misterakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Like
- 465
- Πόντοι
- 16
Αυτος της ελαχε ρε παιδια, 31 χρονων κοπελα ειναι, μην εχουμε και μεγαλες απαιτήσεις.
Γοριλας , τι να κανουμε δηλαδη.
πάνω που θα σε ρωταγα αν τη γαμαγες....καλα δε λέει τιποτα..pr σε καφετεριες εχει πιο καλα μουνια...ο τύπος εχει φατσα επιχειρηματια σουβλατζιδικωνΟχι βέβαια πως και αυτή είναι κούκλα, ούτε καν καθημερινό μπάζο δεν το λες, και για να προλάβω κασσάνδρες, ναι προφανώς τη γάμαγα,
Σωστά και τα δύο.πάνω που θα σε ρωταγα αν τη γαμαγες....καλα δε λέει τιποτα..pr σε καφετεριες εχει πιο καλα μουνια...ο τύπος εχει φατσα επιχειρηματια σουβλατζιδικων
ο τύπος εχει φατσα επιχειρηματια σουβλατζιδικων
Πολύ καλό φίλε, πολύ καλό. χαχα.Τυπε καλο παιδι να είναι και να πληρώνει την ξαπλώστρα στο Nammos στην Ψαρού...και όλα τα άλλα βρίσκονται
τύπε αυτοι ειναι πραγματικοι λεφταδες,τωρα που το σκεφτομαι και οι σουβλατζηδες με τη σαβουρα που πουλανε για κρεας εχουν κονομησει χοντρα,μάλλον ιδιοκτητης κανενος νυχτερινου κέντρου απο αυτα τα χλιδατα με το ελενιτ θα είναιΠοιο πολυ για Λαχανεμπορας η Κρεατεμπορας μου κανει.
Ποιο πολυ για Λαχανεμπορας η Κρεατεμπορας μου κανει.
Τα ειχε και με τη μις τουρκία ο χιμπατζής.
Κατα τ αλλα δεν πληρώνει για να γαμήσει,
Χε χε
Μπααα,Πολυ πιο ομορφη η τουρκαλα απο την Τσουλακη...
Η Τσουλάκη τώρα που έχει ρέψει σαν γίδα νομίζω είναι χειρότερη από την τούρκα.Μπααα,
Δεν αξίζει και πολλά η βρωμοτουρκάλα