panoulis εδω
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2021
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Φοβήθηκα λίγο...χωρις μακιγιαζ ειμαστε δυσκολα
Απλα τρομακτικη...χωρις μακιγιαζ ειμαστε δυσκολα
Σοβαρευτηκε κι η Ελεονωρα έγινε κι αυτή ευαίσθητη στα γυναικεία ζήτηματα, τον σεξισμο τις παρενόχλησεις.. Εννοείται ότι έφτιαξε καριέρα με τα βυζια έξω για να προκαλεί τους άνδρες τηλεθεατες
Υποκρισία τυπε, ακολουθούν οτι πουλάει ωστε να ειναι παντα μεσα στα πραγματα, ετσι επιβιώνουν οσοι είναι μέσα στο star system.Σοβαρευτηκε κι η Ελεονωρα έγινε κι αυτή ευαίσθητη στα γυναικεία ζήτηματα, τον σεξισμο τις παρενόχλησεις.. Εννοείται ότι έφτιαξε καριέρα με τα βυζια έξω για να προκαλεί τους άνδρες τηλεθεατες
Μου αρεσει οπως ανεβαινει η καμερα.
Ψοφας για εξαερωση τυπε?Υπάρχει φωτό ;
Ψαχνω μανιωδώς αλλά δεν
Ψοφας για εξαερωση τυπε?
Η εξέλιξη επιβάλλει να μην γυρίζεις πίσω...οι εποχές του Σταρ και οι καλές εκείνες μέρες δεν θα γυρίσουν πίσω.Ο,τι είδαμε είδαμε....η έντονη κλίση στο κουντεπιε της είναι ικανή να μας φτιάχνει εμάς τους μερακλήδες.Σοβαρευτηκε κι η Ελεονωρα έγινε κι αυτή ευαίσθητη στα γυναικεία ζήτηματα, τον σεξισμο τις παρενόχλησεις.. Εννοείται ότι έφτιαξε καριέρα με τα βυζια έξω για να προκαλεί τους άνδρες τηλεθεατες
Μπουσουλώντας στα τέσσερα τον ανέβηκε τον Γολγοθά της γυναικείας χειραφέτησης, τύπε.Σοβαρευτηκε κι η Ελεονωρα έγινε κι αυτή ευαίσθητη στα γυναικεία ζήτηματα, τον σεξισμο τις παρενόχλησεις..
Αυτά είναι...τώρα που είναι με τις παντόφλες στο σπίτι θα λέει "Κοίτα τι έβαζα όταν ήμουν πουλί και μ'αγσπουσανε πολλοί".
Ωραίος βυζος και φυσικός.....Αυτά είναι...τώρα που είναι με τις παντόφλες στο σπίτι θα λέει "Κοίτα τι έβαζα όταν ήμουν πουλί και μ'αγσπουσανε πολλοί".
Μπα... μια τενίστρια πηδάει.Ειδατε τι βλακειες εκανε στη κριτικη επιτροπη για τη γιουροβιζιον? Μιλαμε η τυπισσα ειναι ατελειωτος στοκος.Απλα τη σπρωχνει ο γιος του Κυριακου....
Μπα... μια τενίστρια πηδάει.