You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλεος με τις κωλότριχες !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag0s
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εάν δε είσαι βαρέως πουστάρα, δεν έχεις καθόλου τέτοιο πρόβλημα, γιατί ως γνωστόν οι τρίχες με την συνεχή τριβή πέφτουν (φυσική αποτρίχωση).Οι κωλότριχες δεν είναι ποτέ πρόβλημα, εκτός αν είσαι ελαφρώς πουστάρα...
Εάν δε είσαι βαρέως πουστάρα, δεν έχεις καθόλου τέτοιο πρόβλημα, γιατί ως γνωστόν οι τρίχες με την συνεχή τριβή πέφτουν (φυσική αποτρίχωση).
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Εάν δε είσαι βαρέως πουστάρα, δεν έχεις καθόλου τέτοιο πρόβλημα, γιατί ως γνωστόν οι τρίχες με την συνεχή τριβή πέφτουν (φυσική αποτρίχωση).
το φαινομενο της τριβης
έχετε βρει γκόμενα με τρίχες στον κόλο ;
:o Δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχουν.
Μη βασίζεσαι στην πίστη και τη θελησή σου μόνο όμως!Δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχουν.
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
:o Δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχουν.
καιομως υπαρχουν ;)
καιομως υπαρχουν ;)
Παναγια μου :-
Πως γαμιεται αυτο το πραγμα?
Θελει χορτοκοπτικο η κυρια για δωρο γενεθλιων
λοιπον γτ εχω ακουσει πολλες μαλακιες εδω μεσα (ελεος δερματολογο για τις τριχες) για τις τριχες στον κωλο υπαρχει λυση. οπως ειπαν καποιοι ξυραφι αλλα θα σε πιασει φαγουρα να το ξερεις το εχω δοκιμασει. κρεμα να μην βαλεις δεν κανει το λεει και πανω στο κουτι οτι δεν ειναι για την περιοχη γυρο απο τον κωλο και τα γεννετικα οργανα. η αγαπημενη μου λυση και που την χρησιμοποιω χωρις δισταγμο ειναι η αποτριχωση με κερι. ναι στον κωλο ενοω. πρεπει ομως να πας σε ινστιτουτο αισθητικης για να στην κανουν. δεν ποναει καθολου εκει πισω (μυστηριο της φυσης) και κραταει 3-4 εβδομαδες. τωρα για λειζερ δεν ξερω να σου πω. παντως οπως ειπαν κι αλλοι αντρας εισαι ρε συ οχι γκομενα εκτος κι αν εισαι ντιγκινταγκας. οποτε και λιγη τριχα στον κωλο δεν πειραζει. εγω προσωπικα την αντεχω απλα δεν θα εκανα γλυφοκωλι σε τετοιο κωλο. οσο για το εργαλιο και τις μπαλες υπαρχει το αντιστοιχο θεμα οποτε σταματαω εδω
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.601
- Πόντοι
- 19.485
Μια είναι η λύση: Ξύρισμα με τη βία!