argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.993
- Πόντοι
- 9.297
Σωστοςτ!Επιβάλετε!!!!!
Αυτή η μπότα φωνάζει:"Χυστε μεεεεε"!!!
Σωστοςτ!Επιβάλετε!!!!!
Και όχι μόνο χαχαχαχαχαΣωστοςτ!
Αυτή η μπότα φωνάζει:"Χυστε μεεεεε"!!!
Μπηκα στο live τυπε και με πέταξαν εξω για να μην παίρνω ματιΚανει λαιβ στο ινστα τωρα,και ειναι πολυ απροσεκτη,εχετε νου χυστες
Για καποιο λογο δε παιζει στο pc μου το λαιβ οποτε δε θα μπορω σκρινσοτ
Με ποιο θέμα είναι το live;Μιλάει για την επικαιρότητα;Χα!Κανει λαιβ στο ινστα τωρα,και ειναι πολυ απροσεκτη,εχετε νου χυστες
Για καποιο λογο δε παιζει στο pc μου το λαιβ οποτε δε θα μπορω σκρινσοτ
Τίποτα το φοβερο, απλα δείχνει ρούχα που ουτε καν κανει το κοπο να τα φορέσει.Με ποιο θέμα είναι το live;Μιλάει για την επικαιρότητα;Χα!
Moνο γκόμενες μπορεί να το βλέπουν αυτό ...αντιστοιχεί στο επίπεδο τους.Τίποτα το φοβερο, απλα δείχνει ρούχα που ουτε καν κανει το κοπο να τα φορέσει.
Με τρελαίνει που είναι ντυμένη σαν την Μελονι από την μέση και πάνω και σαν τον εαυτό της από την μέση και κάτω.
Καθε φορα με εκπλήσσει το ποσο κοντο ρουχο φοραειΜε τρελαίνει που είναι ντυμένη σαν την Μελονι από την μέση και πάνω και σαν τον εαυτό της από την μέση και κάτω.
Καλά μην νομίζεις 1,69 είναι. (Έτσι λέει τουλάχιστον) χαχαχΚαθε φορα με εκπλήσσει το ποσο κοντο ρουχο φοραει
Την εχω πετύχει κυθνο παραλια.. και πολυ λεειΚαλά μην νομίζεις 1,69 είναι. (Έτσι λέει τουλάχιστον) χαχαχ
Το Λενακι εκανε πολλα χρονια Tae-Kwon-Do εξ ου και οι ποδαρεςMαζί με Σκορδά (και ενίοτε Καινούργιου), τα καλύτερα πόδια της "ψυχαγωγίας"
Oσο πιο πολύ πόδι δείχνει τόσο ψηλότερη δείχνει....Καλά μην νομίζεις 1,69 είναι. (Έτσι λέει τουλάχιστον) χαχαχ
ΤρέλαΚαυλα!
η τσολακη εδειξε στρινγκ ανα τακτα διαστηματα στο μακεδονια τβ και στον αλφα και οριστε τωρα,το σοφακι στο καλοΗ πανχαζη Τσολάκη έγινε φιρματη ενώ η κυρία Γκοσιου μάλλον πήγε σπίτι της στη Σαλονίκη...