Νέα

Ελένη Ματζουράνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 727
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
κατα αρχάς στο κρεβάτι σου μόνο κοιμάσαι και βάζω και στοίχιμα οτι γουστάρεις  :2funny:
κατα δεύτερων..πολύ θα ήθελεσ να έχεις και εσύ μια Ελληνίδα, αλλα πέρνεις τον πούλο οπότε μείνε με τις γκόμενες το 20αρικου που γαμάς (αν γαμάς και αυτές, γιατί προτημάς κάτι σε Κόναν..όπως ο ίδιος είπες)) και πολύ σου είναι..  :thefinge:

Εχεις μαντικες ικανοτητες και ξερεις τι κανω εγω στο κρεβατι μου η αν γαμαω με εικοσαρικο στα μπουρδελα? Μηπως βλεπεις και το μελλον? Αν ναι πες μου και καναν αριθμο στο τζοκερ.... :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρε γκειμ, εσενα σ'αρεσουν οοολες μα ολες. οποια δειχνει τον κωλο της, θα εχει απο κατω κ ενα ποστ δικο σου να λες πω πω καυλα κτλ.
ε μερικοι θετουν και καποια κριτηρια για να θεωρησουν καποια μουναρα, περα απο το βυζι σε δημοσια θεα. καλα ελαχιστοι ειναι εδω μεσα, αλλα λεμε τωρα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βρε γκειμ, εσενα σ'αρεσουν οοολες μα ολες. οποια δειχνει τον κωλο της, θα εχει απο κατω κ ενα ποστ δικο σου να λες πω πω καυλα κτλ.
ε μερικοι θετουν και καποια κριτηρια για να θεωρησουν καποια μουναρα, περα απο το βυζι σε δημοσια θεα. καλα ελαχιστοι ειναι εδω μεσα, αλλα λεμε τωρα.
:thumbsup:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άντε καληνύχτα ρε "μάκγες"
αφιερωμένο..

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
βασικά εδώ είμαστε για να ποστάρουμε μουνάρες (εκτος απο μερικες που είναι για πλάκα στυλ Ταλατά), οπότε λογικό και να μ αρέσουν..
κάποιοι εδω μέσα δεν θέτουν κριτήρια, αλλά κράζουν συνεχώς τα πάντα και τους πάντες !!!
τέλος πάντων...πολύ ασχολείθηκα με τα βλακόμουτρα.. στερημένοι μαλάκες που του φταίνε τα πάντα..ας πούνε ότι θέλουν

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βασικά εδώ είμαστε για να ποστάρουμε μουνάρες (εκτος απο μερικες που είναι για πλάκα στυλ Ταλατά), οπότε λογικό και να μ αρέσουν..
κάποιοι εδω μέσα δεν θέτουν κριτήρια, αλλά κράζουν συνεχώς τα πάντα και τους πάντες !!!
τέλος πάντων...πολύ ασχολείθηκα με τα βλακόμουτρα.. στερημένοι μαλάκες που του φταίνε τα πάντα..ας πούνε ότι θέλουν
:pipa2: :pipa2: :pipa2:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

γτ τα παιρνεις προσωπικα καλε?
σε καποιους αρεσουν ολες
σε καποιους αρεσουν αρκετες
σε καποιους λιγες
σε μενα ελαχιστες ας πουμε.
γτ να εχουν ολες οι κατηγοριες καποιο προβλημα εκτος απο τη δικια σου? γτ να ειναι στερημενοι μαλακες-που οκ κ γω το πιστευω για πολλους αλλα κρινοντας αποψεις-οχι τα γουστα τους, κ οχι εσυ ο λιγουρης ας πουμε? εγω ειμαι παντα αγαμητη οποτε ειμαι πασπαρτου.
χαλαρωσε λεμε.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
σε καποιους αρεσουν ολες
σε καποιους λιγες
γτ να εχουν ολες οι κατηγοριες καποιο προβλημα εκτος απο τη δικια σου? γτ να ειναι στερημενοι μαλακες-που οκ κ γω το πιστευω για πολλους αλλα κρινοντας αποψεις-οχι τα γουστα τους, κ οχι εσυ ο λιγουρης ας πουμε? εγω ειμαι παντα αγαμητη οποτε ειμαι πασπαρτου.
χαλαρωσε λεμε.

:2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως το Ελενάκι έχει θέμα με παπούτσια. Ότι φωτός της βρήκα, 2-3 ζευγάρια εναλλάσσει.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
σε καποιους αρεσουν ολες
σε καποιους λιγες
χαλαρωσε λεμε.
γιατί εδώ στο ξαναλέω..δεν μπαίνουν τυχαίες...μπαίνουν μουνάρες !!! δεν μ αρέσουν όλες !!! μ αρέσουν αυτές οι 10-15 μουνάρες που έχω κάνει σχόλιο !!! αν δεν μ αρεσει ένα θρεντ, δεν μπαίνω να γράφω μαλακίες εκεί που οι άλλοι κάτι έχουν να πουν !!! ανανεώνοντε τα θρεντ και κοιτάζω να δω κανα νέο και βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους μαλάκες να κράζουν !!! έχουν πρόβλημα !!! και τη Μπελούτση να τους βάλεις μπάζο θα την πούν !!! γι αυτό τα πέρνω !!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
γιατί εδώ στο ξαναλέω..δεν μπαίνουν τυχαίες...μπαίνουν μουνάρες !!! δεν μ αρέσουν όλες !!! μ αρέσουν αυτές οι 10-15 μουνάρες που έχω κάνει σχόλιο !!! αν δεν μ αρεσει ένα θρεντ, δεν μπαίνω να γράφω μαλακίες εκεί που οι άλλοι κάτι έχουν να πουν !!! ανανεώνοντε τα θρεντ και κοιτάζω να δω κανα νέο και βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους μαλάκες να κράζουν !!! έχουν πρόβλημα !!! και τη Μπελούτση να τους βάλεις μπάζο θα την πούν !!! γι αυτό τα πέρνω !!!
Game  :grin:  πάρε δύο μπάζα ολκής!!!

Συνημμένα

• 155_1000.jpg
    155_1000.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Porsche_Carrera_GT.jpg
    Porsche_Carrera_GT.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 48

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Game  :grin:  πάρε δύο μπάζα ολκής!!!
χαχαχαχα  :2funny:
το πρώτο φίλε μου εκτός από μπάζο είναι και Αλβανίδα !!!  :2funny:
το δεύτερο κατασκευάζεται στην Αλβανία και είναι μούφα !!! δεν πάει τον κώλο του !!!  :2funny:
...μην σου φανεί περίεργο αν ακούσεις κάτι τέτοιο !!!  :grin:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

Τι λες βρε??? Ο thegame εχει πολυ υψηλά στανταρ στις γκομενες...πχ να εχει 2 ποδια.... :2funny: :2funny:

Κοιτα game εμενα δεν μ αρεσει ο τροπος που αντιμετωπιζεις αυτους που δεν τους αρεσει η εν λόγω κοπελια. Η ελευθερία του λόγου και της άποψης είναι ιερό πράγμα και φυσικά δεν θα τη καταργήσεις εσύ...Ο Βολταίρος είχε πει :" μπορεί να μην συμφωνω με ότι λες, αλλά θα έδινα και τη ζωή μου για να είσαι ελεύθερος να τα λες" ...Λοιπόν επείδη πολύ το σοβαρέψαμε... κοπέλα δεν είναι και καμια γκόμενα έτσι?? Εχει μπούτια, μέτριο πρόσωπο και είναι κοντούλα...Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από τις γυναίκες που κυκλοφορούν στο δρόμο, και μάλιστα τις μέτριες γκομενες..

Εκτος αν είσαι συγγενης της κοπέλας τότε πάω πάσο...Αλήθεια γιατί βάζουμε κάτι τέτοιες στο Ελληνιδες διάσημες?? Αφου ούτε Ελληνιδες είναι ούτε διάσημες :huh: :huh: :huh:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χμ...ναι, σορρυ κιολας που επεμβαίνω...
αλλά βασικά αυτοί που ΔΕΝ κάνουνε διακρίσεις είναι συνήθως στερημένοι

Αλλά τώρα σοβαρά...αυτή η κοπέλα προφανώς θα τράβαγε τα βλέματα στο δρόμο λόγω κάποιου προκλητικού ντυσίματος κλπ. Αλλά σαν ομορφιά...μπάζο εντελώς

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ου να μου χαθείτε Ελληνίδες  :headbang:
ούτε τα πόδια σας δεν ξέρετε να ανοίγετε σωστά  :fuck1:
οι αλβανίδες σας προσπέρασαν  :grin:

Επισκέπτης
αναρωτιέμαι τι γαμάτε εσείς, που λέτε όλες αυτές τις παπαριές για τέτοια μουνάκια όπως αυτο !!!!! ????
1)δεν έχετε δουλειά να κάνετε και κραζετε ? ?
2) είστε μισογύνηδες ? ?
3) αδερφές ? ?

...αγάμητοι σίγουρα 

+100000000000000

Θα πρόσθετα όμως μια άλλη σημαντικότερη :
ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΣΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Οι πασιονάριες που κυκλοφορούν στα εξάρχεια οι αριστεροί σύντροφοι είναι πιο σέξυ;;;
(ρητορική ερώτησις η τελευταία)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
+100000000000000

Θα πρόσθετα όμως μια άλλη σημαντικότερη :
ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΣΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Οι πασιονάριες που κυκλοφορούν στα εξάρχεια οι αριστεροί σύντροφοι είναι πιο σέξυ;;;
(ρητορική ερώτησις η τελευταία)

Και που κολλανε ρε μεγαλε τα εξαρχεια και οι Πασιοναριες με την παραπαπανω μπαζολα?Τιποτα αλλο διαφορετικο απο τα δυο δεν υπαρχει στον κοσμο?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom