Νέα

Ελεονώρα Μελέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
λογικα πηδας αλλα πεφτεις κατηγορια  :S

Πιστεύω οτι τα omega είναι καλύτερα απ' τα rolex...και πιο φθηνά!
Red, πάρε ρολόι ferrari και πες οτι είχες και αυτοκίνητο, απλά δεν το έφερες!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αναλογα τι θες να γαμησεις , παντως αμφιβαλω με αυτο το εχουν "γαμησει ενα σωρο γκομενες " , ολοι οι παραμυθαδες γαμανε στην Μυκονο , σαν και αυτους που λενε οτι πανε στα χωρια τους και γαμανε γκομενες..

Πανε οι εποχες που πηγαιναν στην Μυκονο οι γκομενες για να γαμηθουν , πανε εκει για να βρουν κανενα γαμπρο τωρα ..

Εκτος αν θελετε να γαμησετε τιποτα ψοφιες μεθυσμενες τουριστριες
οχι δεν ειναι παραμυθαδες.τα εχω δει.εχει αλλαξει οντως η μυκονος εδω και χρονια εχει γινει καπου μη μου απτου και εχει πεσει αρκετα αλλα και παλι φαση γινεται.τριημερο γεμισε φουλ το νησι χαμος.και να ξερεις το νησι δεν γεμιζει απο τους φραγκατους και τους σελεμπριτις μονο.θελει μαζα κοσμο πολυ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1001649_253014544823600_1066856844_n.jpg

dsquared-men-s-shoes-dsquared-boots-sporting-low-shoes-c06b6.jpg

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αμα δεν σε ακολουθησει το ΜυκονοςTV δεν ανηκεις πουθενα  :grin:
θα στειλουμε δικο μας συνεργειο bourdela TV και θα σε κοιτανε ολοι,μην σε νοιαζει....να μαζευτουμε κλιμακιο..καποια συγκεκριμενα μελη και θα παμε να αποθανατισουμε στιγμες μυκονου αναμεσα στη σοου μπιζ...BOURDELA TV...

Επισκέπτης
ολλανδε αν δεν κανω λαθος τα φεραρι ρολογια τα "βγαζει" η πανερε τα οποια ειναι και αυτα ακριβα
αρα καλυτερα ρολεξ που τα ξερουν ολοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.977
Πόντοι
12.756

χαχα καλο αυτο που ειπες για την φεραρι  :2funny: :2funny:

Με το ρολεξ ειναι σαν να λεμε μιλας στην γλωσσα τους ,παντως μη περιμενετε πολλα απο τις γκομενες , ενα ρολοι ξερουν και αυτο πολυ ειναι , εννοειτε οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα ρολογια αλλα δεν τα ξερουν , πρεπει να πεσεις σε πολυ γατονι γκομενα για να καταλαβει , υπαρχουν και αυτες αλλα ειναι πιο λιγες και ειναι σε αλλο επιπεδο .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ολλανδε αν δεν κανω λαθος τα φεραρι ρολογια τα "βγαζει" η πανερε τα οποια ειναι και αυτα ακριβα
ρολεξ εχει ο αχαχουχας τυπε δεν θελω να εχω και εγω

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Είχα δει στην Ιταλία και με 350 ευρώ...το Scuderia Black αν θυμάμαι καλά...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
χαχα καλο αυτο που ειπες για την φεραρι  :2funny: :2funny:

Με το ρολεξ ειναι σαν να λεμε μιλας στην γλωσσα τους ,παντως μη περιμενετε πολλα απο τις γκομενες , ενα ρολοι ξερουν και αυτο πολυ ειναι , εννοειτε οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα ρολογια αλλα δεν τα ξερουν , πρεπει να πεσεις σε πολυ γατονι γκομενα για να καταλαβει , υπαρχουν και αυτες αλλα ειναι πιο λιγες και ειναι σε αλλο επιπεδο .

Ρε φίλε τα Rolex δεν είναι τόσο ωραία και επειδή έχουν το όνομα είναι πανάκριβα...έχω δει γυναικείο με 40.000 επειδή οι δείκτες είχαν διαμάντια μέσα και διάφορα άλλα...υπάρχουν πιο νεανικά και πιο ωραία....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.977
Πόντοι
12.756
οχι δεν ειναι παραμυθαδες.τα εχω δει.εχει αλλαξει οντως η μυκονος εδω και χρονια εχει γινει καπου μη μου απτου και εχει πεσει αρκετα αλλα και παλι φαση γινεται.τριημερο γεμισε φουλ το νησι χαμος.και να ξερεις το νησι δεν γεμιζει απο τους φραγκατους και τους σελεμπριτις μονο.θελει μαζα κοσμο πολυ.

Σιγουρα καποια δεν ειναι παραμυθια , αλλα τα περισσοτερα ειναι , αν γαμαγανε ετσι στην Μυκονο θα ειχε βουλιαξει το νησι καθε καλοκαιρι , θα ειχε γινει Ταυλανδη , θα ειχε ερθει ολος ο ανδρικος πληθυσμός του πλανητη .

Πηγαινω αρκετα χρονια , και αυτα που γινονταν παλια απλα δεν γινονται τωρα, παλια πηγαινε η καθε κακομοιρα να φαει κανενα πουτσο , ειδικα τουριστριες , δεν θα ξεχασω που γυριζα πριν 10 χρονια απο ενα κλαμπ αργα και σε μια παραλια βλεπω κοσμο και διακρινω μια τουριστρια μαλλον αγγλιδα που ειχε λιποθυμήσει απο το μεθυσι και ειχαν μαζευτει καμια 15αρια τυποι με τις πουτσες εξω και την γαμαγαν με την σειρα και η αλλη ηταν αναισθητη στην παραλια..Ακραιο παραδειγμα αλλα γινοντουσαν και αυτα , πεινανε σαν σφουγγαρια και μετα γαμιωντουσαν με οποιον να ναι ..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σιγουρα καποια δεν ειναι παραμυθια , αλλα τα περισσοτερα ειναι , αν γαμαγανε ετσι στην Μυκονο θα ειχε βουλιαξει το νησι καθε καλοκαιρι , θα ειχε γινει Ταυλανδη , θα ειχε ερθει ολος ο ανδρικος πληθυσμός του πλανητη .

Πηγαινω αρκετα χρονια , και αυτα που γινονταν παλια απλα δεν γινονται τωρα, παλια πηγαινε η καθε κακομοιρα να φαει κανενα πουτσο , ειδικα τουριστριες , δεν θα ξεχασω που γυριζα πριν 10 χρονια απο ενα κλαμπ αργα και σε μια παραλια βλεπω κοσμο και διακρινω μια τουριστρια μαλλον αγγλιδα που ειχε λιποθυμήσει απο το μεθυσι και ειχαν μαζευτει καμια 15αρια τυποι με τις πουτσες εξω και την γαμαγαν με την σειρα και η αλλη ηταν αναισθητη στην παραλια..Ακραιο παραδειγμα αλλα γινοντουσαν και αυτα , πεινανε σαν σφουγγαρια και μετα γαμιωντουσαν με οποιον να ναι ..
οπα οπα τυπε.παω κοντα 15 χρονια.εχω παει ισως τριψηφιο αριθμο στη μυκονο μαζι με τριημερα κ.λ.π.εχεις δικιο οτι εχει αλλαξει κατι.εχει μπει ενας φραγμος και εδω που τα λεμε μεχρι ενος σημειου δεν ειναι ασχημο.εχω δει και εγω πολλα.για παραμυθια δεν μιλαω.εχω δει σου λεω.φυσικα δεν θα γινει ποτε ταιλανδη γιατι εκει ενας κοιλαρας μεσηλικας δεν θα εχει και πολλη...τυχη εκτος φυσικα αν ειναι πολυ φραγκατος οποτε και να μην εχει θα βρει...παρεα. :grin: :grin: το ειχα γραψει.εκει μετραει πρωτα η εξωτερικη εμφανιση το λουκ και μετα τα φραγκα και φυσικα ποσο καλος παικτης ειναι καποιος εφοσον βρει παρεα.υποψην μιλαω για μαζα οχι για τις γνωστες και μη γνωστες τσουπρες-τσουλες που ξερουν που να πανε και τι να βρουν.
μπορω να σου γραψω πολλα αλλα ακομη αλλα θα παμε πιο συγκεκριμενα και δεν το θελω ουτε εγω ουτε εσυ αν θυμαμαι καλα γιατι σε αλλο θρεντ ειχες θεμα.ξερεις για ποιο θρεντ εννοω...οτι θελεις σε πμ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.977
Πόντοι
12.756
οπα οπα τυπε.παω κοντα 15 χρονια.εχω παει ισως τριψηφιο αριθμο στη μυκονο μαζι με τριημερα κ.λ.π.εχεις δικιο οτι εχει αλλαξει κατι.εχει μπει ενας φραγμος και εδω που τα λεμε μεχρι ενος σημειου δεν ειναι ασχημο.εχω δει και εγω πολλα.για παραμυθια δεν μιλαω.εχω δει σου λεω.φυσικα δεν θα γινει ποτε ταιλανδη γιατι εκει ενας κοιλαρας μεσηλικας δεν θα εχει και πολλη...τυχη.το ειχα γραψει.εκει μετραει πρωτα η εξωτερικη εμφανιση το λουκ και μετα τα φραγκα και φυσικα ποσο καλος παικτης ειναι καποιο εφοσον βρει παρεα.υποψην μιλαω για μαζα οχι για τις γνωστες και μη γνωστες τσουπρες-τσουλες που ξερουν που να πανε και τι να βρουν.
μπορω να σου γραψω πολλα αλλα ακομη αλλα θα παμε πιο συγκεκριμενα και δεν το θελω ουτε εγω ουτε εσυ αν θυμαμαι καλα γιατι σε αλλο θρεντ ειχες θεμα.ξερεις για ποιο θρεντ εννοω...οτι θελεις σε πμ.

Εισαι σωστος τυπε στην εξηγηση , επειδη αν και δεν ειμαι Μυκονιατης μπορει να εχω παει πιο πολλες φορες και απ αυτους μιας και πηγαινω και γω περιπου 15 χρονια .

Να σου διορθωσω αν επιτρεπεις λιγο την σειρα για το καλο χτυπημα στην Μυκονο , πιστευω οτι η εξωτερικη εμφανιση τα τελευταια χρονια εχει ερθει στην ιδια σειρα με τα φραγκα , αν εχει πολλα φραγκα και εισαι μετριος μπορει να γαμησεις και καλυτερα απο εναν κουκλο με λιγα φραγκα στη ακρη , οχι παντα αλλα συνηθως ετσι γινεται , αν εισαι κουκλος θα ριξεις ενα μανικι και μετα το γκομενετο θα την κανει για αλλη βαρκα , αν εχεις τα φραγκα και εισαι μετριος θα πρεπει να την κλωτσας την γκομενα για να φυγει και να βρεις καμια αλλη ...Βεβαια υπαρχουν και μερικες που ειναι ρομαντικες και θελουν τον ομορφο , αλλα στο νησι αυτο συνηθως πανε αυτες που νομιζουν οτι ειναι εξυπνες και θα πιασουν το κελεπουρι με τα φραγκα για να ξενοιασουν στην ζωη τους.

Καποιος ειχε πει ( δεν θυμαμαι ποιος ) οτι υπαρχουν 2 ειδη απο γκομενες που βολευονται , οι πολυ ομορφες και οι πολυ εξυπνες .

Οπως λες και εσυ και συμφωνω απολυτα καλυτερα να μην το παμε στο πιο συγκεκριμενο , σιγουρα αφου πηγαινεις τοσα χρονια εχουν δει πολλα τα ματια σου , καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτο. ;)

καλυτερα να μεινουμε στο θεμα και να μην γαμησουμε το νημα με off topic

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αναλογα τι θες να γαμησεις , παντως αμφιβαλω με αυτο το εχουν "γαμησει ενα σωρο γκομενες " , ολοι οι παραμυθαδες γαμανε στην Μυκονο , σαν και αυτους που λενε οτι πανε στα χωρια τους και γαμανε γκομενες..

Πανε οι εποχες που πηγαιναν στην Μυκονο οι γκομενες για να γαμηθουν , πανε εκει για να βρουν κανενα γαμπρο τωρα ..

Εκτος αν θελετε να γαμησετε τιποτα ψοφιες μεθυσμενες τουριστριες

οι ελληνες τυπε δεν πεφτουνε ποτε κατω απο 200 γαμησια με γκομενες την εβδομαδα  :sunglasses:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εισαι σωστος τυπε στην εξηγηση , επειδη αν και δεν ειμαι Μυκονιατης μπορει να εχω παει πιο πολλες φορες και απ αυτους μιας και πηγαινω και γω περιπου 15 χρονια .

Να σου διορθωσω αν επιτρεπεις λιγο την σειρα για το καλο χτυπημα στην Μυκονο , πιστευω οτι η εξωτερικη εμφανιση τα τελευταια χρονια εχει ερθει στην ιδια σειρα με τα φραγκα , αν εχει πολλα φραγκα και εισαι μετριος μπορει να γαμησεις και καλυτερα απο εναν κουκλο με λιγα φραγκα στη ακρη , οχι παντα αλλα συνηθως ετσι γινεται , αν εισαι κουκλος θα ριξεις ενα μανικι και μετα το γκομενετο θα την κανει για αλλη βαρκα , αν εχεις τα φραγκα και εισαι μετριος θα πρεπει να την κλωτσας την γκομενα για να φυγει και να βρεις καμια αλλη ...Βεβαια υπαρχουν και μερικες που ειναι ρομαντικες και θελουν τον ομορφο , αλλα στο νησι αυτο συνηθως πανε αυτες που νομιζουν οτι ειναι εξυπνες και θα πιασουν το κελεπουρι με τα φραγκα για να ξενοιασουν στην ζωη τους.

Καποιος ειχε πει ( δεν θυμαμαι ποιος ) οτι υπαρχουν 2 ειδη απο γκομενες που βολευονται , οι πολυ ομορφες και οι πολυ εξυπνες .

Οπως λες και εσυ και συμφωνω απολυτα καλυτερα να μην το παμε στο πιο συγκεκριμενο , σιγουρα αφου πηγαινεις τοσα χρονια εχουν δει πολλα τα ματια σου , καταλαβαινω τι θες να πεις με αυτο. ;)

καλυτερα να μεινουμε στο θεμα και να μην γαμησουμε το νημα με off topic
να ξερεις οτι εμενα με βολευει να ερθω στην αποψη σου για να μην γεμιζει το νησι απο λιγουρια που νομιζουν οτι το γαμησι το εχουν στο τσεπακι τους μονο και μονο επειδη ειναι μυκονος.συμπληρωνω με πμ.
για να επανελθω στο τοπικ να πω οτι μαρεσει καλυτερα το μαλλι της τωρα απο οταν τα ειχε κοκκινα. ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ψοφαει για πουτσα βλεπω η κοπελια , να ξερει και ο κοσμος οτι ειναι διαθεσιμη ..

Παντως ρε πουστη μου αυτο το υφος και ο αερας που εχουν αυτες που νομιζουν οτι ειναι διασημες ειναι για χαστουκια εντελως ..
Από άλλους παίρνουνε το δικαίωμα να έχουν αυτό το ύφος...

Μην τα ξαναλέμε...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κ εγώ τα λέω,κ εσύ τα λες,κ άλλοι τα λένε αλλά για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή...

Με έπιασε το ποιητικό μου...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.977
Πόντοι
12.756
Κ εγώ τα λέω,κ εσύ τα λες,κ άλλοι τα λένε αλλά για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή...

Με έπιασε το ποιητικό μου...

ειναι που εισαι αισθηματιας γι αυτο το εχεις το ποιημα για πλακα ταλενταρα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom