STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
πολυ σωσταΤα παντα χωρις cim δεν είναι τα παντα. Στα ελληνικα τουλαχιστον
πολυ σωσταΤα παντα χωρις cim δεν είναι τα παντα. Στα ελληνικα τουλαχιστον
οχι κωλο
οχι cim
αμ τότε τί κάνει η κυρία ρε μάγκες? δεν κάθομαι με τη δικιά μου που το έχω και πληρωμένο τότε?
Ρε τύπε εντάξει και μπράβο τους, αλλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο.
5 χρόνια μετά ομόρφυνε?
Ok διόρθωσε τα βυζιά ας πούμε ότι οπτικά έχει βελτίωση στο σώμα.
Από υπηρεσίες έκοψε τον κώλο και βελτίωσε την διάθεση γιατί αλλιώς cg δεν στέκεσαι. Ισοπαλία εδώ!
Από αλβανίδα έγινε ρουμάνα όπως λέει ο άλλος πιο πάνω, εντάξει τα βαφτίσια τζάμπα είναι. Ισοπαλία κι εδώ!
Ρεζουμέ? Εντάξει 60 είναι δεν υπάρχουν πιο φθηνές, ούτε στον παπά να μην το πεις!
Ας το είχε 100 να δεις πόσο χάλια θα περνούσαν όλοι.
Η τιμή κάνει την διαφορά.
τα "μεταξωτά" βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους"Το φτηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε!"
Κατάλληλη για Αλβανούς, συριζαίους κλπ σαβουρογάμηδες.
Άποψη σου,άλλα και 100% λάθος όλη έχουν δικαίωμα στον αγοραίο ερωτά ,ακόμα και αυτή που δεν έχουν τα απετουμενα φράγκα,δεν πάει να πει ότι είναι φτηνει δεν είναι και καλή και στην φίλης δίνεις 20 και μπορεί να περάσεις καλύτερα από τα 150αρια ,όσο για ποιοι είναι πελάτες της και ποιοι την προτιμούν με την ιδέα και μόνο θα μείνεις .."Το φτηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε!"
Άποψη σου,άλλα και 100% λάθος όλη έχουν δικαίωμα στον αγοραίο ερωτά ,ακόμα και αυτή που δεν έχουν τα απετουμενα φράγκα,δεν πάει να πει ότι είναι φτηνει δεν είναι και καλή και στην φίλης δίνεις 20 και μπορεί να περάσεις καλύτερα από τα 150αρια ,όσο για ποιοι είναι πελάτες της και ποιοι την προτιμούν με την ιδέα και μόνο θα μείνεις ..
Το που ανήκω το ξέρω εγώ ,το που ανήκεις εσύ φαίνεται .
Ουτε φαινεται αλλα ουτε και ξερεις...Ετσι? Ιδιως με δαυτον που ανοιξες παραθυρο... ;)Το που ανήκω το ξέρω εγώ ,το που ανήκεις εσύ φαίνεται .
Και ούτε με ενδιαφέρει...Ουτε φαινεται αλλα ουτε και ξερεις...Ετσι? Ιδιως με δαυτον που ανοιξες παραθυρο... ;)
Αυτο έλειπε...Και ούτε με ενδιαφέρει...
Πας καλά ; τι να με ενδιαφέρει κάποιος που άπλα γράφει εδώ ,άλλα βλέπω ότι ποιο πολύ ενδιαφέρον δείχνετε εσείς για μέναΑυτο έλειπε...
;)Ζαντ,οσο τριβεις το γουρουνι χανεις χρονο και σαπουνι
"Το φτηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε!"
Μην ειστε απολυτοι σε αυτο διοτι υπαρχουν παντα εξαιρεσειs και εκπληξειs μια απο αυτεs ειναι και ο "υποφαινομενοs" και φυσικα δεν ανηκω σε καμμια απο αυτεs τιs κατηγοριεs .....θα ελεγα μαλιστα οτι απεχω παρασγκαs .....anyway για το μωρο ομωs εχω πολυ καλη αποψη και φυσικα το τιμω !!! αλλα ολα ειναι υποκειμενικα οπωs εχουμε αναφερει ξανα στο παρελθον !!! αυτα !!!
Μην ειστε απολυτοι σε αυτο διοτι υπαρχουν παντα εξαιρεσειs και εκπληξειs μια απο αυτεs ειναι και ο "υποφαινομενοs" και φυσικα δεν ανηκω σε καμμια απο αυτεs τιs κατηγοριεs .....θα ελεγα μαλιστα οτι απεχω παρασαγγαs .....anyway για το μωρο ομωs εχω πολυ καλη αποψη και φυσικα το τιμω !!! αλλα ολα ειναι υποκειμενικα οπωs εχουμε αναφερει ξανα στο παρελθον !!! αυτα !!!