lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
με τετοιο μαλλι????απαπαπαπα!!!ουτε να μου τον δειΕιμαι λακωνικοs στα σχολια μου
Θα την τιμουσεs μονο σε περιοδο ξηρασιαs ε???? η οχι???
με τετοιο μαλλι????απαπαπαπα!!!ουτε να μου τον δειΕιμαι λακωνικοs στα σχολια μου
Θα την τιμουσεs μονο σε περιοδο ξηρασιαs ε???? η οχι???
να το καθιερωσεις
Μα πρεπει να τα κανω σε σχεδιαγραμμα για να παρουν μπρος μερικοι εεεεελεεεεεεος λεμεεε!!!!
θα το καθιερωσωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεε
παιζει να ειναι και αλβανιδα τυπεΕνας αυστριακος Bodybuilder μοιαζει πιο γυναικα απο αυτο το τραβελι....
οργανοπαιχτρια τυπεΤι επαγγέλεται η κυρία; Μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδιστρια, χορεύτρια, tv persona, κάτι άλλο;
Ρωτάω γιατί πριν δω αυτό το θρεντ δεν την είχα ξανακούσει.
Και να ηταν θηλυκοι κλωνοι να πεις δεν γαμιεται...Ναι τυπε αλλα και που το λεμε....Πεεερα βρεχει...
Εδω μερικοι καμακωνουνε και κλωνους....
με τετοιο μαλλι????απαπαπαπα!!!ουτε να μου τον δει
Και να ηταν θηλυκοι κλωνοι να πεις δεν γαμιεται...
πλακα κανουμε ρε τυπε... για τι μας περασες?για τιποτα δυσκολους?Αν επεφτεs σε καποιο νησι μαζι τηs για πολυ καιρο???????
Δυσκολο το να εισαι απολυτοs.......
Δεν λεω μεγαλη κουβεντα....τρωω μεγαλη μπουκια
ετσι τυπε πεσταΔυσκολο το να εισαι απολυτοs.......
σωστος ο τυποςπροσωπικά πατούσα και τα κλάματα για να μου κάτσει
Για καυλιάρες μιλάτε ή για το next top model?
Ναι βρε...το ξερωπλακα κανουμε ρε τυπε... για τι μας περασες?για τιποτα δυσκολους?
ε ναι ρε φίλε διάβαζα το θρεντ απ'την αρχή και ήταν σαν να άκουγα τον θείο μου τον πούστη..σωστος ο τυπος
ε ναι ρε φίλε διάβαζα το θρεντ απ'την αρχή και ήταν σαν να άκουγα τον θείο μου τον πούστη..
ανηψιος του λιλα εισαι τυπε?ε ναι ρε φίλε διάβαζα το θρεντ απ'την αρχή και ήταν σαν να άκουγα τον θείο μου τον πούστη..
Εναν που ειχα φτιαξει πηρα 30 πμ σε 20 λεπτα...γυναικειο nickname να ναι και οτι να ναι....
τι να σου πω δεν τον ξέρω ρε φίλε, αλλά όπως λέει και το ανέκδοτο απο έναν πούστη όλα να τα περιμένειςανηψιος του λιλα εισαι τυπε?
Εναν που ειχα φτιαξει πηρα 30 πμ σε 20 λεπτα...