Νέα

Ελένη Νικου Γκατσογιαννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Της πλακας ειναι η πτωματολαγνεια της δεκσας,οντως.Και αηδιαστικη επισης.

Δηλαδή τί ακριβώς προσπαθείς να μας πεις ρε μάστορα;
Πως ο συγγραφέας λέει ψέματα και τη μάνα του ΔΕΝ την είχαν δολοφονήσει τα συνρόφια σου, ή πως δεν ήταν σωστό και καθωσπρέπει να το αναφέρει προ του κινδύνου να "εκθέσει" έτσι τον ένδοξο "Δημοκρατικό Στρατό"; :huh:

"Ο άνθρωπος με το γαρύφαλο" όμως δεν ήταν άραγε "πτωματολαγνική";

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Επίσης και η CIA επέμενε πως υπάρχουν Γκουλάγκς στη Σοβιετία όταν τα Ευρωπαϊκά Κ.Κ. το αρνούντο, αλλά τελικά είχε δίκο και όντως υπήρχαν! ;)

τα Ευρωπαικα ΚΚ μετα το 1975 και τον ευρωκομμουνισμο δεν θελανε να την ξερουν την σοβιετια παντως....

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.410
Πόντοι
6.515
την εκπομπη του Χιου δεν αντεχω να τη δω, γιατι δεν αντεχω τον Χιο 1,5 ωρες.
Το βιβλιο πραγματι ειναι συγκλονιστικο, η ταινια με τα σημερινα δεδομενα φαινεται προχειρη. Σκεφτητε ομως ποτε γυριστηκε και με δυσκολιες και απαγορευσεις απο τη συμμορια του μεγαλου Αντρεα.
Το θεμα δεν ειναι λοιπον η ποιοτητα του φιλμ αλλα αν αυτα που λεει εγιναν ετσι.

Οσο για τους φιλους που αναιτια με εβρισαν τους ενημερωνω οτι προτεινα την ταινια για προβληματισμο και οχι για φανατισμο.
Αλλωστε προσωπικα εχω δει ταινιες που αναφερονται στον εμφυλιο απο διαφορετικη αποψη (πχ Π.Βουλγαρης).

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για ρώτα κανένα του ΚΚΕ σήμερα, όχι το '75!

το ΚΚΕ ειναι σταγονα στον ωκεανο της ευρωπαικης πολιτικης σκηνης....λεω για την σταση που κρατησε το ιταλικο και γαλλικο ΚΚ μετα το 1975, επειδη ανεφερες τα ευρωπαικα ΚΚ...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πάρτε την φρέσκια εδώ:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/iuozhpfwajdc[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/22ybgjm3sxft[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/h9xz0u0rgeza[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/4s2kjzeg2xbd[/URL]

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ την ταινία δεν την έχω δει παρότι είμαι αρκετά ενημερωμένος γύρω από τον κινηματογράφο και ιδιαίτερα γύρω από τις "πολιτικές" ταινίες Αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της ! επίσης κάποιος λόγος θα υπάρχει που την δίνει η συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία δεν φημίζεται για την "ποιότητα" των ένθετων που προσφέρει ! (θαύματα στο άγιο όρος, η ζωή του χριστόδουλου, του παϊσιου κ.λ.π)

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το ΚΚΕ ειναι σταγονα στον ωκεανο της ευρωπαικης πολιτικης σκηνης....λεω για την σταση που κρατησε το ιταλικο και γαλλικο ΚΚ μετα το 1975, επειδη ανεφερες τα ευρωπαικα ΚΚ...

Συμφωνώ και επαυξάνω !  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ την ταινία δεν την έχω δει παρότι είμαι αρκετά ενημερωμένος γύρω από τον κινηματογράφο και ιδιαίτερα γύρω από τις "πολιτικές" ταινίες Αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της ! επίσης κάποιος λόγος θα υπάρχει που την δίνει η συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία δεν φημίζεται για την "ποιότητα" των ένθετων που προσφέρει ! (θαύματα στο άγιο όρος, η ζωή του χριστόδουλου, του παϊσιου κ.λ.π)
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μα δεν επικαλεστηκα τον"ανθρωπο με το γαρυφαλο"...που ειναι μια ΚΑΚΗ ταινια,αφου ρωτας τη γνωμη μου.

και ακομα χειροτερη ειναι η αμεσως επομενη του ιδιου σκηνοθετη το "τα χρονια της θυελας"  :2funny: :2funny: :2funny:

οπου σε μια φαση φευγουν οι δυο ανταρτες απο το σπιτι και η γκομενα απευθυνεται στην μανα της (που την επαιζε η Ντινα Κωνστα) και της λεει "γιατι δεν μας βιασαν"?  :2funny: :2funny: :2funny:

επος  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.410
Πόντοι
6.515

νομιζω ενας λογος ειναι οτι τη τελευταια 30ετεια κυριαρχησε η αριστερη διανοηση στον καλλιτεχνικο, δημοσιογραφικο χωρο.
Εκεινη την εποχη οι αριστεροι θεωρησαν οτι η ταινια τους πληγωνε και την εθαψαν. Νομιζω οτι τωρα εχει αλλαξει η γραμμη, και τετοιο θεμα θα το αντιμετωπιζαν με αδιαφορια.
Εξάλλου μετα την πτωση του τοιχους η δυναμικη του κομματος περιοριστηκε  :think:

Επισκέπτης
Για ρώτα κανένα του ΚΚΕ σήμερα, όχι το '75!
Φανταζομαι το κοινο της"Δημοκρατιας"θα εχει σφαιρικοτερη αποψη μετα απο τον"Γραμμο",τη ζωη του Χριστοδουλου,τους"γεναιους του Βορρα"και αλλα τετοια...και την"Ελενη"βεβαιως.

Και βασικα γυριστηκε στην Ισπανια,οχι στην Ελλαδα που λεει ο αλλος ο ασχετιδης...αλλα εδω το ονομα της Γκατζογιαννη δεν γραφει σωστα,τι να λεμε...
και ακομα χειροτερη ειναι η αμεσως επομενη του ιδιου σκηνοθετη το "τα χρονια της θυελας"  :2funny: :2funny: :2funny:

οπου σε μια φαση φευγουν οι δυο ανταρτες απο το σπιτι και η γκομενα απευθυνεται στην μανα της (που την επαιζε η Ντινα Κωνστα) και της λεει "γιατι δεν μας βιασαν"?  :2funny: :2funny: :2funny:

επος  :rockon: :rockon: :rockon:
Καλα,αυτο ειναι οχι απλως καλτια αλλα ΙΜΟ προσβολη στη μνημη των ανθρωπων που απεικονιζει.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Η Ελένη Νίκου Γκατζογιάννη είναι πραγματικά μια ταινία που παρουσιάζει και αλήθειες. Αλήθειες που ενοχλούν.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλα,αυτο ειναι οχι απλως καλτια αλλα ΙΜΟ προσβολη στη μνημη των ανθρωπων που απεικονιζει.

και ο Τζημας υποτιθεται πως το γυρισε απο καλη προθεση και φιλικα προσκειμενος στην πλευρα της Αριστερας....αμα εχεις τετοιους "φιλους" καλυτερα να βαζεις τον Μιχαλολιακο σκηνοθετη  :2funny:

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.410
Πόντοι
6.515
Η Ελένη Νίκου Γκατζογιάννη είναι πραγματικά μια ταινία που παρουσιάζει και αλήθειες. Αλήθειες που ενοχλούν.

το βιβλιο ειναι πολυ καλυτερο παιδια, αλλα σου σφιγγεται η καρδια  :'(

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω ενας λογος ειναι οτι τη τελευταια 30ετεια κυριαρχησε η αριστερη διανοηση στον καλλιτεχνικο, δημοσιογραφικο χωρο.
Εκεινη την εποχη οι αριστεροι θεωρησαν οτι η ταινια τους πληγωνε και την εθαψαν. Νομιζω οτι τωρα εχει αλλαξει η γραμμη, και τετοιο θεμα θα το αντιμετωπιζαν με αδιαφορια.
Εξάλλου μετα την πτωση του τοιχους η δυναμικη του κομματος περιοριστηκε  :think:

Συμφωνώ. Πάντως η "αριστερή διανόηση" κυριάρχησε ίσως γιατί δεν υπήρξε ποτέ "δεξιά διανόηση". "Δεξιός" και "διανόηση" είναι μάλλον αντίθετες έννοιες ... (την είπα την κακία μου)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Φανταζομαι το κοινο της"Δημοκρατιας"θα εχει σφαιρικοτερη αποψη μετα απο τον"Γραμμο",τη ζωη του Χριστοδουλου,τους"γεναιους του Βορρα"και αλλα τετοια...και την"Ελενη"βεβαιως.

Και βασικα γυριστηκε στην Ισπανια,οχι στην Ελλαδα που λεει ο αλλος ο ασχετιδης...αλλα εδω το ονομα της Γκατζογιαννη δεν γραφει σωστα,τι να λεμε...Καλα,αυτο ειναι οχι απλως καλτια αλλα ΙΜΟ προσβολη στη μνημη των ανθρωπων που απεικονιζει.

και πώς να γυριστεί στην ελλάδα αφού έτσι και τους έπαιρναν χαμπάρι οι μετέπειτα υπέρμαχοι της απόλυτης ελευθερίας της τέχνης θα τους πήγαιναν τρένο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom