Νέα

Έλεος με τις κωλότριχες !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vag0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Οι κωλότριχες δεν είναι ποτέ πρόβλημα, εκτός αν είσαι ελαφρώς πουστάρα...
Εάν δε είσαι βαρέως πουστάρα, δεν έχεις καθόλου τέτοιο πρόβλημα, γιατί ως γνωστόν οι τρίχες με την συνεχή τριβή πέφτουν (φυσική αποτρίχωση).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εάν δε είσαι βαρέως πουστάρα, δεν έχεις καθόλου τέτοιο πρόβλημα, γιατί ως γνωστόν οι τρίχες με την συνεχή τριβή πέφτουν (φυσική αποτρίχωση).

το φαινομενο της τριβης
:2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• hairyone2.jpg
    hairyone2.jpg
    179,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • hairyone1.jpg
    hairyone1.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 32

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον γτ εχω ακουσει πολλες μαλακιες εδω μεσα (ελεος δερματολογο για τις τριχες) για τις τριχες στον κωλο υπαρχει λυση. οπως ειπαν καποιοι ξυραφι αλλα θα σε πιασει φαγουρα να το ξερεις :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: το εχω δοκιμασει. κρεμα να μην βαλεις δεν κανει το λεει και πανω στο κουτι οτι δεν ειναι για την περιοχη γυρο απο τον κωλο και τα γεννετικα οργανα. η αγαπημενη μου λυση και που την χρησιμοποιω χωρις δισταγμο ειναι η αποτριχωση με κερι. ναι στον κωλο ενοω. πρεπει ομως να πας σε ινστιτουτο αισθητικης για να στην κανουν. δεν ποναει καθολου εκει πισω (μυστηριο της φυσης) και κραταει 3-4 εβδομαδες. τωρα για λειζερ δεν ξερω να σου πω. παντως οπως ειπαν κι αλλοι αντρας εισαι ρε συ οχι γκομενα εκτος κι αν εισαι ντιγκινταγκας. οποτε και λιγη τριχα στον κωλο δεν πειραζει. εγω προσωπικα την αντεχω απλα δεν θα εκανα γλυφοκωλι σε τετοιο κωλο. οσο για το εργαλιο και τις μπαλες υπαρχει το αντιστοιχο θεμα οποτε σταματαω εδω

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.601
Πόντοι
19.485
Μια είναι η λύση: Ξύρισμα με τη βία!  :boobies: :boobies:

Stories