Ρουμανοfull κατασταση... εχουν ανεβει πολυ οι μετοχες τις τελευταια... κανει τ ραντεβου απο prv - bill και αντιστροφα..τιμια επιλογη για το 60αρι.. και καλυτερη κατ εμαι απο φυλης και ισως και απο γραφειο π δουλευε παλια.. το 60αρι το τιμαει!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Ρουμανοfull κατασταση... εχουν ανεβει πολυ οι μετοχες τις τελευταια... κανει τ ραντεβου απο prv - bill και αντιστροφα..τιμια επιλογη για το 60αρι.. και καλυτερη κατ εμαι απο φυλης και ισως και απο γραφειο π δουλευε παλια.. το 60αρι το τιμαει!
Τύπε γύρω στα 30 είναι και για τόσο φαίνεται..
Έγινε αξιόλογη γιατί όλη περνάνε καλά μαζί της... ;)Εε αυτό είπα και εγώ ότι έχει 30ρισει.
Και από τότε δεν ήταν της προκοπής κομμάτι και έδινε και κώλο, επειδή έβαλε 2 πέτρες για βυζιά έγινε αξιόλογη? Φθηνή για cg ok, αλλά μέχρι εκεί!
Έγινε αξιόλογη γιατί όλη περνάνε καλά μαζί της... ;)
Ρε τύπε εντάξει και μπράβο τους, αλλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο.
5 χρόνια μετά ομόρφυνε?
Ok διόρθωσε τα βυζιά ας πούμε ότι οπτικά έχει βελτίωση στο σώμα.
Από υπηρεσίες έκοψε τον κώλο και βελτίωσε την διάθεση γιατί αλλιώς cg δεν στέκεσαι. Ισοπαλία εδώ![size=10pt]
Από αλβανίδα έγινε ρουμάνα όπως λέει ο άλλος πιο πάνω, εντάξει τα βαφτίσια τζάμπα είναι.[/size] Ισοπαλία κι εδώ!
Ρεζουμέ? Εντάξει 60 είναι δεν υπάρχουν πιο φθηνές, ούτε στον παπά να μην το πεις!
Ας το είχε 100 να δεις πόσο χάλια θα περνούσαν όλοι.
Η τιμή κάνει την διαφορά.
Ρε τύπε εντάξει και μπράβο τους, αλλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο.
5 χρόνια μετά ομόρφυνε?
Ok διόρθωσε τα βυζιά ας πούμε ότι οπτικά έχει βελτίωση στο σώμα.
Από υπηρεσίες έκοψε τον κώλο και βελτίωσε την διάθεση γιατί αλλιώς cg δεν στέκεσαι. Ισοπαλία εδώ!
Από αλβανίδα έγινε ρουμάνα όπως λέει ο άλλος πιο πάνω, εντάξει τα βαφτίσια τζάμπα είναι. Ισοπαλία κι εδώ!
Ρεζουμέ? Εντάξει 60 είναι δεν υπάρχουν πιο φθηνές, ούτε στον παπά να μην το πεις!
Ας το είχε 100 να δεις πόσο χάλια θα περνούσαν όλοι.
Η τιμή κάνει την διαφορά.
Σύμφωνο σε όλα .....Τα έχουμε ξαναπει πολλάκις... όλα είναι υποκειμενικά ...έχω καταθέσει την εμπειρία μου και σε συναγωνιστές και δημόσια σε άλλο νήμα προσωπικά περναω πολύ καλά με καλύπτει εμφανισιακά και σε υπηρεσίες και είναι και καλό παιδί ...αυτά !!!
Τα έχουμε ξαναπει πολλάκις... όλα είναι υποκειμενικά ...έχω καταθέσει την εμπειρία μου και σε συναγωνιστές και δημόσια σε άλλο νήμα προσωπικά περναω πολύ καλά με καλύπτει εμφανισιακά και σε υπηρεσίες και είναι και καλό παιδί ...αυτά !!!
Τα πάντα..... όλα εκτός τον υπέροχο κώλο τηςΑπο υπηρεσίες τι ακριβώς προσφέρει συνάδελφε??
Τα πάντα..... όλα εκτός τον υπέροχο κώλο της
Σε ευχαριστώ.
Κάτι τελευταίο.. τελείωμα στο στόμα κάνει??
Ξερουμε αν δινει γλοσσοφιλα![]()
φουλ.Ξερουμε αν δινει γλοσσοφιλα![]()
Καλα εκανεs φιλε .... !! διαβασε λιγο πιο πανω σε εμενα να παρειs μια ιδεα !!!
και μια φωτο απο τουs διπλα ....!!
Τα παντα χωρις cim δεν είναι τα παντα. Στα ελληνικα τουλαχιστονΤα πάντα..... όλα εκτός τον υπέροχο κώλο της