You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελεονώρα Μελέτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 5.646
Ωραια ειναι εδώ...
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Για μένα είναι ωραία γυναίκα!!!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.025
- Πόντοι
- 9.297
Εμας μας ενδιαφερει να ειναι ωραια, να μας ανεβαζει το ηθικο και το ανηθικο και να μας βγαζει αυτο το κατι που θελω...αχ Καιτουλα με τα ωραια σου....αν οι γοφοι της πετανε λιγο η αν η αναλογια μυτης προς δαχτυλα ποδιων ξεπερναει την Χρυση Τομη (?Χ: ΜαΣ)...κοινως ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...την γουσταρουμε anyway δεν μας νοιαζει αν παει για μοντελο...με φτιαχνει τρελα το κουντεπιε της οταν φοραει γοβες...ο πατουσολατρης τι λεει επ' αυτου;
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 892
- Πόντοι
- 86
Πρεπει να ειναι ασχημη απο φυσικου της
Αλλα εχει τετοια χαρακτηριστικα που με το σωστο βαψιμο μεταμορφωνεται σε κουκλα
Οπως και να εχει, ο συνδυασμος κυριας και πουτανας που βγαζει (μορφωμενη, 5-6 γλωσσες, απο καλη οικογενεια, αλλα ταυτοχρονα και τις πιο ξεκωλες εμφανισεις στην ελληνικη τιβι, υπονοουμενα συνεχεια σε κουβεντες κλπ κλπ) την καθιστουν στο τοπ3 με τις γκομενες που εχω παιξει τις περισσοτερες μαλακιες εβερ
Οπως και να εχει, ο συνδυασμος κυριας και πουτανας που βγαζει (μορφωμενη, 5-6 γλωσσες, απο καλη οικογενεια, αλλα ταυτοχρονα και τις πιο ξεκωλες εμφανισεις στην ελληνικη τιβι, υπονοουμενα συνεχεια σε κουβεντες κλπ κλπ) την καθιστουν στο τοπ3 με τις γκομενες που εχω παιξει τις περισσοτερες μαλακιες εβερ
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 5.646
Έτσι...
Πατουρα για σληρο γαμησι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.025
- Πόντοι
- 9.297
Εμπεριστατωμενη αναλυση...εγω λειωνω για το κουντεπιε της ...ο τροπος που σπαει οταν φοραει γοβες και το βλεπω να ξεπροβαλλει οταν καθεται...μ'ερχεται να της βγαλω τις γοβες και μετα.....???!Πρεπει να ειναι ασχημη απο φυσικου της
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
η ελεονωρα θυμιζει το ξεκωλακι συμμαθητρια που ειχαμε στο σχολειο. τονιζε με τα καταλληλα ρουχα τα δυνατα της σημεια, προσωπο, βυζαρες και οσο ηταν αδυνατη μπουτια και κολο. μεγαλωσαμε εχοντας κοντινη ηλικια και βλεπεις οτι εξελλισεται σε κυρια με αλλο βαψιμο/ντυσιμο και μαλλι.. παρ'ολες τις αλλαγες που εχει με τα χρονια δεν παυει να ειναι μια καβλα που θες να τις δωσεις το κωλαντερο στο χερι. ειναι ακομπλεξαριστη (θυμιζω την εκπομπη με τις τσοντες που εκανε) και σε συνδυασμο οτι ειναι μεγαλη βαζελομανα θες να την ξεσκισεις ακομα περισσοτερο
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.563
- Πόντοι
- 216
Πρεπει να ειναι ασχημη απο φυσικου της
Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 892
- Πόντοι
- 86
Μακαρι να ηταν οντως ετσι..
Την εχω δει σε κατι στορυ αβαφα και ειναι τρομακτικη
Οπως και να χει η φατσουλα της σηκωνει πολυ σπερμα
Antonio Capito
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Θα συμφωνήσω για τη φάτσα της!Μακαρι να ηταν οντως ετσι..
Την εχω δει σε κατι στορυ αβαφα και ειναι τρομακτικη
Οπως και να χει η φατσουλα της σηκωνει πολυ σπερμα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.464
- Πόντοι
- 25.467
Tο έχω γράψει πολλές φορές, και θα το ξαναγράψω.
Αν ήταν καμιά ανεξάρτητη από αυτές που δίνουν επιλεκτικά το τηλέφωνο τους, το 55% από αυτούς που γράφουν ότι πρόκειται περί "μπάζου", "κοντοπόδαρης", "ασχημομούρας" κλπ, θα την έκραζαν επειδή τους απέκλεισε ή επειδή δεν έχει απαντήσει στα π.μ. τους, και το υπόλοιπο 45% θα την εκλιπαρούσε ποστάροντας καρδούλες και φιλάκια, προκειμένου να τους δώσει τον τηλεφωνικό της αριθμό.
Αν ήταν καμιά ανεξάρτητη από αυτές που δίνουν επιλεκτικά το τηλέφωνο τους, το 55% από αυτούς που γράφουν ότι πρόκειται περί "μπάζου", "κοντοπόδαρης", "ασχημομούρας" κλπ, θα την έκραζαν επειδή τους απέκλεισε ή επειδή δεν έχει απαντήσει στα π.μ. τους, και το υπόλοιπο 45% θα την εκλιπαρούσε ποστάροντας καρδούλες και φιλάκια, προκειμένου να τους δώσει τον τηλεφωνικό της αριθμό.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.859
- Πόντοι
- 9.931
Ρε τυποι μεχρι πριν μια 5αετια κατι ελεγε, την εχετε δει αβαφη σημερα;;
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 456
ατάλαντη? δημοσιογράφος είναι, όχι ηθοποιός.Απλώς μια ασχημη και αταλαντη γυναικα.
Ομολογω δεν εχω αντιληφθει πώς εχει κανει την οποια καριερα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ειπα εγω οτι ειναι ηθοποιος?ατάλαντη? δημοσιογράφος είναι, όχι ηθοποιός.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Αυτή πρέπει να ναι τέρμα ανοιχτόμυαλη σεξουαλικά,γεμάτη ''καύλες'' και να γαμιέται αγρίως.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Oυτε καν.Αυτή πρέπει να ναι τέρμα ανοιχτόμυαλη σεξουαλικά,γεμάτη ''καύλες'' και να γαμιέται αγρίως.
Εντελως wannabe.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Λες?Oυτε καν.
Εντελως wannabe.
Παρόμοια θέματα