Νέα

Ελεονώρα Μελέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τυπε γιατι νομιζεις οι μορφωμενοι δε λενε βρωμολογα? πλανασαι οικτρα...οι μορφωμενοι λενε τα χειροτερα.....δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο...οσο για μενα...εχω πτυχιο κ 2 μεταπτυχιακα σε Αγγλια κ Γαλλια..αλλα δε θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο απο κανεναν που δεν εχει πτυχιο....ολοι ισοι...στην πραξη φαινονται ολα...
Δημοσιως οταν εισαι δημοσιο προσωπο δεν γραφεις για πουτσες ρε φιλε Γιαννη.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δημοσιως οταν εισαι δημοσιο προσωπο δεν γραφεις για πουτσες ρε φιλε Γιαννη.

σε αυτο συμφωνω....βεβαια κρατω μια επιφυλαξη για τον αν οντως το εγραψε...επειδη στις μερες μας κυκλοφορει πολυ ψεμα....μπορει να τα λεει κατ ιδιαν αλλα λιγο περιεργο να τα λεει ετσι δημοσιως..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξεχειλιζει η μορφωση της απο την Ανωτατη Πουτσοχυσικη...
Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ που θεωρειτε αυτο το ΣΚΑΤΟ μορφωμενο,εχετε βγαλει τουλαχιστον το Λυκειο?
τυπε η γκομενα εχει κανει μεταπτυχιακο στο λαρυγγατο προφανως.....τον εξαφανιζει τον πουτσο και γλειφει και τις μπαλες απεξω

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τυπε η γκομενα εχει κανει μεταπτυχιακο στο λαρυγγατο προφανως.....τον εξαφανιζει τον πουτσο και γλειφει και τις μπαλες απεξω
χαχαχαχα έτσι!!!χαχαχα

σε αυτο συμφωνω....βεβαια κρατω μια επιφυλαξη για τον αν οντως το εγραψε...επειδη στις μερες μας κυκλοφορει πολυ ψεμα....μπορει να τα λεει κατ ιδιαν αλλα λιγο περιεργο να τα λεει ετσι δημοσιως..

αυτη το εγραψε φιλε.ειναι δικος της ο λογαριασμος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το τσιμπουκι ειναι επιστημη παιδες και θα πρεπε να διδασκεται σε σχολες ελλεηνιδων μαζι με μαθηματα οικοκυρικης,πλεξιμο,μαγειρεμα,μπαλωμα κλπ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
550883679.jpg

461278

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραιος ο λαδακης

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι λετε, εγω την πετυχα παραλια και εχει κανει μπουτι μπετατζη ... κι αυτη την αηδια που γαμπα-γονατο-μπουτι ειναι ενα ομοιογενες πραμα σα μπουκαλι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι λετε, εγω την πετυχα παραλια και εχει κανει μπουτι μπετατζη ... κι αυτη την αηδια που γαμπα-γονατο-μπουτι ειναι ενα ομοιογενες πραμα σα μπουκαλι

Όταν μία γκόμενα προβάλει ΜΟΝΟ ένα μέρος του σώματος (η συγκεκριμένη προβάλει και πουλάει βυζιά  :tits: :tits:) τότε κάτι δεν πάει καλά με το υπόλοιπο σώμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όταν μία γκόμενα προβάλει ΜΟΝΟ ένα μέρος του σώματος (η συγκεκριμένη προβάλει και πουλάει βυζιά  :tits: :tits:) τότε κάτι δεν πάει καλά με το υπόλοιπο σώμα.

ειδικα οταν ειχε κοντο το μαλλι και εβγαινε με τη λιγδα αγουροξυπνημενη και σορτς σαν εφηβος αλβανος στην οικοδομη ηταν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.605
Πόντοι
25.467
το τσιμπουκι ειναι επιστημη παιδες και θα πρεπε να διδασκεται σε σχολες ελλεηνιδων μαζι με μαθηματα οικοκυρικης,πλεξιμο,μαγειρεμα,μπαλωμα κλπ

Εμένα πάντως μου προξενεί εντύπωση το γεγονός, πως άτομα που τα σκάνε για να πηδήξουν τη Μάρτα και τη Λίλη, και που εξανίστανται όταν δεν απαντά στα π.μ. τους η χι ή η ψι γυφτορουμάνα, δεν θα πήδαγαν την Μελέτη αν τους καθόταν.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εμένα πάντως μου προξενεί εντύπωση το γεγονός, πως άτομα που τα σκάνε για να πηδήξουν τη Μάρτα και τη Λίλη, και που εξανίστανται όταν δεν απαντά στα π.μ. τους η χι ή η ψι γυφτορουμάνα, δεν θα πήδαγαν την Μελέτη αν τους καθόταν.

Είστε σωστός.

Εγώ πάντως Άγιέ μου της τον έδινα άνετα. Κι αν έβλεπα ζόρια επί του σώματος θα τιμούσα την στάση της Ισπανίας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είστε σωστός.

Εγώ πάντως Άγιέ μου της τον έδινα άνετα. Κι αν έβλεπα ζόρια επί του σώματος θα τιμούσα την στάση της Ισπανίας.

εχουμε πει αντικειμενικοτατα: γαμησιμη πλην οχι κυκλοφορησιμη

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εχουμε πει αντικειμενικοτατα: γαμησιμη πλην οχι κυκλοφορησιμη

Τύπε, γαμάμε ότι μας αρέσει και μας καυλώνει.
Κυκλοφορούμε μόνο ότι μας αρέσει, μας καυλώνει και το σεβόμαστε. Βασικό το επιπλέον κριτήριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom