redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε θα ανεβασω και κανα βιντεακι να χαζεψουν οι πιρφοροι και καμια φωτοΣε είχα σε μεγάλη εκτίμηση τύπε!
τυπε θα ανεβασω και κανα βιντεακι να χαζεψουν οι πιρφοροι και καμια φωτοΣε είχα σε μεγάλη εκτίμηση τύπε!
τυπε και εγω θα παω μυκονο φετος ανηκω στην σοου μπιζ δηλαδης? :-
τυπε θα ανεβασω και κανα βιντεακι να χαζεψουν οι πιρφοροι και καμια φωτο
τυπε και εγω θα παω μυκονο φετος ανηκω στην σοου μπιζ δηλαδης? :-
για καμακι τυπεΜε την εργατικη εστια θα πας Μυκονο ?
Δεν το περιμενα απο σενα τυπε ...Σε ειχα για πιο κουλτουρα
για καμακι τυπε
ψοφαει για πουτσα βλεπω η κοπελια , να ξερει και ο κοσμος οτι ειναι διαθεσιμη ..
Παντως ρε πουστη μου αυτο το υφος και ο αερας που εχουν αυτες που νομιζουν οτι ειναι διασημες ειναι για χαστουκια εντελως ..
που να τα βρω τα ρολεξ δικε μου :Sτυπε να προσεχεις εκει γιατι φημες λενε οτι πανε πολλοι πουστηδες , μην στην πεσει κανεις και γυρισεις αλλαγμενος απο το νησι..
Α και να προσεχεις εκει τους κουστουματους και τους σοβαρους.
Ξεσκονισε τα ρολεξ και πηγαινε για καμακι
που να τα βρω τα ρολεξ δικε μου :S
μην τον τσιτωνεις γιατι στο τελος θα το πιστεψει.τυπε αν δεν εχεις το απολυτο αξεσουαρ της Μυκονου δεν σε βλεπω να γαμας , θα σε σνομπαρουν ολες ...Προλαβαινεις να αγορασεις κανενα μαιμου ? μπας και ριξεις κανενα μανικι στο λεω
εχω dsquared τυπε ρουχα ;)τυπε αν δεν εχεις το απολυτο αξεσουαρ της Μυκονου δεν σε βλεπω να γαμας , θα σε σνομπαρουν ολες ...Προλαβαινεις να αγορασεις κανενα μαιμου ? μπας και ριξεις κανενα μανικι στο λεω
τοτε ρε τυπε ενα σωρο αλανια χωρις να εχουν αυτα πως γινεται να εχουν γαμησει ενα σωρο γκομενες στη μυκονο?2 ειναι τα οπλα για το καμακι στην Μυκονο , για να εχεις καποια ελπιδα , vilebrequin μαγιο και ρολεξακι ...αντε και κανενα iphone 5 ..
Βαλε μια αγγελια στο bou να σου δανεισουν κανενα ρολεξακι για το καλοκαιρι , πες οτι ειναι για καλο σκοπο !!!
εχω dsquared τυπε ρουχα ;)
εχω dsquared τυπε ρουχα ;)
Με Omega πηδάς?
τοτε ρε τυπε ενα σωρο αλανια χωρις να εχουν αυτα πως γινεται να εχουν γαμησει ενα σωρο γκομενες στη μυκονο?
αν περιμενανε ολοι στη μυκονο που βραζει απο μουνι να γαμησουνε απο ενα ρολεξ τοτε καλυτερα να δεσουνε πετρα στο λαιμο και να πεσουνε στο στο τηγανι(παραλια στη μυκονο) χωρις να τους βλεπει ο πολυς ο κοσμος.
με festina??
εννοεις λογω τιμης?Με festina μαλλον σε πηδανε
λογικα πηδας αλλα πεφτεις κατηγορια :SΜε Omega πηδάς?