι περιπτωσεις δεν παιζονται) :crazy:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
επίσκεψη στα Πρίνος, στα 4 με τουρλωμένο κώλο και η γκόμενα απο πίσω με το παπάρι στο χέρι να με φοτωλύσει
ρε ούτε να με πληρώσουν δεν το κάνω

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
επίσκεψη στα Πρίνος, στα 4 με τουρλωμένο κώλο και η γκόμενα απο πίσω με το παπάρι στο χέρι να με φοτωλύσει
ρε ούτε να με πληρώσουν δεν το κάνω
Ειναι πουστριλικι γενικα η φαση''Εχω ραντεβου σημερα στο ταδε μαγαζι να μου κανουν φωτολυση στα παπαρια και στα περιξ'' για εναν αντρα. :jerking: :jerking: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi:
Επιμενω,
[move]ΨΑΛΙΔΑΚΙ,ΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΞΥΡΑΦΑΚΙ[/move]

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...εκει που με περιποιωταν μια κοπελια πρωχωραει κ πισω απ τ'αρχιδια κ εκει κωλωσε κ λεω πω ρε γμτ εγινα ρεζιλι, βουκινο θα με κανει...
Να ρωτησω επισης: ειμαι ο μονος ετσι?

1) Δεν είσαι ο μόνος. Η περιοχή είναι γεμάτη τρίχες, στους περισσότερους.

2) Μήπως η γκόμενα κώλωσε γιατί μύρισε και λίγο... σκατουλίνι?
Ξέρεις, ο μπιντές μετά το χέσιμο είναι μια πολυτέλεια που λίγοι την εφαρμόζουν. Και δεν κάνει κακό, ούτε είναι ταλαιπωρία. Μυρίζεις σαπούνι μετά.
Το χαρτί υγείας δεν αρκεί για να απομακρύνει ΟΛΑ τα ίχνη.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
1) Δεν είσαι ο μόνος. Η περιοχή είναι γεμάτη τρίχες, στους περισσότερους.

2) Μήπως η γκόμενα κώλωσε γιατί μύρισε και λίγο... σκατουλίνι?
Ξέρεις, ο μπιντές μετά το χέσιμο είναι μια πολυτέλεια που λίγοι την εφαρμόζουν. Και δεν κάνει κακό, ούτε είναι ταλαιπωρία. Μυρίζεις σαπούνι μετά.
Το χαρτί υγείας δεν αρκεί για να απομακρύνει ΟΛΑ τα ίχνη.
μπράβο ρε αδερφε. Σαν το μπιντέ δεν έχει. Το λέω σε πολλους και δεν με καταλαβαινουνε.

Επισκέπτης
και αν δεν εχεις μπιντε, πλυσου με το τηλεφωνο του μπανιου. Να φυγει το σκατο απο τις τριχες.
με το χαρτι απλα τα πασαλειφεις αν εχεις δασος αυτου.

Η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλη λυση ειναι μηχανη κουρεματος,δεν εχεις και τον φοβο να κοπεις με κανα ξυραφακι.αλλιως πας για χαλαουα μαζι με την γκομενα σου για να σας κανουν και εκπτωση  :boobies:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κοινως εκτος απο πουτσοτριχες εχω κ κωλοτριχες γαμω ****...******... Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα αλλα εκει που με περιποιωταν μια κοπελια πρωχωραει κ πισω απ τ'αρχιδια κ εκει κωλωσε [size=11pt]κ λεω πω ρε γμτ εγινα ρεζιλι, βουκινο θα με κανει...[/size]

Τί ρεζίλι ρε φίλε; Φαντάζεσαι να έβρισκε την περιοχή κόντρα ξούρα τί θα σκεφτότανε; :rockon:

Η' μια μινι μηχανη γκαζον για τον κηπο.

Σιγά μη βάλει και κλαδευτήρι :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
και αν δεν εχεις μπιντε, πλυσου με το τηλεφωνο του μπανιου.

Μα αυτό εννοώ.

Δεν υπάρχουν μπάνια σήμερα που να έχουν το σκεύος μπιντές μέσα (πιάνει χώρο).
Ενώ το τηλέφωνο του μπάνιου, φτάνει (συνήθως) να το βάλεις μέσα στη λεκάνη (κάτω από τον κώλο σου όπως κάθεσαι) και να πλυθείς με το άλλο χέρι.

Κι αν δε φτάνει, άλλαξε το σπιράλ με ένα μακρύτερο.

Επισκέπτης
Υπ' όψιν ότι αυτό αποδεικνύεται και με μαθηματικό τρόπο !!!
(δεν κάνω πλάκα)! :cool2:
μηπως τελικα εισαι κλωνος του
200px-John_f_nash_20061102_3.jpg
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom