lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγω εναν που ειχα φτιαξει ειχα παρει 2-3 σε μια βδομαδα...τι διαολο!ουτε σα γκομενα δεν εχω σουξε?Εναν που ειχα φτιαξει πηρα 30 πμ σε 20 λεπτα...
εγω εναν που ειχα φτιαξει ειχα παρει 2-3 σε μια βδομαδα...τι διαολο!ουτε σα γκομενα δεν εχω σουξε?Εναν που ειχα φτιαξει πηρα 30 πμ σε 20 λεπτα...
Εναν που ειχα φτιαξει πηρα 30 πμ σε 20 λεπτα...
Ναι ρε..γαμησετα..απο το ιντερνετ κανουν τους γαμπρους κουτσοι στραβοι..εξω κανουν τους μαλακες ...Μιλαμε για πολυ πεινα ε?????????
ειναι ενας τυποςτι να σου πω δεν τον ξέρω ρε φίλε, αλλά όπως λέει και το ανέκδοτο απο έναν πούστη όλα να τα περιμένεις
τυπε παλι καλαΑπόλυτε αρσενικέ ωραίο το τραγουδάκι μου θυμίζει εμένα μετά τις τρείς το βράδυ
τυπε παλι καλα
εγω ειμαι ετσι 24 ωρες το 24ωρο
Ναι ρε..γαμησετα..απο το ιντερνετ κανουν τους γαμπρους κουτσοι στραβοι..εξω κανουν τους μαλακες ...
ή ακόμα φιάχτε ένα θρεντ "ΓΚΟΜΕΝΕς ΠΟΥ ΓΑΜΑΩ" και βάλτε τις μουνάρες σας να γελάσουμε και λίγο !!!
[size=16pt]ΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ GAME!!!![/size]γεμήσαμε γαμιάδες !!!
κατουράτε και λίγο...
και στο κάτω κάτω αν δεν σας αρέσει η γκόμενα, τραβάτε σε άλλο θρεντ με γκόμενες (ή μποντιμπιλντεράδες) που θα γαμούσατε !!!
αφήστε αυτές τις χάλια όπως τις παρουσιάζετε για εμάς..
ή ακόμα φιάχτε ένα θρεντ "ΓΚΟΜΕΝΕς ΠΟΥ ΓΑΜΑΩ" και βάλτε τις μουνάρες σας να γελάσουμε και λίγο !!!
Ρε παπαρα...μασ την λες τωρα....δηλαδη με το ζορι να γουσταρουμε την μαλακο που ποσταρισες?Αφου την ποσταρισες θα ακουσεις τα παντα και αυτους που την γουσταρουνε και αυτους που δεν...Αν σου αρεσει αν δεν σου αρεσει παρε εσυ πουλο...γεμήσαμε γαμιάδες !!!
κατουράτε και λίγο...
και στο κάτω κάτω αν δεν σας αρέσει η γκόμενα, τραβάτε σε άλλο θρεντ με γκόμενες (ή μποντιμπιλντεράδες) που θα γαμούσατε !!!
γεμήσαμε γαμιάδες !!!
κατουράτε και λίγο...
βλάκα..πρώτα πρώτα δες ποιος την ποστάρισε !!!Ρε παπαρα...μασ την λες τωρα....δηλαδη με το ζορι να γουσταρουμε την μαλακο που ποσταρισες?Αφου την ποσταρισες θα ακουσεις τα παντα και αυτους που την γουσταρουνε και αυτους που δεν...Αν σου αρεσει αν δεν σου αρεσει παρε εσυ πουλο...
κατα αρχάς στο κρεβάτι σου μόνο κοιμάσαι και βάζω και στοίχιμα οτι γουστάρειςΚαι ποιος σου ειπε οτι κανουμε κεφι να βγαλουμε τι κανουμε στο κρεβατι μας σε web tv προς τερψην διαφορων στερημενων λιγουρηδων και κλωνων?
Ρε καλα σας κανουν οι ελλεινιδες λεω εγω....
Στα παπαρια μου ποιος την ποσταρισε..δευτερον πανιβλακα ποιο ειναι το θεμα του θρεντ?η μπαζολα?εεεεε για την μπαζολε μιλαμε....και τελευταια τα θρεντ ειναι για ολους...βλάκα..πρώτα πρώτα δες ποιος την ποστάρισε !!!
μετά έχετε γαμήσει το θρεντ με μαλακίες άσχετες με το θέμα !!!
και τρίτων τον πούλο τον πέρνει όποιος δεν γουστάρει !!! τα θρεντ φτιαχνοντε για αυτούς που γουστάρουν !!!
έχεις δίκιο..τα θρεντ είναι για όλους..δεν έχουν προβλέψει τους μαλάκες να τους αφήνουν απ έξω !!! οπότε κάνε δουλειά σου.. ;)Στα παπαρια μου ποιος την ποσταρισε..δευτερον πανιβλακα ποιο ειναι το θεμα του θρεντ?η μπαζολα?εεεεε για την μπαζολε μιλαμε....και τελευταια τα θρεντ ειναι για ολους...
Καλα ρε μαλακα... ;)έχεις δίκιο..τα θρεντ είναι για όλους..δεν έχουν προβλέψει τους μαλάκες να τους αφήνουν απ έξω !!! οπότε κάνε δουλειά σου.. ;)
πες και τίποτα δικό σου... όχι ότι λέω εγώ παρα 5, εσυ να το λες ακριβώςΚαλα ρε μαλακα... ;)